Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Theta zdravljenje na daljavo-2. del  (Read 20507 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

February 08, 2009, 12:23:14 PM
Reply #45
Ali ste za to, da naredimo eno skupinsko čiščenje in zdravljenje foruma.

Jutri ob 20 h

Jaz sem za to in se pridružujem.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

February 08, 2009, 01:52:11 PM
Reply #46
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Nocoj, ko smo pospremili Ivana udeležba ni bila prav visoka. Nič zato, vsaj za dve vem, ki sta prišli. Ena je rdečelasa, druga temenjša. 

Ivan je sedel gor, precej potrt, vendar ob naslednjem obisku je bil že bolj židane. Hvala, ker ste pomagali, da mu bo prilaganje novim (ali starim) razmeram življenja prijetnejše.

Andres

Jaz sem se pridružola z nekaj minutno zamudo, ker zadnje čase ne morem spremljati foruma in sem "slučajno" ob 22h na hitro pogledala SS. Imam temne lase. Tudi jaz sem videla večji krog sodelujočih in sem vprašala, če se lahko pridružim in ste me spustili v krog, mislim, da sem stala poleg tebe Andres, ali pa je bila to konstrukcija mojega razuma. Pa saj je vseeno. Ivan je bil višje nad nami in je bil prav radosten. Proti koncu mi je celo nekaj razlagal o orgonski energiji, a nisem razumela, pa tudi njegovega dela ne poznam, tako, da o tem žal ne morem ničesar povedati.
Lep pozdrav vsem, Darchi

Darchi

Ti si verjetno prišla v drugi polovici, ko je Ivanovo razpoloženje narastlo. Glede razlag orgonske energije bi bila lahko bolj pozorna, oziroma če bo kdaj priložnost, ti bo brez dvoma to še enkrat razložil. 

Andres

February 08, 2009, 04:00:07 PM
Reply #47
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Ali ste za to, da naredimo eno skupinsko čiščenje in zdravljenje foruma.

Jutri ob 20 h

Seveda.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

February 08, 2009, 07:29:53 PM
Reply #48
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Hvala Regina

Naj vas spomnim, da čez pol ure začnem z čiščenjem foruma in zdravljenjem. Vsem se zahvaljujem za sodelovanje in podporo.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

February 08, 2009, 07:47:04 PM
Reply #49
  • Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
Sem zraven... se vidimo ;)
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

February 08, 2009, 07:55:43 PM
Reply #50
  • Novinec
  • *

February 08, 2009, 08:10:42 PM
Reply #51
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Takole, opravljeno

Na koncu sem videla čudovito sijočo belo zeleno svetlobo, ki je ovijala forum.

Hvala za podporo in sodelovanje

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

February 08, 2009, 08:29:25 PM
Reply #52
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Tudi pri meni končano in brez težav.  ;)
Sicer pa na forumu itak prevladujejo prijetne energije ang:
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

February 08, 2009, 08:56:19 PM
Reply #53
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Takole, opravljeno

Na koncu sem videla čudovito sijočo belo zeleno svetlobo, ki je ovijala forum.

Hvala za podporo in sodelovanje

ang:

Jaz sem tudi videlo belo barvo na koncu. To je bilo videti kot megla, ki ne dela megle ampak izpira. Podobno kot če si na hribu in v dolini vidiš meglo. 
Bila pa je ena ta mlada temnolasa tam.  Mater, za njo in okoli nje je bila ena taka prav super zlato bela svetloba.  In pa ena tudi z belo majico, sicer nižje rasti in bolj suha kot temnolaska.  Naj le še napišem, da temnolaska ni bila debela.

Andres

February 08, 2009, 09:37:58 PM
Reply #54
Sama sem videla zelene energije, ki so se spiralasto ovijale, pa nekakšno močno belo svetlobo. (moja luč to ni bila, ker je že tako slaba.  :D

Prijeten večer še vsem skupaj in lepe sanje!
Neely
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

February 08, 2009, 09:50:23 PM
Reply #55
Tar_Mar

Tako tudi jaz sem svoje sranje počistil!

