Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Skupinsko zdravljenje, tretji del.  (Read 18612 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

September 21, 2009, 07:14:49 PM
Reply #45
  • Uporabnik
  • **
Bi se lahko še mene (Tita) dodalo na seznam. Že par dni mi primanjkuje energije in me popoldne redno zmanjka. Seveda je potem motivacija za učenje tudi bolj pri dnu. Torej: energija in motivacija za učenje. Hvala. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

September 21, 2009, 07:52:28 PM
Reply #46
  • Sp.simbol
Sebe dam kar pod all inclusive. Sem zgleda čudno napisala ;D

September 21, 2009, 09:18:43 PM
Reply #47
  • Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
    • Email
Zaključni seznam za zdravljenja:
moja malenkost - all inclusive
Neo
Nena in njen bančni račun
Jane
Taj
Mačica - all inclusive
Tea - all inclusive
Ljubo - all inclusive
Apemaya - denarnica
Nensi - all inclusive
Nensin prijatelj - all inclusive
Princes - denarnica
Škorpijonka - bančni račun
Tomaž - zdravljenje spomina
Tejka - all inclusive
Neška - all inclusive
Marilin
Alek Jon
Roket - all inclusive
Ana - denarnica in motivacija za učenje
Tejkina mama - all inclusive
Regina- all inclusive
Darja - all inclusive
Tita - energija in motivacija za učenje

:-* Gaja

Andresa bom dodala kar sama, ker vem, da potrebuje all inclusive. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

September 21, 2009, 10:02:21 PM
Reply #48
Sem že nazaj. Bilo mi je lepo in mogočno. Hvala :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

September 21, 2009, 10:24:03 PM
Reply #49
  • Sp.simbol
  • There's no such place as far away.
    • www.althea.si
Gaja sem ti bila v podporo, je bilo pa kar barvito, vmes me je mal odneslo, si me potegnila s seboj. Daleč, daleč boš šla...  :-*
Hvala ti v imenu obeh.  :-* ang:
Nočko.

September 21, 2009, 11:17:07 PM
Reply #50
  • Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
    • Email
Prosim Princes in Nensi. Uf, tole danes je bilo pa noro. Jaz tako dolgo v enem kosu še nisem bila v theti. No zanimivo je, da se je vse dogajalo v veliki piramidi v Gizi, v faraonovi grobnici. Jaz sem bila Oziris. In, ko sem aktivirala ime, me je kar poneslo po celem svetu. Nensi, najbrž sem te takrat popeljala zraven. Zapisovala sem si sporočila, ki sem jih dobila za vsakega in jih pripišem tukaj.

Najprej so bili na vrsti tisti, potrebni zdravljenja:
Jane, menda si danes utrpela rahel pretres možganov, kreator je to odstranil in te napočil v zdravilno kopel.

Taj v spanju astralno potuje, zato mu je kreator naložil občutke glede spanja, prizemljenosti in sprejemanja svojega človeškega telesa. Sedaj bo bolje spal. Selenit pod vzglavnik.

Tomaž je raztresen, ker ga begajo punce in rabi pogovor s teboj. Zgleda, da se je zagledal v eno. Sem mu naložila občutke glede pomnjenja.

Marilin je smrkala in jokala, ker preveč pričakujete od nje. To da ji ponoči uide je povezano s čustvi. Kreator ji je zmasiral srce in je vse odvečno šlo stran. Naložila sem ji občutke, kako biti suha celo noč.

Alek Jon mi je pokazal poškodbo levega kolena in na splošno je bolj potolčen zaradi aktivnosti. Vse ozdravljeno.

Tita naložila sem ti energijo in motivacijo za učenje in takoj si se zagrizeno šla učit, kot da bi brala dober ljubezenski roman.

In še denarnice ter bančni računi:
Nena, tvoj bančni račun je stiskalo pri srcu. S kreatorjem sva to pozdravila, da je svobodno zadihal.

Mačica, zobi so v redu, srce še ni čisto zaceljeno, ampak ne manjka veliko. Tvoj bančni račun se je potapljal, sem mu morala naložiti občutke, kako biti vedno na površju. Denarnica je padala v švohost, sem jo 'nahranila' in je kar letelo vanjo.

