Author Topic: KNJIGA ŽELJA  (Read 16676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: KNJIGA ŽELJA
« Reply #30 on: January 02, 2008, 12:58:31 AM »
naj bo
naj ne bo
hvala.
 ;D
let it be

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #31 on: October 12, 2008, 10:46:03 PM »
Quote from: Regina link=topic=811.msg49274#msg49274  date=1223837055
jaz bi rabila .....

Jaz bi pa rabila kakšno povratno info,da ne ostane pri monologu ;D

hvala Regina za te tvoje besede, se mi v podobni obliki že nekaj časa motajo po glavi, ker v zadnjem času spet bolj pogosto opažam, da predvsem novi "člani" (obiskovalci) mislijo, da naj bi tisti ki odgovarjajo/-mo na vprašanja delovali kot kelnarce/kelnarji v samopostrežni:

gost pride - predstavi problem - naroči odgovor - ga dobi (in to čimhitreje, zanesljivega, natančnega...)  in gre

Meni tukaj kar nekaj manjka, sem pač staromodna verjetno, ampak ko sem bila majhna so me učili nekako takole:

ko prideš k "hiši" ali na obisk -  pozdravi (pa saj to tukaj sploh ni težko, celo rubrika za to obstaja)

če od nekoga nekaj potrebuješ ga prosi naj ti pomaga
če pa nekaj hočeš, pa vstani in si vzami, imaš dve roki s sabo, pa nogi

hvala

tudi meni je povratna informacija tista pika na i, ki mi omogoča, da se nadgrajujem in širim izkušnje in obzorje, pomaga pa tudi vsem naslednjim, ki kaj vprašajo, saj sem bogatejša za še en pogled, zorni kot, izkušnjo, ki jo v naslednjem odgovoru lahko koristno uporabim

sem napisala kar v knjigo želja, ker si res želim, da bi vsi čimvečkrat funkcionirali tako (pa saj 90% nas ki smo tu to itak delamo)

hvala vsem, ki to tako ali tako že počnejo, moje pisanje je bolj namenjeno "muham enodnevnicam" ki frlijo sem ter tja polne želja, brez "obveznosti"

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #32 on: October 12, 2008, 10:53:59 PM »
Zadela si žebljico na glavico, nensi.
Nimam kaj dodat, razen morda le to, da naj se tvoja/moja/naša želja uresniči.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™