Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 37161 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

August 24, 2010, 09:29:46 AM
Reply #345
  • Sp.simbol
No evo, bom postnila sem, da vidim, če mi bo znal kdo karkoli pomagati. Danes ponoči sem imela izjemno čudne in zelo žive sanje. Sanjalo se mi je o nekem dečku, ki je v odrasli dobi postal duhovnik. V času duhovništva je spoznal dva dečka, ki sta ga začela izsiljevati, da bosta razkrila njegovo skrivnost (ne vem točno, za kaj se je šlo, sem pozabila, vem samo, da je moral duhovnik v zameno spolno občevati z njima). To je duhovnika zelo razžiralo, po določenem času pa se je izkazalo, da ima ta duhovnik določene sposobnosti. Ko je maševal, so se dogajale "čudne" zadeve, kot da bi se takrat v cerkvi zadrževala bitja, jaz sem imela občutek, da so bili angeli, ki so prisostvovali obredu. Bil je tudi jasnoviden, napovedoval je določene dogodke. Te sposobnosti pa ga niso pokvarile, prav nasprotno, bil je izjemno topla oseba.
Naslednje, kar se spomnim je, da sem v časopisu brala članek, da je on nekako začetnik te jasnovidnosti, da se je z njim vse začelo. Pisali so o njem, ampak ne kot o nekom zlobnem, temveč kot o nekom dobrem. Celo uspelo mi je razbrati ime, Dave Weird. Tista dva dečka, ki sta ga izsiljevala, pa sta na koncu hm.. dobila svoje. Ni ju kaznoval duhovnik, temveč sta dobila svojo porcijo, če lahko temu tako rečem, od teh sil, s katerimi je bil v stiku naš duhovnik. Pa toliko sem še razbrala, da je bil ta duhovnik doma iz Irske, oz Otoka.
Kar je pa najbolj čudno je pa to, da mi je zjutraj nekaj govorilo, da naj potegnem karto iz paketa Nadangelov. Ko sem jih mešala, mi je iz kupčka padlo kar nekaj kart na tla, obrnila se mi je pa karta NA Raziel, Vzemite nazaj svojo moč.

Sedaj pa tuhtam, kako to vse povezati skupaj... Ima kdo kakšno idejo?

September 02, 2010, 11:16:44 AM
Reply #346
Mlada črno bela mačka se mi je večkrat polulala na posteljo, tako da je nastala luknja.

Pomen?

September 02, 2010, 12:42:38 PM
Reply #347
  • Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
V gozdu sem nabirala ogromne gobe! Ampak res velike jurčke! Pa takoo lepi so bili!

September 03, 2010, 09:01:05 AM
Reply #348
Mlada črno bela mačka se mi je večkrat polulala na posteljo, tako da je nastala luknja.

Pomen?

mačka-tvoje nezavedno,tvoje lastnosti
lulati-potreba po sprostitvi svojih življenjskih sil
postelja-mir, zatočišče

sedaj pa sam razmisli in poveži kaj tebi predstavljajo ti simboli.

vir:šepet sanj
moja nova astro karta:
http://www.shrani.si/f/1B/bq/14TrvgLA/astro245gw83sanjalka2011.gif
9zk število 573

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se mu izpolni.

September 03, 2010, 09:37:27 AM
Reply #349
  • Sp.simbol

Pomen?

Na veterino z njo takoj. Če mačke lulajo izven wc-ja gre ponavadi za urinarni infekt ali kanme oziroma pesek.
Natalna+tranziti+progresije: http://www.shrani.si/f/k/LF/7xRBkAE/astro245gr01jaz201131853.gif
Solar2011: http://www.shrani.si/f/3k/yM/2XFV6DF8/astro32gw01jaz2011516413.gif

Sin bailar no hay vida!

Ni me treba googlat, kdor me hoče kaj vprašat naj zine, do zdaj še (skoraj) nikogar nisem ugriznila

September 03, 2010, 10:33:19 AM
Reply #350
  • Uporabnik
  • **
Ne bi pisal, če bi se mi take stvari redno dogajale. Ker se mi le enkrat na par let, mi zato bolj pritegne pozornost:

Stal sem pod nečim, kar je najprej izgledalo kot most, ampak širše in precej visoko. V glavnem betonska zgradba neke vrste. Siva. Debela. Izredno trdno, bi si človek mislil. "Tole mora stat. Poglejmo, če res..." naslonim roko na steber in dvakrat sunem. Nepričakovano se steber zamaje in nosilec zgoraj poči. Takoj zatem se začne krušit. Najprej po malem. Pesek in koščki. "Na-a, tule pa ne bo dobro stat..." se obrnem in zbežim ven. Za mano se podirajo stebri in lomijo nosilci. Bilo je nekaj ljudi, ki so se razbežali na vse strani. Nobenega nisem poznal. Pravzaprav so bili le nerazločne meglene pojavice. Nekje od znotraj se pojavi rumeno polkrožno stopnišče, ki ga je udarec padajočih ruševin katapultiral ven. Ampak ne naravnost, temveč v nekakšni čudni cikcak smeri. Na koncu je ostal le oblak prahu.

Ko sem bil "na varnem" sem se zbudil. Ne čisto, ampak ravno dovolj, da sem slišal, kako je stenska ura spodaj začela zvonit. Štiri zjutraj je bilo. Potem sem se obrnil in zaspal naprej.

« Last Edit: September 03, 2010, 10:40:22 AM by Jernej »
"Je človek - je problem, ni človeka - ni problema"
Natalna karta (.gif)  Solarni povratek 2011/12 (.gif)

September 03, 2010, 10:35:18 AM
Reply #351
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija

Pomen?