Tea, obkrožile so te čudovite turkizne energije. Tvoja denarnica je ena sama pesem, vesela in zadovoljna. Bančni račun je bilo potrebno 'napumpat'.

Ljubo, pokazal si mi, da imaš skrit zaklad. Morda se ga niti ne zavedaš. Denarnica je rahlo raztrgana, in to je popravljeno, bančni račun pa se je spremenil v metulja, torej na bolje.

Apemaya, tvoja denarnica si želi imeti en kristal. vanjo zlagaj denar, da ne bo kar po dolgem in počez. Naložila sem ji občutke, da je urejena, polna in varna. Tale zadnji me je presenetil, ampak ga je zgleda potrebovala.

Nensi, obkrožila te je roza svetloba v različnih spiralnih odtenkih. Rabiš večjo privatno denarnico. Bančna računa sta se mi prikazala kot dve drevesi, od katerih je bilo eno v senci drugega. Sem ju razmaknila in sta oba zadovoljna.

Nensin prijatelj imam občutek, da živi v preteklosti. Ves čas se mi je prikazoval voz z lesenimi kolesi. Njegova denarnica je bila ujeta pod enim od koles in popolnoma sploščena. Sem jo spravila ven in ji naložila občutke. Bančni račun pa se mi je prikazal kot moški s kodrastimi rjavimi lasmi. Nisem znala razvozlati sporočila, upam, da ga bo sam ali s tvojo pomočjo.

Princes, tvoja denarnica je bila popolnoma prazna, brez vsega, kot da žaluje za nečim. Sem ji naložila občutke, kako biti ves čas polna.

Škorpijonka, tvoj bančni račun me je popeljal v višave. Sky is the limit.

Tejka bila si obdana s temno modro svetlobo in zraven tebe je stala boginja Atena. Očitno v tem obdobju potrebuješ modrost. Denarnica pravi, da manj uporabljaj kartico in boš imela več gotovine. Pa še manj kupuj zdravila. ??? Bančni račun se je nahajal za mogočnim zidom, ki ga je bilo potrebno podreti. Kreator ga je z dotikom spremenil v prah in sedaj je vse v redu.

Neška, obesek, ki ga nosiš okoli vratu te podpira. Tvoja denarnica je polna strahov, sem jo presesala. Želi si imeti sliko delfina, da te spomni, da je z denarjem treba ravnati razigrano in ne preveč togo. Tvojemu bančnemu računu sem naložila občutke, kako biti ves čas v ravnovesju.

Roketu je potrebno pretestirati prepričanja glede obilja. Ob povezovanju z njim sem začutila močen hlad in otrplost glede denarnice, zato sem ji naložila občutke topline in moči. Bančni račun je bil 'mrtvo hladen' in sem mu prav tako naložila občutke energije in ljubezni.

Ana, tvoja denarnica si želi biti zase, v posebnem predalu v torbici, ker ne prenaša drugih predmetov. Sem ji naložila občutke glede tega.

Tejkina mama, njo matrajo sklepi. Najprej smo to pozdravili. Njena denarnica je bila modra in vlažna, kot da bi se kdaj namočila. Smo jo posušili. Bančni račun je imel mašnico in ko sem jo odvezala, sem ga odprla za prilive ter mu naložila občutke, kako imeti veliko prilivov in malo odlivov.

Regina, tvoja denarnica je bila malce sramežljiva. Ni najbolj zadovoljna z vsem, kar se dogaja. Bančni račun je bil na vzmeteh, ki sem jih odstranila in mu naložila občutke stabilnosti.

Darja, ti si zgleda potrebna masaže vratu, kar je urejeno. Tvoja denarnica si želi biti iz karirastega blaga (bež osnova), ker išče notranje zadovoljstvo. Sem ji naložila občutke. Zgledalo je, da ima bančni račun nekdo v krempljih. Ko sem to odstranila, se je tvoj dostop do njega odprl.

Andres, prav bi ti prišla denarnica z zadrgo. Bančna računa sta se mi prikazala kot dva zaklada, eden večji in eden manjši. Naložila sem jima občutke enakopravnosti in moči.

