Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 50940 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

October 02, 2007, 07:20:53 PM
Reply #330
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
To jutro sem dobil pismeno prošnjo za odobritev bolniške od moje maserke in osebne negovalke Regine.  Vse sanje osebne nege in sanje nasploh gredo do nadaljnega po vodi. Morda se pa preizkusimo sami v razlagi sanj. :)

No, tudi novo temo z istim naslovom lahko nekdo odpre, saj ta je dosegla že  23 strani. Vse za lažji pregled seveda.  ;D

Andres

October 02, 2007, 07:53:41 PM
Reply #331
  • Novinec
  • *
Hej Regina, hitro se pozdravi!

Ma jaz se  s svojimi sanjami nimam kaj veliko ukvarjati, se mi zdi da niso imele kaksnega posebnega pomena. Saj tisti hrcki so bolj kot ne nastopali tam kot kaksni klovni.
Tako, da sem jih opisala tokrat zgolj zato, da se koga nasmejem :)

Je pa res da je tudi mene hotelo nekaj zagrabiiti neka viroza, zadnjih nekaj dni, ampak obilo vitaminov mi je pomagalo, da sem se uspela nekako izkopati iz prihajajocega viroznega stanja. :) Na sreco! ;)

October 02, 2007, 08:48:16 PM
Reply #332
Joj, Regina!

Kaj si si pa zakuhala? Kar lepo pridno v posteljo, veliko cajckov in kaj lepega sanjaj!

Hitro okrevaj, da te ne bomo prevec pogresali ;)

October 02, 2007, 09:03:50 PM
Reply #333
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Hvala, hvala za vse dobre želje. Seveda se bom potrudila, da čimprej zalaufam, do tačas vam pa novo temo odprem.  ;)
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,274.0.html
« Last Edit: October 02, 2007, 09:06:07 PM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™