Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: SEX- kakšna naj bi bila spolnost  (Read 14574 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

August 22, 2011, 01:11:54 PM
Reply #135
  • Spl. simbol
Na žalost ljudje tako zelo iščejo ljubezen, ker je ne znajo najti znotraj sebe, da se potem zadovoljijo z manj. Jaz imam tudi tako partnerstvo, oba sva skupaj usekana, ubrisana, da ne rečem še česa. Ne pretvarjam se, prav tako se tudi on ne. Lahko sva, kar pač sva in to je tisto, kar šteje tukaj.

Tudi jaz svojemu partnerju vse zaupam, niti nimam namena hodit kam drugam, da bi se komu zaupala, vse zadeve rešujem znotraj partnerstva. Drug drugemu si v podporo, drug drugemu nudiš tisto, kar nekdo rabi. Saj ni nujno, da sta si sedaj podobna kot jajce jajcu, važno je samo, da se sprejemata.

Natanko tako.  8) 8)

August 22, 2011, 09:48:50 PM
Reply #136
Maja, srečen tvoj fant ;)

Kar se pa zakona privlačnosti tiče, a je kdo sploh poštekal za kaj se gre?!?

HALO? Jaz o "babah", sploh ne pišem, če niste opazili, ampak samo o damah! Ravno tako nima smisla govorit o maminih sinčkih, ampak o pravih možih, kot je maja opisala svojega! (pa čeprav je prvi odstavek popolnoma posvečen negativnosti, iskreno, ga niti prebral nisem, kot da bi čutil, ampak kar na drugo polovico )

Poglejte svoj fokus privlačnosti ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

August 23, 2011, 07:35:07 AM
Reply #137
  • Spl. simbol
lordwolf, ti moraš tudi biti "fejst dec".  ;D

August 23, 2011, 10:14:20 AM
Reply #138
Lord, vidim da imaš Zakon privlačnosti že vgrajen v svoje celice-to je perfect ;)
Obrneš se stran od negativnega, ga sploh ne prebereš in vidiš samo pozitivne in lepe stvari.
Dajmo se spodbujat na tem forumu, da bomo vsi delovali v to smer, v smer ljubezni, edino ta je prava ang: :-* ang:
moja nova astro karta:
http://www.shrani.si/f/1B/bq/14TrvgLA/astro245gw83sanjalka2011.gif
9zk število 573

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se mu izpolni.

August 23, 2011, 03:35:54 PM
Reply #139

Videz vara.... ;)

August 23, 2011, 07:11:23 PM
Reply #140
  • Spl. simbol

Videz vara.... ;)

Mogoče da, mogoče tudi ne ...  ;D

August 24, 2011, 05:22:05 PM
Reply #141
V resnici se zelo identificiram v tem kar govori Boris XD tak sem hahahahaha