Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 37196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

February 12, 2010, 12:11:41 PM
Reply #330
  • Sp.simbol
Meni se je pa včeraj sanjalo o otroku, o punčki, stari cca. eno leto, ki sem ga imela v naročju. Sedeli sva v travi in gledali neke stvari različnih barv. Tako žive so bile ... Pa sem jo spraševala, kakšne barve je to in ono, če mi zna povedati. In mi je vse pravilno povedala. Sem se čudila njeni pameti ...

kaj si srečala svojega notranjega otroka

Možno. Sem pa slišala, da je možno, da sem prišla v stik s svojo dušo ...

February 13, 2010, 09:14:53 PM
Reply #331
  • Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
Bila sem na nekem starem gradu in občudovala notranjost. Po gradu so začeli hoditi ljudje oblečeni v oblačila različnih obdobij. Grad se je začel znotraj rušiti. Učinki kot v filmu  ;D svetovno! Zagledala sem se v steno, ki se je porušila, za njo skrivna soba s staro kredenco (psiho) z ogledalom, potem vse pade v "galerijo". Ljudje so padali z balkoni, stopnicami...kot da sem opazovala film. Nobenega kričanja ali zvoka rušenja...nič, samo rušenje.
Druga scena, lesen hodnik (zgledalo je še vedno kot v gradu), gledam nečakinji kako tekmujeta v teku po hodniku. Mlajša se jezi, da je premagana, ponudim se, da ji pokažem kako naj teče. Hodnik je naenkrat leseno stopnišče, tamalo vlečem za sabo, tečeva  zelo hitro, spodaj se obrneva in greva navzgor (tamala prestrašeno gleda). Ne spomnim se, da bi prišla na vrh.

Kaj je vso to rušenje? Padanje ljudi z ruševinami? Stopnice? Sem nekaj brskala po spletu, pa ne najdem neke pametne razlage  :(

March 21, 2010, 04:59:30 PM
Reply #332
  • Trenutno v uvajanju
  • *
Ojla!

Se oproscam ce ni prava tema,

zanima me če resnično lovilec sanj pomaga...vaše izkušnje???

lp

March 22, 2010, 12:22:38 AM
Reply #333
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Mojca C. Kaj pa je to lovilec sanj? Beržkone se nagibaš k lucidnim sanjam. Pri tej tehniki se sanje zapomni, torej se jih ujame.

Andres

March 22, 2010, 06:54:44 AM
Reply #334
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Meni je lovilec sanj poklonil sin. Imam ga v pisarni.

Ne vem, ali deluje lovilec sanj ali ne, vem pa da sem budni sanjač in sanje se uresničujejo. ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

March 22, 2010, 08:37:00 AM
Reply #335
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija
Jaz sem ga tudi dobila za darilo ampak ga sploh nisem prenesla v svoji bližini, tko da ti žal ne znam povedat.
Karmična astrologija. Medijstvo.

Moja astro karta
http://shrani.si/f/2g/K3/30rfYS9y/astro245gr04slavi2012124.gif

April 17, 2010, 11:53:07 PM
Reply #336
  • Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
Pajki, grdi, črni, kosmati pajki, vseh velikosti, veliki tudi za dlan...plezali so nad oknom, po zavesah (ki jih nimam), steni, za posteljo...eden se je spustil tik pred mano. Po meni niso hodili. Očutek grozen  :o

April 26, 2010, 07:22:55 AM
Reply #337
Men pa se je sanjalo, da smo branili odcep ene ceste (ovinka?) in smo se streljali, pa zbirali metke, ker jih je zmanjkovalo?
Kdo bi vedu kaj to pomeni... ???

