Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: KRISTALI in njihova uporaba  (Read 34598 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

November 16, 2010, 12:39:07 PM
Reply #345
  • Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
    • Email
Jst mam pa eno vprašanje.

Ali je možno, da moldavit, ki ga ima kolega na omarci nad posteljo, povzroča slab spanec? Sem se povezala s kristalom, mora biti v sobi, da spuca vse vzorce, sedaj sem mu predlagala, da naj moldavit prestavi na mizo oz polico, na drugi konec mize.

Na moldavit se je potrebno navadit, ker ima ful močno vibracijo in ima v sebi element ognja, zato za spanje res ni najbolj primeren vse dokler se z njim ne zliješ v eno. Tako kot ti je svetovala Tea je super, če nima selenita je dober tudi apofilit.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

November 16, 2010, 12:46:11 PM
Reply #346
  • Novinec
  • *
Če se je še kdo 'okužil' s kristali, vam sporočam, da je pri meni na začasnem oddihu veliko kristalov, ki iščejo nov dom, in sicer: moldavit, selenit, labradorit, kianit, mavrični mesečev kamen, citrin, granat, ametist, hematit, smaragd, žad, lepidolit, rdeči jaspis... Na zalogi so tudi verižice, obeski, številne zapestnice, ahatne geode, kosi ametista itd. Če koga kaj konkretno zanima, si je možno ogledati sliko izdelka.

Sicer nisem ŠE okužena s kristali. Imela samo enega, pa še to ne vem kateri je bil. Bi pa imela enega za zaščito pred zlom, črno magijo....Kateri bi to lahko bil?

November 16, 2010, 12:54:43 PM
Reply #347
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Če se je še kdo 'okužil' s kristali, vam sporočam, da je pri meni na začasnem oddihu veliko kristalov, ki iščejo nov dom, in sicer: moldavit, selenit, labradorit, kianit, mavrični mesečev kamen, citrin, granat, ametist, hematit, smaragd, žad, lepidolit, rdeči jaspis... Na zalogi so tudi verižice, obeski, številne zapestnice, ahatne geode, kosi ametista itd. Če koga kaj konkretno zanima, si je možno ogledati sliko izdelka.

Sicer nisem ŠE okužena s kristali. Imela samo enega, pa še to ne vem kateri je bil. Bi pa imela enega za zaščito pred zlom, črno magijo....Kateri bi to lahko bil?

Zame je najmočnejši GAGAT, meni zelo drag kamen

sicer pa tudi hematit ali črni turmalin.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

November 16, 2010, 01:02:51 PM
Reply #348
  • Novinec
  • *

sem se pa zdaj spomnila - imam doma tri verižice in ne vem katere so. Čisto pozabila nanje. Jih bom morala potegniti na plan

November 16, 2010, 01:25:45 PM
Reply #349
  • Splet. Simbol
    • www.theta.si
    • Email

sem se pa zdaj spomnila - imam doma tri verižice in ne vem katere so. Čisto pozabila nanje. Jih bom morala potegniti na plan

Slikaj jih in obesi slike, da vidimo, kaj imaš. Ali pa opiši.
www.theta.si
DZK 519

November 16, 2010, 01:28:29 PM
Reply #350
  • Novinec
  • *
ampak bi še vseeno imela potem tisti gagat za zaščito.
Verižice bom našla, slikala in potem povprašala, kaj je na stvari.

November 16, 2010, 01:31:48 PM
Reply #351
  • Sp.simbol
Jst mam pa eno vprašanje.

Ali je možno, da moldavit, ki ga ima kolega na omarci nad posteljo, povzroča slab spanec? Sem se povezala s kristalom, mora biti v sobi, da spuca vse vzorce, sedaj sem mu predlagala, da naj moldavit prestavi na mizo oz polico, na drugi konec mize.

Na moldavit se je potrebno navadit, ker ima ful močno vibracijo in ima v sebi element ognja, zato za spanje res ni najbolj primeren vse dokler se z njim ne zliješ v eno. Tako kot ti je svetovala Tea je super, če nima selenita je dober tudi apofilit.

Saj ni bilo mišljeno kot pripomoček za spanje, samo sem takoj posumila na to, da je kriv moldavit, ki je bil postavljen na omarici. Sem mu takoj rekla, da naj ga prestavi na mizo.

Šele sedaj opazim razliko med moldavitnimi uhani in uhani iz kamene strele. Moldavit ma izjemno energijo, kamena strela pa bollj tako nežno  :)

November 17, 2010, 08:05:46 AM
Reply #352
  • Spl. simbol
Danes imam prvič moldavit s seboj v službi ...

November 17, 2010, 08:07:14 AM
Reply #353
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija
In kako se ti obnese? Meni je to tako močan kristal, da mi ni kaj preveč sedel.
Karmična astrologija. Medijstvo.

Moja astro karta
http://shrani.si/f/2g/K3/30rfYS9y/astro245gr04slavi2012124.gif

November 17, 2010, 08:12:46 AM
Reply #354
  • Spl. simbol
Meni ustreza. Tudi spala sem že z njim in je bilo OK.

Hehe, in prav je, da sem ga vzela, ker ščiti pred bakterijami in virusi ... Tu nekaj razsaja ...

November 17, 2010, 08:30:25 AM
Reply #355
  • Uporabnik
  • **
  • La Vita č Bella...
Jaz pa danes spet z mojim ljubim boji kamenčkom..ženskim, moški počiva doma  :)

November 17, 2010, 08:32:18 AM
Reply #356
  • Spl. simbol
Jaz pa danes spet z mojim ljubim boji kamenčkom..ženskim, moški počiva doma  :)

Kateri pa je to?

November 17, 2010, 10:36:56 AM
Reply #357
  • Sp.simbol
Meni tudi moldavit ustreza, ga imam prav tako zraven glave na omarci, pa normalno spim.

November 17, 2010, 10:52:17 AM
Reply #358
  • Uporabnik
  • **
  • La Vita č Bella...
Jaz pa danes spet z mojim ljubim boji kamenčkom..ženskim, moški počiva doma  :)

Kateri pa je to?

To so BOJI STONES. Zaenkrat edini kamen, ki ga res čutim. Sta pa v paru moški in ženski. Sej na netu kar nekaj piše o njih. Men so tudi vizualno všeč, ker so tako prvinski..  :) Ženska je gladka, moški pa robat. Dejansko se drugače počutim in reagiram, ko ga imam zraven.  ang:

November 17, 2010, 03:51:21 PM
Reply #359
  • Splet. Simbol
    • www.theta.si
    • Email
Jaz pa danes spet z mojim ljubim boji kamenčkom..ženskim, moški počiva doma  :)

Kateri pa je to?

To so BOJI STONES. Zaenkrat edini kamen, ki ga res čutim. Sta pa v paru moški in ženski. Sej na netu kar nekaj piše o njih. Men so tudi vizualno všeč, ker so tako prvinski..  :) Ženska je gladka, moški pa robat. Dejansko se drugače počutim in reagiram, ko ga imam zraven.  ang:

Mene pa ravno to pri njih odbija. Kako smo si različni. :o
www.theta.si
DZK 519