Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: AGT april 2009, Otroška duša  (Read 2643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

April 23, 2009, 05:36:17 AM
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Ob koncu tega meseca, torej že čez nekaj dni bomo imeli ponovno AGT. To pot sem dal naslov teme, Otroška duša. S tem sem mislil, da bo na tokratnem AGT vsakdo med vami prepoznal v sebi otroka, še iz otroštva, tistega otroka, ki je ostal v vas, ali pač vaše lastne otroke. 

Vaš portir

Andres

April 24, 2009, 03:45:18 PM
Reply #1
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
Nekateri ste mi javili, da se te dni začnejo počitnice in mnogih ne bo doma. Ali drugi pač bodo. Ne vem še točno za datum kdaj naj bi ta AGT bil, bržkone pa bo v četrtek  30..  Če ne ta dan, potem pa prve dni v maju. 1. maja sigurno ne. :D :D

Andres

April 30, 2009, 08:34:23 PM
Reply #2
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
Naj spomnim, da se čez pol ure začne aprilski AGT.

Andres

April 30, 2009, 09:19:01 PM
Reply #3
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
Današnji AGT kot sem bil priča je odpadel. Pet članov vas je bilo logiranih na MSN, vendar nihče dostopen, kar seveda pomeni, da je posredi praznično vzdušje, zato bomo ta agt prenesli na naslednji mesec.

Andres