Andres imaš se eno nalogo!  Totalno me zbriši prosim iz foruma! Glede na to, da sem sam vedno nesebično vse dal, si je glede na vse kot sem sedaj videl tudi nekdo rezerviral mogega avatarja katerga iz srca poklanjam osebi, ki si ga je rezervirala, oziroma je že usodno njen. Izgelda, da usoda hoče, da ima oseba to mojo "podobo" neglede koliko se je otepala. "Mora" se ji zgoditi ta moja podoba.!Tvoja naloga je da ji,  to pošlješ. Hvala!

Naprej!

Želim veliko uspeha v zgornjem komercialnem delu. Ali ta Theta res tako dela, bom pa neredil osebno preiskušnjo. Kolikor vem se nikomur ne "ukazuje" ampak se ponižno prosi. Bom probal.

Kar se tiče seksualne vzgoje želim Lordu Wolfu in Andresu, da vas dobro naučita fukat, in seksualnih odnosov, jaz osebno sem bolj slab fukač. Sem preveč življenja posvetil duhovnosti, manj fuku. Zato pa me, drugi toliko bolj v življenju fukajo in porivajo.
(Oprostite vulgarnosti - saj boste tako in tako vse počistili).

HARI OM

Tar_Mar

February 08, 2009, 10:11:23 PM
Reply #56
  • Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

February 09, 2009, 12:18:16 AM
Reply #57
  • Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
    • Email
Nocoj, ko smo pospremili Ivana udeležba ni bila prav visoka. Nič zato, vsaj za dve vem, ki sta prišli. Ena je rdečelasa, druga temenjša. 

Ivan je sedel gor, precej potrt, vendar ob naslednjem obisku je bil že bolj židane. Hvala, ker ste pomagali, da mu bo prilaganje novim (ali starim) razmeram življenja prijetnejše.

Andres

Andres, sori, jaz sem prišla malo pred 22. s seminarja in čisto pozabila, kaj smo se dogovorili. Sem rekla, da bi meni bolj odgovarjalo v četrtek, ko sem bila zvečer doma. Če pa odnekod pridem, mi stvar uide iz spomina, ker je potrebno urediti še veliko drugih stvari. Vesela sem, da je Ivan postal bolj dobre volje in ste mu pomagali pri prehodu.

Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

February 10, 2009, 09:26:24 PM
Reply #58
  • Trenutno v uvajanju
  • *
Tar_Mar

Tako tudi jaz sem svoje sranje počistil!

Andres imaš se eno nalogo!  Totalno me zbriši prosim iz foruma! Glede na to, da sem sam vedno nesebično vse dal, si je glede na vse kot sem sedaj videl tudi nekdo rezerviral mogega avatarja katerga iz srca poklanjam osebi, ki si ga je rezervirala, oziroma je že usodno njen. Izgelda, da usoda hoče, da ima oseba to mojo "podobo" neglede koliko se je otepala. "Mora" se ji zgoditi ta moja podoba.!Tvoja naloga je da ji,  to pošlješ. Hvala!

Naprej!

Želim veliko uspeha v zgornjem komercialnem delu. Ali ta Theta res tako dela, bom pa neredil osebno preiskušnjo. Kolikor vem se nikomur ne "ukazuje" ampak se ponižno prosi. Bom probal.

Kar se tiče seksualne vzgoje želim Lordu Wolfu in Andresu, da vas dobro naučita fukat, in seksualnih odnosov, jaz osebno sem bolj slab fukač. Sem preveč življenja posvetil duhovnosti, manj fuku. Zato pa me, drugi toliko bolj v življenju fukajo in porivajo.
(Oprostite vulgarnosti - saj boste tako in tako vse počistili).

HARI OM

Tar_Mar

Tar_Mar saj ni vse v seksu  ;). Imaš pa kakšne druge kvalitete, a ne?
Roke ki pomagajo, so svetejše kot usta, ki molijo.
Sai Baba

February 12, 2009, 07:34:57 AM
Reply #59
  • Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Ob 20h bom pošiljal očetu ljubez v njegovo dobro kajti mislim, da je trenutek, ko ga najbolj potrebuje. Vsak ki se želi udeležiti in mi pomagati je dobrodošel.
Theta Practitioner™