Pozdravljena Regina!
A sedaj bom pa kar naprej postnila tukaj svoje sanje, najbolje, da kar knjigo napišem, ko bi vedela, bi!
To noč pa je bilo od sile, še nikoli se nisem ustrašila svojih sanj tokrat pa!
Bili smo pred hišo, mojega otroštva, veliko dvorišče tam so se otroci igrali, nakar opazim mojega otroka(dozdevalo se mi je da je moj, ne vem pa počno kateri!) igral se je in naenkrat opazim kako je z nekom držal v roki zelo ostro okrušen kos stekla. Nevarno sta ga držala v rokah, zbala sem se zanj, a kaj ko je že isti trenutek steklo počilo in oseba na drugi strani se je v trenutku poka spremenila v črnega ptiča in odletela. Mene ja kar obup, postala sem nemirna in od strahu skoraj norela, iskat sem pričela svojega otroka, obupno sem ga iskala, ni ga bilo, pričela sem kričati in se podala v hišo. Nad vhodnimi vrati sem zaznala nek čuden krog deloval je črno bel. Predno sem vstopila se mi je dozdevalo, kar se je zgodilo so neke čudne energije, demoni.( ne vem od kod to meni!). Stopila v hišo še vedno od obupa kričala, iskala mamo da mi pomaga, na kavču v dnevni sobi je ležal oče a kakor da ne sliši, nič mi ni odgovoril kje bi dobila mamo. Še vedno sem nadaljevala s kričanjem in obupno iskanje mame me je peljalo naprej v drugi del hiše, ko pa odprem vrata me je neznano močna sila odrinila in sem pristala na tleh, vrata pa so se zaprla. Od obupa in kričanja sem se zbudila. Bilo je grozno, prvič sem se zbala!
Drugi del sanj pa sem pristala na napačnem avtobusu, ne vem več kam me je potovanje peljalo vem le da sem morala po kratki vožnji presesti na pravi avtobus.
Ja se dogaja, noč ima svojo moč, ko bi le dobila vsaj jasne odgovore, ali pa jih intuitivno vedela, bi bilo super, tako bi lahko točno opredelila za kaj se gre.
Upam da nisem preveč vsiljiva s svojim poročanjem!
Lep pozdrav Regina, pa oprosti!
P.S. Pisala pa sem zato: danes imam nek pomemben zd.pregled, nisem pesimističa a upam da mi ne sanje sporočajo kaj neprijetnega?
by luana

???