Author Topic: 2 HISA - Lastnina, zasluzek  (Read 37790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: 2 HISA - Lastnina, zasluzek
« Reply #45 on: January 19, 2008, 11:47:12 PM »
Patrik, če se boš glasbe držal, ti denarja sigurno ne bo manjkalo. Le odločit se je treba med klavirjem in pleh muziko.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #46 on: January 19, 2008, 11:50:11 PM »
Ja, ja! ;D Hvala vsem za vzpodbudne besede! :) Resnično! :) Mislim, da se bom odločil za klavir. Čeravno prinese pleh muzika več cekinčkov! ;) Dajmo se presenetit! :)

p.s.: mi bo že moj žabonji zmajček pomagal! :D Ampak kako?;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #47 on: January 20, 2008, 12:05:04 AM »
Klavir. pon-pet
Pleh muzika: sob-ned
Evo  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Patrik

• Guest
« Reply #48 on: January 20, 2008, 02:42:36 PM »

;D ;D ;D Super razporeditev. Mislim, da bo šlo! ;D In za nagrado boš moja menendžerka! :D :D Važi? ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #49 on: January 20, 2008, 06:07:29 PM »
Kaj pa jaz, Patrik? :o  Ejjj, danes ideja in prava usmeritev največ štejeta.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #50 on: January 20, 2008, 09:38:16 PM »
Neptune    Scorpio    25°28'11    in house 2    retrograde  ( ...nekako se mi vse izmakne,samo čakam,čakam,trdo     
delo)

Neptune    Sextile    Pluto    5°07  (bo nekoč v starosti kaj)

...to je samo tko malo razmišljanja,čisto na kratko...res kratko ;)

Patrik

• Guest
« Reply #51 on: January 20, 2008, 10:19:05 PM »
Kaj pa jaz, Patrik? :o  Ejjj, danes ideja in prava usmeritev največ štejeta.  :D

Reginca! ;D Sem pa res skoraj pozabil nate :'( :o ;D -- se ne! :) Sem se ti mislil osebno zahvaliti, ko se bova spomladi srečala! ;) ;D Menim, da bo to tudi nekaj, ne!? :) ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #52 on: January 20, 2008, 11:07:04 PM »
Menim, da bo to tudi nekaj, ne!? :) ;)

No ja, če misliš, da se lahko tako preprosto odkupiš...  ::) Bom še razmislila
www.sepet-sanj.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #53 on: January 21, 2008, 09:52:07 AM »
Neptune    Scorpio    25°28'11    in house 2    retrograde  ( ...nekako se mi vse izmakne,samo čakam,čakam,trdo     
delo)

Darja, tako na hitro sem preletela tvoje prehode planetov. Ampak, mislim, da bi ti moralo iti vse kot po maslu... ali sem kaj zgrešila.  ;)

Bi prosim nalepila karto, ki vsebuje poleg natalne postavitve tudi progresije in tranzite.  :) In hvala, mi bo lažje gledat bolj natančno.

Lep dan ti želim

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: January 21, 2008, 09:54:25 AM »

Tea in ostali, imam ponovno eno vprašanje zate! ;) ;D ;D

Kot vemo, opozicije ter kvadrati nikoli ne pomenijo kaj dobrega sploh če so slabi aspekti. In ravno zdaj sem si pogledal aspekte in videl, da iz Lune izhajajo same rdeče črtice, torej slabši aspekti :-\

Želim te vprašati, kaj v grobem to pomeni. Kaj lahko na tem področju pričakujem, saj me resnično to tudi skrbi. Ali bom imel denar, ali bom revež in podobno :'( :-X
Prosim te, če mi lahko to hiško malo razložiš, bi ti resnično bil zelo, zelo hvaležen! :)

Hvala že v naprej in pozdravček ;D

pa,pa*

Res je Luna pri tebi negativno aspektirana. Posebej je naporen kvadrat z Saturnom, ki lahko nosi neke omejitve, oziroma, da se boš za denar moral še posebno potruditi, če ga boš hotel zaslužiti.

Če je tvoja ura rojstva natančna, potem imaš še srečo. Če je vladar 2 hiše Sonce, potem te bo ta vlekel ven, če pa ti pade vrh 2 hiše v devico, potem bo pritok denarja Merkurjeva tema /drobno/, poleg tega imaš le-tega tudi vpetega v tisti lunin T kvadrat.