Na veterino z njo takoj. Če mačke lulajo izven wc-ja gre ponavadi za urinarni infekt ali kanme oziroma pesek.

Sori Tejka, samo temule se moram narežat. Bojan je tole sanjal, ni bila PRAVA mačka  :D
Karmična astrologija. Medijstvo.

Moja astro karta
http://shrani.si/f/2g/K3/30rfYS9y/astro245gr04slavi2012124.gif

September 03, 2010, 10:45:02 AM
Reply #352
  • Sp.simbol

Pomen?

Sori Tejka, samo temule se moram narežat. Bojan je tole sanjal, ni bila PRAVA mačka  :D

Đizs, sej se vidi, da sem že čisto zmešana ;D. Itak, ko preberem, da mačka lula takoj pomislim na urinarni infekt, pesek in bolečine, ki jih uboga žival trpi, sploh ne vidim, da sem pisala v razlago sanj... ::)
Natalna+tranziti+progresije: http://www.shrani.si/f/k/LF/7xRBkAE/astro245gr01jaz201131853.gif
Solar2011: http://www.shrani.si/f/3k/yM/2XFV6DF8/astro32gw01jaz2011516413.gif

Sin bailar no hay vida!

Ni me treba googlat, kdor me hoče kaj vprašat naj zine, do zdaj še (skoraj) nikogar nisem ugriznila

September 03, 2010, 04:17:52 PM
Reply #353
  • Uporabnik
  • **

Pomen?

mačka-tvoje nezavedno,tvoje lastnosti
lulati-potreba po sprostitvi svojih življenjskih sil
postelja-mir, zatočišče

sedaj pa sam razmisli in poveži kaj tebi predstavljajo ti simboli.

vir:šepet sanj

Mačka v sanjah predstavlja neodvisnega duha, žensko, intuicijo in kreativnost. Lahko pomeni tudi smolo in nesrečo. Velike mačke pomenijo odrasli del osebe, male pa otroški.
Postelja je zelo cenjen simbol. V postelji spimo, se spočijemo, regeneriramo, uživamo spolnost. Predstavlja most med zavestjo in podzavestjo.
Urin je simbol zatrtih ali zanikanih čustev.
Luknja predstavlja praznino, črna luknja pa prehod v neznano oz. podzavest. Povezana je s strahom pred situacijo brez dna.

Kaj pomaga?

September 03, 2010, 05:08:10 PM
Reply #354
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Opažam, da je Jernej nadomestil Regino, ki jo že skoraj leto dni več pri nas.   Torej bodo sanjski deli Spletnega simbola zopet aktivni.

Andres

September 03, 2010, 08:55:26 PM
Reply #355
  • Uporabnik
  • **
V gozdu sem nabirala ogromne gobe! Ampak res velike jurčke! Pa takoo lepi so bili!

Gobe, ki rastejo na prostem, v vlažnem gozdu, lahko predstavljajo kreativne ideje, ki so rešitev za potencialno nevarno situacijo, ki te teži.
Možno pa je, da opozarjajo na nespametno odločitev ali nezdravo željo, ki se pojavlja. Stvari, ki so se na hitro pojavile, lahko tudi na hitro izginejo.

PS. Andres, dokler bom kaj našel :) In dokler me :Me v :dv ne potegne spet v kaj drugega, bolj zanimivega ;D Edino to bi želel, da mi napišete nazaj, če najdete kaj smisla v odgovorih.
« Last Edit: September 03, 2010, 09:02:14 PM by Jernej »

September 04, 2010, 09:08:57 AM
Reply #356
  • Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!

Gobe, ki rastejo na prostem, v vlažnem gozdu, lahko predstavljajo kreativne ideje, ki so rešitev za potencialno nevarno situacijo, ki te teži.
Možno pa je, da opozarjajo na nespametno odločitev ali nezdravo željo, ki se pojavlja. Stvari, ki so se na hitro pojavile, lahko tudi na hitro izginejo.

PS. Andres, dokler bom kaj našel :) In dokler me :Me v :dv ne potegne spet v kaj drugega, bolj zanimivega ;D Edino to bi želel, da mi napišete nazaj, če najdete kaj smisla v odgovorih.
Jernej, najlepša hvala! Možno bi bilo kar oboje! Kreativne ideje bodo več kot potrebne v novi službi, nespametnih odločitev je moje življenje vedno polno :P Marsikaj je na hitro prišlo zadnje čase...upam, da tisto, kar imam rada in kar potrebujem res ne bo hitro šlo. Ampak občutek pri nabiranju tistih gob je bil pa odličen (glede na to, da v resnici nikoli ne najdem pametne gobe  :D )

September 04, 2010, 10:13:43 AM
Reply #357
  • Uporabnik
  • **
    • Email
Pismo....dons sem pa sanjala da je mama umrla.....

September 04, 2010, 10:52:17 AM
Reply #358
  • Uporabnik
  • **

Sanje o smrti se le redkokdaj nanašajo na dejansko umiranje. V simboličnem smislu predstavljajo zaključek nekega cikla. Transformacijo. Se je karkoli v odnosu do matere ali materinstva spremenilo oz. kaže na to, da se bo spremenilo? Obstaja kakšna želja po večji samostojnosti? Prihaja do zatiranja instinktov?

September 04, 2010, 10:59:12 AM
Reply #359
  • Sple. Simbol
  • ...que c'est beau d'aimer...

Stari ljudje so vedno govorili, da če sanjaš živega človeka, da je umrl, " si mu še podaljšal življenje".  ;)