Author Topic: Vsi govorijo o simbolih  (Read 212948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Vsi govorijo o simbolih
« Reply #255 on: November 05, 2007, 07:14:48 PM »
Patrik,

tako kot v prevajalstvu: ena beseda ima lahko vec pomenov in se jo lahko prevaja z raznimi sopomenkami, odvisno od konteksta ;) Vcasih moras tudi avtorja vprasat, kaj je mislil s tem ;)

Patrik

• Guest
« Reply #256 on: November 06, 2007, 10:41:09 AM »
Zivjo, Reginca! ;D

Hvala za tvojo obsirno razlago, zdaj si mi res premesala strene! ;) Definitivno se strinjam s tvojim misljenjem, sicer pa, nasa Regina je res pravi zaklad! ;) Sanje so razlicne in imajo vec pomenov.... en jih bo povezoval s splosnim znanjem, spet drugi z bolj eroticno vsebino ( Freud...)... Vsekakor moramo upostevati vse, kajti vse sestavlja eno celoto in ce nam en delcek manjka, se le-ta porusi! :) Res filozofsko, a drzi!!! ::)-- :) Vsak je svoj gospodar telesa in vsak se sam odloci, katero pot bo ubral! Jaz se bom oz. sem se :D odlocil za srednjo pot, torej pot povezovanja! :) Regina, odpiras mi t.i. tretje oko! ;D

Zdajle mi pa res ne manjka vec akcije. Poleg studija se se lahko ubadam s tem in to bo resnicno prava veselica! :o-- :)

Hvala za razodetje in lep pozdrav ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #257 on: November 06, 2007, 03:06:13 PM »
Pa to je to. Ne črno, ne belo, ampak lepo po sredini. Boš videl, to bo šele zanimivo. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #258 on: November 06, 2007, 06:38:49 PM »

No, upam da bo res lepo! ;D Sicer pa, hvala bogu, da imam vsaj neko sprostitev! Sanje in vas tukaj! :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #259 on: November 06, 2007, 06:41:50 PM »

No, upam da bo res lepo! ;D Sicer pa, hvala bogu, da imam vsaj neko sprostitev! Sanje in vas tukaj! :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #260 on: November 06, 2007, 06:43:08 PM »

Ja, veliki jeeeeaaahhhh....!!! ;D Res ne vem, kaj bi brez vas! ::)..... po mojem bi obupaval >:(-- ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #261 on: November 06, 2007, 08:48:47 PM »
Aja, veš da. To pa spet ne. Tak mlad fant, ustvarjalen in poln elana se pa ja ne da kar tako. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #262 on: November 06, 2007, 10:06:42 PM »
Pozdravljena Regina in ostali  :D
sanjala sem Ogrooooooooooooomno! Ampak ugotovila tudi nekaj:  ko spim sama, se sanj ne spomnim ali pa so prijetne. Ce je v postelji se druga oseba, pa sanjam grozne sanje.  :o Ima to kaksno povezavo? Mi dajejo ljudje neg energije med sanjami?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #263 on: November 06, 2007, 10:28:59 PM »
Oooooo, Azra, ti? Stari se vračajo, pozdravljena. :D
Ja veš, da ima vezo. V energijo se ne bi spuščala, ampak če si navajena, da spiš sama, je lahko spanje z nekom zelo moteče že samo po sebi. Prvič je manj prostora, lega ni prava, ne moreš se tako razkomotit, v spanju se "kontroliraš", pa tudi njegove nenadzorovane gibe čutiš, diha ti za ovratnik, pa bog ne daj, da še smrči,  ;D, itd. Isti problem imam jaz. Ko spim sama, je zjutraj odeja ravna, kot da sploh nisem bila v postelji, sicer pa vse leze z mene, se okrog mene suče in ovija, skratka noro. Temu primerne so potem sanje. Celo noč vojna. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #264 on: November 06, 2007, 10:33:54 PM »
 ;D
Ja Regina, taksne vojne se gremo.
No super, zdaj bom spet aktivna v sanjah.  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #265 on: November 06, 2007, 10:35:40 PM »
Pa ne predolgo, Azra. Samo prijetnih sanj se človek tudi naveliča.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #266 on: November 07, 2007, 11:24:37 AM »
www.sepet-sanj.com