Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: 2 HISA - Lastnina, zasluzek  (Read 13017 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

March 23, 2010, 03:35:10 AM
Reply #75
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Vsekakor poglej še Ovna.
Tam je MC kakor tudi njegov vladar Mars (v svojem znamenju) in Sonce, ki je vedno važno, za vsa področja.
MC v Ovnu

V hiši kariere imaš Kirona, ta kaže na težave pri iskanju svojega mesta v družbi in doseganju s tem povezanih ciljev. Pri premagovanju tega je potrebno potrpljenje, kar je tudi saturnovska kvaliteta (tradicionalni vladar 10. hiše).
Kiron v tej hiši lahko stoji tudi za nerealne cilje, ali izpolnjevanje ciljev, ki so nam jih (ne)zavedno postavili starši. Mogoče težave z mamo oz. tistim od staršev, ki je igral pomembnejšo vlogo zate. Načeloma je to mama.
Skratka, pozicija Kirona vedno kaže na rano v karti, a hkrati lahko tukaj svetu tudi veliko damo, če jo presežemo.
Imaš pa tudi močan trigon Saturn Kiron. Po pravici povedano to težko zdaj povežem s področjem dela, kaže pa načeloma na neko rigidnost, nefleksibilnost, pretirani identifikacijo z delovnim okoljem, lahko nastopamo zelo neodvisno in sigurno, a potem doživimo emocionalne kolapse, ker ta delovanja niso podprta s trdnim jedrom.

Evo malo mojega filozofiranja, če kaj pomaga.

Bojan.  Me prav veseli, da si notri vskočil.  Tea je nekoč že rekla, da bi jo veselilo, če bi bilo na astrološkem delu bolj živahno. Glede na tvoj čas registracije nekako verjamem, da boš pri nas razkril več kot to mnogi pričakujejo.

Dobrodošel torej.

Tvoj portir.

Andres

March 23, 2010, 08:12:58 AM
Reply #76
Glede na tvoj čas registracije nekako verjamem, da boš pri nas razkril več kot to mnogi pričakujejo.

Dobrodošel torej.

Tvoj portir.

Andres
Kaj pa je z mojim časom?

Hvala za dobrodošlico.

March 23, 2010, 08:16:08 AM
Reply #77
Glede na tvoj čas registracije nekako verjamem, da boš pri nas razkril več kot to mnogi pričakujejo.

Dobrodošel torej.

Tvoj portir.

Andres
Kaj pa je z mojim časom?

Bojan lepo te pozdravljam tu na forumu. Zelo lepo, da si nas našel. Tvoje znanje nam bo v pomoč.

Kar se tiče ur, smo na našem forumu "okuženi" z angelskimi številkami. Skozi uro oddaje posta ali registracije, se dobi sporočilo. Očitno je tvoja ura "angelska".

Dobrodošel :)

Hvala za dobrodošlico.
« Last Edit: March 23, 2010, 11:13:14 AM by Andres »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

March 23, 2010, 11:29:01 AM
Reply #78
Kar se tiče ur, smo na našem forumu "okuženi" z angelskimi številkami. Skozi uro oddaje posta ali registracije, se dobi sporočilo. Očitno je tvoja ura "angelska".

Dobrodošel :)
Aha... saj lahko še kaj napišete o tem, čeprav nismo v pravi temi  :)

Sicer sem pa iskal nek soliden slovenski forum in to ni enostavna naloga  ;D.
Saj en obstaja, takšen alternativen, precej znan, a tam samo...khm... mešajo drek.
Do zdaj sem se le po tujih potikal.

March 23, 2010, 12:02:52 PM
Reply #79
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
O angelskih številih bomo pisali in brali kar v angelskih temah.  ;) Bi bilo preveč, da bi stvari podvajali.

Torej vabljen tudi v sobo Angelčkov  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g