Tea, ne bi mogla bolje opisat moje mame- sem ji dala za prebrat in je rekla,da se strinja z vsem

Res je iz velikega priobalnega mesta, preselila se je zaradi ljubezni, na zacetku se ni najbolje pocutila v Sloveniji (ko je pisala diplomsko nalogo, je rekla, da se je veckrat vracala domov tudi po par mesecev). Verjetno je k selitvi tako dalec pripomogel tudi ne najboljsi odnos z njeno mamo.
Zivela je v Angliji 2 leti in delala kot stevardesa. Zelo je razgledana, in oba z ocetom sta naju s sestro ucila gledati z drugega zornega kota kot vecina.
Edino s cisto zadnjim stavkom se ne morem polnoma strinjat: ko se je preselila, je res prisla zivet v drzavo, ki je bila drugace urejena kot njena, misljenje je bilo drugacno, ampak je sedaj Slovenija precej nadoknadila

Za informacijo- tudi moj oce je imel zanimivo kombinacijo- sin slovencev, ki sta se preselila na Hrvasko, ko se je porocil z mami, sta sla oba v (danes) tujino- Slovenijo.
Jaz v hecu pravim, da sem iz "zmesanega" zakona

PS: mogoce res nisva dober primer. Vendar je mamin jezik, kultura in njena drzava zelo prisotna v vsakodnevnih aktivnostih.