Author Topic: Pomen praznih his  (Read 43626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Pomen praznih his
« Reply #60 on: September 19, 2007, 12:34:45 PM »
Morda sta ravno moja otroka primerna za analizo tega vprašanja. Rojena v tujini, dvojno državljanstvo, počutita se nekako pol in pol.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #61 on: September 19, 2007, 12:39:43 PM »
Morda sta ravno moja otroka primerna za analizo tega vprašanja. Rojena v tujini, dvojno državljanstvo, počutita se nekako pol in pol.

Andres

Ja, Andres, morda bi res bila primerna za analizo. A njuna mama je Slovenka?

Tudi midve s sestro, sva dober primer: najina mama je tujka

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #62 on: September 19, 2007, 01:31:10 PM »
Njuna mama je Slovenka, otroka pa živita mešano življenje.  Ne vem točno kako imata v glavi porihtano glede nacionalnosti.  Doma sta Slovenca, v družbi verjamem Islandca.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #63 on: September 19, 2007, 01:45:39 PM »

Andres

Na prvi pogled se mogoče res ne vidi, da je tvoja mama tujka. Je pa tvoja mama oseba, ki je precej drugačna od drugih, ali pa se tako počuti. Nikjer prav globoko zakoreninjena, jaz bi rekla, da je prebivalka sveta.

Ker pa imamo podatek, da je tujka, potem postanemo bolj pozorni. Od kod prihaja? Vladar MC /mama/ je Venera, ki gre v 6 hišo /kar kaže, da je prišla delat/ obenem s T kvadratom marsa in saturna /po moje se je doma - v njenem domu nekaj spremenilo, da je bila sprejeta ta odločitev. Mogoče niti ne z njene strani/. Po drugi strani je Mars lahko tudi partner, ki jo je "potegnil" v tuje okolje. Najbolj verjetno pa je šlo eno z drugim. Njena selitev pa zanjo ni bila lahka /kot neke vrste pritisk, lahko čisto psihološki/

Torej Venera je v dvojčku in retrogradna, kar pomeni, da je mama šla verjetno še nazaj živet za nekaj časa, ali pa več časa preživela tam, kjer naj bi bila avtohtono doma. Vsekakor so nakazane njene selitve.

Pluton govori, da je doma ob veliki reki, pristanišču, v priobalju .... čisto možno so njene korenine druge vere ali pa zelo zelo drugačne kulture od naše.

No toliko zaenkrat
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #64 on: September 19, 2007, 02:22:38 PM »
Njuna mama je Slovenka, otroka pa živita mešano življenje.  Ne vem točno kako imata v glavi porihtano glede nacionalnosti.  Doma sta Slovenca, v družbi verjamem Islandca.

Andres

Od tvojih otrok nimam podatkov Andres. Če želiš pa lahko pokukamo  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: September 19, 2007, 02:24:38 PM »

Andres

Niti nista tako dober primer. Rojeni sta v Sloveniji in predvidevam da  živita tukaj  ;D
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #66 on: September 19, 2007, 02:40:30 PM »
Tea, ne bi mogla bolje opisat moje mame- sem ji dala za prebrat in je rekla,da se strinja z vsem :)

Res je iz velikega priobalnega mesta, preselila se je zaradi ljubezni, na zacetku se ni najbolje pocutila v Sloveniji (ko je pisala diplomsko nalogo, je rekla, da se je veckrat vracala domov tudi po par mesecev). Verjetno je k selitvi tako dalec pripomogel tudi ne najboljsi odnos z njeno mamo.

Zivela je v Angliji 2 leti in delala kot stevardesa. Zelo je razgledana, in oba z ocetom sta naju s sestro ucila gledati z drugega zornega kota kot vecina.
Edino s cisto zadnjim stavkom se ne morem polnoma strinjat: ko se je preselila, je res prisla zivet v drzavo, ki je bila drugace urejena kot njena, misljenje je bilo drugacno, ampak je sedaj Slovenija precej nadoknadila :D

Za informacijo- tudi moj oce je imel zanimivo kombinacijo- sin slovencev, ki sta se preselila na Hrvasko, ko se je porocil z mami, sta sla oba v (danes) tujino- Slovenijo.