Ker ne vem točno, če imaš pravi čas rojstva, ti tudi zelo težko natančno interpretiram tvojo poklicno pot.
« Last Edit: January 21, 2008, 09:57:09 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #55 on: January 21, 2008, 11:28:36 AM »

Res je Luna pri tebi negativno aspektirana. Posebej je naporen kvadrat z Saturnom, ki lahko nosi neke omejitve, oziroma, da se boš za denar moral še posebno potruditi, če ga boš hotel zaslužiti.

Če je tvoja ura rojstva natančna, potem imaš še srečo. Če je vladar 2 hiše Sonce, potem te bo ta vlekel ven, če pa ti pade vrh 2 hiše v devico, potem bo pritok denarja Merkurjeva tema /drobno/, poleg tega imaš le-tega tudi vpetega v tisti lunin T kvadrat.

Ker ne vem točno, če imaš pravi čas rojstva, ti tudi zelo težko natančno interpretiram tvojo poklicno pot.

Tea, najlepša hvala za razlago!!! :) Sem res zelo vesel! :)

No, to mi je že od malega znano, da se bom moral za reden dohodek podruditi, sem imel že takrat ta občutek! ;) :) Potruditi se bom moral, oja! :)

Glede ure pa je popolnoma točno!!! :) 13.42, direktno sem pisal v bolnico! :) Tako, da to je na minuto točno! :) Tea, menim, da bo stvar sedaj olajšalo, a ne!? ;) :)

Hvala in pozdravček iz Maribora! :)
« Last Edit: January 21, 2008, 12:30:39 PM by Patrik »

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #56 on: January 21, 2008, 04:22:35 PM »
delo)

Darja, tako na hitro sem preletela tvoje prehode planetov. Ampak, mislim, da bi ti moralo iti vse kot po maslu... ali sem kaj zgrešila.  ;)

Bi prosim nalepila karto, ki vsebuje poleg natalne postavitve tudi progresije in tranzite.  :) In hvala, mi bo lažje gledat bolj natančno.

Lep dan ti želim

Hvala Tea...tukaj je karta z progresijami in tranziti

« Last Edit: January 21, 2008, 04:39:05 PM by Andres »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: January 21, 2008, 05:37:50 PM »
Aha, hvala Darja, zdaj sem videla bolj natančno in mi je bolj jasno. Za odgovor pa se bom morala še malo pogrezniti v študiranje tvoje karte. Ti odpišem takoj ko bom imela luknjo .... če ne me pocukaj za rokav.

Tko na hitro .. hm ... menjava službe?
www.Astro-Star.net

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #58 on: January 21, 2008, 07:00:37 PM »
Aha, hvala Darja, zdaj sem videla bolj natančno in mi je bolj jasno. Za odgovor pa se bom morala še malo pogrezniti v študiranje tvoje karte. Ti odpišem takoj ko bom imela luknjo .... če ne me pocukaj za rokav.

Tko na hitro .. hm ... menjava službe?

Hvala Tea...a menjava službe?

A se to tudi vidi...je pa res da sem že jeseni hotela nekaj menjati...vendar ni bilo priporočljivo...mrki.
Morda pa res menjam...samo ne vem ali samostojna pot ???

Tea ...zlata si :-* :-*

Lep večer ,

Darja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #59 on: January 22, 2008, 06:30:38 AM »
Ne vem Darja... tranzitni Saturn in progresirana luna zdaj ne podpirata takega projekta, kot da si zamudila nekaj let.  ;)

Počakaj da v mesecu dni vstopi P Luna v znamenje vodnarja in potem še v nadaljevanju v 5 hišo, sigurno boš dobila idejo kaj bi rada počela. Sicer pa z p Luno v vodnarju ne začenjamo novih projektov, razen če to ni vezano na Uransko in vodnarsko vladavino.

Poleg tega je Saturn v 11 hiši /to pa je v karti tvojega samostojnega podjetja 2 hiša/... pa si malo prečitaj kaj pomeni.  ;)

Je pa prav, da načrtuješ dolgoročno z datumom odprtja firme... in da že zdaj misliš na to in se pripraviš.
www.Astro-Star.net