May 19, 2010, 02:15:43 PM
Reply #338
  • Novinec
  • *
  • Where To Start In This Beautiful World?
    • Email
Jaz sem sanjal, da sem z nekom šel do trgovine. Pred vrati je stal nekdo, ki sem ga poznal (ne v resnici toda v sanjah) in jezno čakal na naju. nisem hotel, da naju vidi in sva v trgovino vstopila skozi stranski vhod. Toda v trgovini naju je skozi okno videl in stopil do naju. Potem se ne spomnim ničesar več le, da je možakar obležal na tleh.

???
Theta praktik

May 29, 2010, 11:53:29 AM
Reply #339
  • Sp.simbol
Lepo prosim, če mi kdo zna odgovoriti, da mi razloži tole:

Že več kot teden dni sem i sanja o nasilju nad ljudmi, otroci itd. Včasih samo opazujem, včasih sodelujem, spet naslednjič bežim pred nekom, ki mi hoče nekaj storiri. In to gre za res hudo obliko nasilja - pobijanje s kamenjem, sekiro, vidim trupla, dele teles, človeške organe ...  :'(

Pa živim zdaj zelo mirno življenje, brez stresa. Mogoče je kaj iz podzavesti?
Potem pomislim, da je to znak, da se bo kaj hudega zgodilo?

Kadarkoli grem spat, samo tole. Vsa sem že utrujena, ker se sploh ne naspim. Zdaj pa še en teden nočnih ... 

June 03, 2010, 04:36:22 AM
Reply #340
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Regina se pri nas ne oglasi že od novembra, oz decembra. Ne vem kdaj bomo dočakali spodobno razlago sanj. 

Andres

June 03, 2010, 09:31:56 PM
Reply #341
  • Sp.simbol
  • There's no such place as far away.
    • www.althea.si
Regina se pri nas ne oglasi že od novembra, oz decembra. Ne vem kdaj bomo dočakali spodobno razlago sanj. 

Andres

Reginca zadnje čase več "uraduje" na fejsu, ima kmetijo in polno dela  ;D

June 04, 2010, 09:52:02 AM
Reply #342
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija
Veš kok je s tem dela, jaz mam celo restavracijo za porihtat, pa še celo mafio  ;D
Karmična astrologija. Medijstvo.

Moja astro karta
http://shrani.si/f/2g/K3/30rfYS9y/astro245gr04slavi2012124.gif

July 08, 2010, 12:27:38 PM
Reply #343
  • Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
    • Email
Lepo prosim, če mi kdo zna odgovoriti, da mi razloži tole:

Že več kot teden dni sem i sanja o nasilju nad ljudmi, otroci itd. Včasih samo opazujem, včasih sodelujem, spet naslednjič bežim pred nekom, ki mi hoče nekaj storiri. In to gre za res hudo obliko nasilja - pobijanje s kamenjem, sekiro, vidim trupla, dele teles, človeške organe ...  :'(

Pa živim zdaj zelo mirno življenje, brez stresa. Mogoče je kaj iz podzavesti?
Potem pomislim, da je to znak, da se bo kaj hudega zgodilo?

Kadarkoli grem spat, samo tole. Vsa sem že utrujena, ker se sploh ne naspim. Zdaj pa še en teden nočnih ... 

Ženka, mislim, da gre za spomine iz preteklih življenj, ki prihajajo na površje. pam, da zdaj kaj bolje spiš. :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

August 19, 2010, 09:52:05 AM
Reply #344
  • Uporabnik
  • **
    • Email
Ojla, danes sem mela spet po dolgem času burno noč, verjeteno zato ker sem spet po dolgem času zaspala na kavču. En del sanj je bil prov morast...so me psi napadal, pa tko eni trije so bli prjazni, en je pa tko čist za mano hodu po ulci, pa me je v rit ugriznu, ljudje so se mi pa smejali, potem sem šla naprej, pa sem bla srečala enga grozenga velicga psa, pa sem mu dopovedovala da nej se umiri, ker se ga itak ne bojim, pa je začel renčat pa se zagnal v mene, da sem se mu komaj v en avto umaknila, pes pa na avto, pa je hotel čez šibedah notr, grozno uglavnem...