Jaz v hecu pravim, da sem iz "zmesanega" zakona ;D

PS: mogoce res nisva dober primer. Vendar je mamin jezik, kultura in njena drzava zelo prisotna v vsakodnevnih aktivnostih. 

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: September 19, 2007, 02:48:21 PM »
Tea, ne bi mogla bolje opisat moje mame- sem ji dala za prebrat in je rekla,da se strinja z vsem :)

Res je iz velikega priobalnega mesta, preselila se je zaradi ljubezni, na zacetku se ni najbolje pocutila v Sloveniji (ko je pisala diplomsko nalogo, je rekla, da se je veckrat vracala domov tudi po par mesecev). Verjetno je k selitvi tako dalec pripomogel tudi ne najboljsi odnos z njeno mamo.

Zivela je v Angliji 2 leti in delala kot stevardesa. Zelo je razgledana, in oba z ocetom sta naju s sestro ucila gledati z drugega zornega kota kot vecina.
Edino s cisto zadnjim stavkom se ne morem polnoma strinjat: ko se je preselila, je res prisla zivet v drzavo, ki je bila drugace urejena kot njena, misljenje je bilo drugacno, ampak je sedaj Slovenija precej nadoknadila :D

Za informacijo- tudi moj oce je imel zanimivo kombinacijo- sin slovencev, ki sta se preselila na Hrvasko, ko se je porocil z mami, sta sla oba v (danes) tujino- Slovenijo.

Jaz v hecu pravim, da sem iz "zmesanega" zakona ;D

PS: mogoce res nisva dober primer. Vendar je mamin jezik, kultura in njena drzava zelo prisotna v vsakodnevnih aktivnostih. 

Ali je tvoja mami krščanske vere? Me zanima čisto tako iz astrološkega vidika. Močno je namreč zastopan Pluton in to kaže na drugo veroizpoved, lahko pa seveda še na mnogo drugih stvari.

Da je tvoja mama ne samo lepa ženska, pač pa tudi študirana in razgledana govori Venera v dvojčku - izpeljna hiša 9, no pa še kaj drugega tudi
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #68 on: September 19, 2007, 02:53:33 PM »
Je krscanske vere, vendar jo interpretira po svoje (bolj moderna interpretacija, ce me razumes)

V mladosti je bila res lepa (sedaj pravi, da ni vec tako lepa, odkar je naju rodila :D)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #69 on: September 19, 2007, 03:09:58 PM »
Je krscanske vere, vendar jo interpretira po svoje (bolj moderna interpretacija, ce me razumes)

V mladosti je bila res lepa (sedaj pravi, da ni vec tako lepa, odkar je naju rodila :D)

Povej mami, da kdor je lep je lep  ;D Da je moderna pa itak. Na to kaže Uran.  :)
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #70 on: September 19, 2007, 03:29:10 PM »
Boljse, da ji tega ne dam za prebrat, ker ji bo stopilo v glavo :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #71 on: September 19, 2007, 03:54:10 PM »
Nič ne de Apemaya, včasih človek potrebuje tudi pohvalo. Sploh pa si komplimentov in lepih besed premalo podarjamo  :D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #72 on: February 23, 2010, 04:23:18 AM »
Danes sem šel znova tole temo brati. Ker sem prišel samo do tretje strani in obenem tudi spanec kliče, bom samo post oddal, ter tako tudi temo dvignil, da bo jutri bližje očem. Predlagam, da si jo vse še enkrat preberete.

Iz portirstva se vam je oglasil.

Vaš portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: February 23, 2010, 07:16:09 AM »
No, si me spodbudil, da sem še jaz malo pokukala.

Iz naslova "prezne hiše" smo debato pač razvili v čisto drugo smer. Ampak tudi to je učenje in življenje.  :D
www.Astro-Star.net

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #74 on: February 23, 2010, 05:11:02 PM »
Tea, zanima me, kaj pravijo moje prazne hiše.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif