Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Vrsta partnerjev  (Read 19142 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

October 02, 2007, 11:38:00 AM
Reply #45
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Hmmm, samo zakaj mi potem ne uspe premaknit določene riti iz ležečega položaja in spraviti k delu?

Očitno ti ustreza "cona konforta"
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

October 08, 2007, 12:39:48 PM
Reply #46
  • Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
    • Email
Gene, tako kot svoje življenje, lahko spreminjamo sami!
Če se nam to ne da, pa imamo miljardo že prirpavljenih in konfecioniranih izgovorov!

Sam svoj bog.

Hmmm... tole mi pa nekako ni jasno. Le kako bi lahko spremenila svoje gene. Ali ni genski zapis nekaj, kar je zapisano in nam dano ob spočetju? Kolikor se spomnim iz zdravstvene šole (no minilo je 30 let in lahko se tudi motim) dobiš polovico od matere, polovico od očeta.

October 08, 2007, 09:50:09 PM
Reply #47
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Gene, tako kot svoje življenje, lahko spreminjamo sami!
Če se nam to ne da, pa imamo miljardo že prirpavljenih in konfecioniranih izgovorov!

Sam svoj bog.

Hmmm... tole mi pa nekako ni jasno. Le kako bi lahko spremenila svoje gene. Ali ni genski zapis nekaj, kar je zapisano in nam dano ob spočetju? Kolikor se spomnim iz zdravstvene šole (no minilo je 30 let in lahko se tudi motim) dobiš polovico od matere, polovico od očeta.

Mogoče bi bilo bolj jasno, če bi prebrala celotno debato ... potem ti geni ne zvenijo več tako brezveze.

Tudi jaz mislim, da se da "genski" zapis preseči. Ukvarjam se namreč z astrologijo. Vsak človek ima v svoji natalni karti zapis /ki je seveda tudi posledica karme, ali pa genov, če hočeš/, vendar pa se z zavestno voljo veliko teh dejavnikov da zavestno premagati.

Torej če je v družinskih genih alkoholizem, še ni nujno, da bodo vsi potomci alkoholiki. Lahko da bodo sicer zasvojitveno temo nadaljevali in jo tudi bodo; bodisi z deloholizmom, športom, seksom ipd..... važno je da se zavemo in izberemo tisto varianto, ki je za zdravje najmanj škodljiva, poleg tega pa da se odvisnosti začnemo tudi zdraviti ali vsaj zavestno odpravljati.

Uspeva ... dokazano
www.Astro-Star.net
Theta Practitioner™

October 08, 2007, 11:03:49 PM
Reply #48
  • Sp.simbol
Hmmm, samo zakaj mi potem ne uspe premaknit določene riti iz ležečega položaja in spraviti k delu?

He, he, ko bi vsaj bila moja rit problem :D. No mogoče pa kdaj poskusim. Saj veš: nihče ne opazi kaj delam, dokler ne neham delati ;). Je pa res neka "cona komforta" vpletena ja. Oziroma bolj strah da bi šla iz dežja pod kap... ;D

Genski zapis se seveda da preseči. Hvalabogu. Je pa res, da se je le teh "nevarnosti" treba zavedati, da narediš korak v drugo smer. Vsaj tako nekako to dojemam jaz.
lp
T.

October 09, 2007, 07:40:58 AM
Reply #49
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email

He, he, ko bi vsaj bila moja rit problem :D. No mogoče pa kdaj poskusim. Saj veš: nihče ne opazi kaj delam, dokler ne neham delati ;). Je pa res neka "cona komforta" vpletena ja. Oziroma bolj strah da bi šla iz dežja pod kap... ;D

Genski zapis se seveda da preseči. Hvalabogu. Je pa res, da se je le teh "nevarnosti" treba zavedati, da narediš korak v drugo smer. Vsaj tako nekako to dojemam jaz.
lp
T.

No, saj o dežju in kapi se da veliko govoriti. Mislim, da je Lord prav o tem že veliko napisal.  ;D
www.Astro-Star.net
Theta Practitioner™

February 09, 2009, 12:15:13 PM
Reply #50
Dejansko je celoten razvoj človeka v treh fazah:

1. Ko se soočimo SAMI S SEBOJ.  torej, ko se naučimo bit samostojni in se spoznamo.

2. Ko se naučimo bit z nekom, torej, ko uravnovesimo svoj jin in jang s pomočjo partnerja nasprotnega spola.

3. V vzgoji otrok, ko dojamemo prenašane znanja.

Mislim, da so te tri faze osnova duhovnega razvoja, zato je duhovništvo okrnjeno poglavitnih spoznanj. Spolnost je zelo pomembna, pa naj si še en kup razlag ljudje najdejo, za opravičit odsotnost tega. Penetracija v partnerja pove vse o tem kdo smo. Če se ženska počuti ljubljeno, pomeni da je moški poštimal stvari pri sebi. ČE ne pa se tudi skozi to da videt, kake težave imamo. Ker prej ali slej, ko kemija popusti, pridejo na dan težave. In tu je Taja6 na začetku zelo lepo napisala. En od drugega se lahko naučimo in najdemo lastno celovitost. Če imamo "srečo" da tako osebo najdemo. A saj veste, da ne verjamem v srečo ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.