Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: sanje  (Read 4408 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

September 28, 2010, 10:59:59 AM
Reply #30
  • Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
    • Email
Zasledila sem naslednje: Jasnovidnost je naraven dar, s pomočjo katerega jasnovidec prejema sporočila višjih energij v obliki vizij, ki simbolično ponazarjajo pomembne podatke o življenju osebe, s katero dela. Teh sporočil pa ne prejema vedno v obliki vizije, ampak tudi na druge načine: npr. jasen občutek, jasno vedenje, ki presega nivo razumskega mišljenja ali jasno misel glede situacije klienta.

Kaj menite o tem?

Ribica, obstajajo štirje kanali intuicije: jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovednost in jasnoslušnost. Vsak izmed nas se rodi z dvema odprtima, enim bolj izraženim, drugim manj. Ko upoštevaš vodstvo, ki ga dobivaš skozi prva dva kanala, se ti lahko odpreta tudi druga dva. Je pa pomembna vaja, vaja in še enkrat vaja. Ravno o tem sem pisala v septembrskih Thetičkah.

S tem, kar pravi Bojan se pa ne strinjam. Verjamem, da talent odtehta za neke zadeve, ampak z vajo se da vsega priučit.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

September 28, 2010, 01:17:03 PM
Reply #31
  • Uporabnik
  • **
    • Email
Gaja, po moje sta moja primarna jasnovednost, pa jasnočutnost. Je pa možno da se mi jasnovidnost čez sanje odpira, glede na to, da se mi mnogokrat dogajajo dobesedno prizori iz sanj, to že dolgo, sedaj pa čedalje bolj pogosto. Jasnoslišnost si pa ne znam razložit, edino mam velikokrat občutek, da me kdo kliče, pa se včasih prov blesovo okol obračam, včasih je poznan glas, včasih pa nepoznan.

Mam prov?

September 28, 2010, 01:24:26 PM
Reply #32
  • Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
    • Email
Gaja, po moje sta moja primarna jasnovednost, pa jasnočutnost. Je pa možno da se mi jasnovidnost čez sanje odpira, glede na to, da se mi mnogokrat dogajajo dobesedno prizori iz sanj, to že dolgo, sedaj pa čedalje bolj pogosto. Jasnoslišnost si pa ne znam razložit, edino mam velikokrat občutek, da me kdo kliče, pa se včasih prov blesovo okol obračam, včasih je poznan glas, včasih pa nepoznan.

Mam prov?

Bi rekla, ja. In ravno ta kombinacija je pri ljudeh najpogostejša. Potem si pa vsi želijo videti, namesto, da bi se naučili upoštevati svoja čustva in misli. Seveda se ti jasnovidnost odpira čez sanje in tudi jasnoslišnost se ti prebuja glede na napisano. Kar veselo še delaj na sebi.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

September 28, 2010, 01:36:51 PM
Reply #33
  • Uporabnik
  • **
    • Email

Mam prov?

Bi rekla, ja. In ravno ta kombinacija je pri ljudeh najpogostejša. Potem si pa vsi želijo videti, namesto, da bi se naučili upoštevati svoja čustva in misli. Seveda se ti jasnovidnost odpira čez sanje in tudi jasnoslišnost se ti prebuja glede na napisano. Kar veselo še delaj na sebi.

:-* Gaja
;D :-*