Zanimivo kako se čas z dogodki povezuje. Pravzaprav ne bom pisal o čudežih. Prvi se je že zgodil, drugi deloma, so pa med njimi čudeži, ki jih ni lahko izvesti čez noč.
Sem pač človek, ki imam kar nekaj knjig doma, podpisanih od avtorjev, kateri so mi svoje delo podarili. Med drugim je to tudi Teina knjiga. No, sem pa tako iz Amerike dobil prejšnji teden knjigo s posebno voščilnico in podpisom avtorice Melinde Sorenssen.
Knjigi je naslov My journey to an integrated life
http://www.integratedlifecoach.com/myjourney.htm . Zanimivo, saj na moč je podobna 30. čudežem. Knjiga bazira na tem, da vpišeš svoje ime in na vsaki strani je recimo napisano
Jaz Andres opazujem čast in božanstvo vsega kar me obdaja in kar je v meni.
Jaz Andres naproščam in prebujem mojo modrost, ki bo prebudila veselje do osebnega zaklada.
Jaz Andres sem se v tem trenutku odločil, da prebudim sam v sebi kdo pravzaprav sem. Potem sledi še nekakšni uvodni stavek oziroma kar pomenski stavek kot recimo.
Menim, da je lahko cel svet ples življenja. Prvi trije stavki so na vsaki strani isti, ta zadnji v boldu pa je vedno drug, pač prilagojen dnevenmu namenu. Pod pomenski stavek se potem vpisuje kot domačo nalogo, vse to pa se dela vse do 200 dni. Za toliko dni je knjiga namreč namenjena, res pa je, da se kot pri čudežih lahko tudi zapiše več kot en dan naenkrat.
Nekako mislim, da bi bila od Melinde knjiga primerna tudi za Slovenski trg, saj ni zahtevna, ker nenazadnje gre za okrog 3 strani in 200 stavkov prevoda. Edino kar je za dosego takih vaj zaželjeno je, da imaš Saturna dobro položenega, torej, da si discipliniran in da delaš te vaje.

Andres