Na koncu je Oziris, torej jaz, izvedel še zdravljenje, ki je prišlo iz ozvezdja Orion, tik nad vrhom piramide in podelil vsem prisotnim egipčanski simbol ank, simbol večnega življenja.

Iz srca za vas :-* :-* :-*
Gaja

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

September 22, 2009, 01:14:40 AM
Reply #51
  • Sp.simbol
Hvala, bom pa na ZS še nekaj javila ;)

September 22, 2009, 01:32:26 AM
Reply #52
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Dragi moji,

Danes bom ob 21.30 uri preko thete aktivirala moje novo poslovno ime, ki bo uradno prišlo v uporabo 21. oktobra. Ker bom že v theti, bom izvajala skupinsko zdravljenje za vse, ki so tega potrebni. Ali pa zdravljenje vaših denarnic in bančnih računov. Odločitev prepuščam vam.

Seveda bi mi prav prišla tudi podpora.

:-* Gaja

Seznam zdravljenja:
moja malenkost all inclusive
Nena in njen bančni račun
...

Meni se je ravno včerja zgodilo, da nisem bil popolnoma nič na računalniku, posledično torej tudi ne v hotelu. Zasledil sem, da si me kar sama dodala za all inclusive, kar je pravzaprav pravilno.  Se zahvaljujem za to. Nisem pa čez dan nič čutil, da bi kdo theto izvajal, saj nenazadnje sem bil vse skozi do 22:30 po lokalnem času zaseden.

Andres

September 22, 2009, 01:45:33 AM
Reply #53
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Andres, prav bi ti prišla denarnica z zadrgo. Bančna računa sta se mi prikazala kot dva zaklada, eden večji in eden manjši. Naložila sem jima občutke enakopravnosti in moči.

No, če je tako z bančnima računoma, potem vsekakor zapreg ne bo. Sicer pa se zadnje čase finančno tudi obnašam, kot da bi imel zaklad na zakladu v bančnih računih.  Bomo počakali in o tem kajpak poročam. 
Denarnica je navadno moška, tista prelomljiva za v žep. Nosim jo v notranjemu žepu, le najmanjši predalček pa ima zadrgo. Niti ne vem kakšna naj bi bila moška denarnica z zadrgo.

Hvala za tvoj trud Gaja.

Andres

September 22, 2009, 06:57:44 AM
Reply #54
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Hvala Gaja  :-* ang:

Nekaj časa sem bila z tabo, potem me je odnesno v spanec.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

September 22, 2009, 07:15:41 AM
Reply #55

Škorpijonka, tvoj bančni račun me je popeljal v višave. Sky is the limit.

O,joj. I love you.  :-* ang:
Hvala ti iz srca.

September 22, 2009, 07:39:40 AM
Reply #56
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija

Najprej so bili na vrsti tisti, potrebni zdravljenja:
Jane, menda si danes utrpela rahel pretres možganov, kreator je to odstranil in te napočil v zdravilno kopel.

Taj v spanju astralno potuje, zato mu je kreator naložil občutke glede spanja, prizemljenosti in sprejemanja svojega človeškega telesa. Sedaj bo bolje spal. Selenit pod vzglavnik.

Hvala Gaja. Danes smo spali kot angelčki. Taj je sicer zajokal ravno v trenutku ko je potekalo zdravljenje, ampak še preden sem prišla do njega je zaspal nazaj in spal do jutra.
Hvala tole za selenit, vzglavnika nima, mu lahko dam pod jogi? Sicer se mi je pa včasih res zdelo kot da nekaj sanja in ni priseben, ni tukaj. Ker se je kar jokal in jokal in ležal čisto apatično, da sem ga morala prav rukat, da se je začel zavedati stvari okrog sebe in sva šele potem lahko začela spet z uspavanjem.
Karmična astrologija. Medijstvo.

Moja astro karta
http://shrani.si/f/2g/K3/30rfYS9y/astro245gr04slavi2012124.gif

September 22, 2009, 08:01:38 AM
Reply #57
Gaja hvala :-* Nisem še prišla do dna, zakaj moja denarnica žaluje ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

September 22, 2009, 09:03:52 AM
Reply #58
  • Veteran
    • Email
In še denarnice ter bančni računi:
Nena, tvoj bančni račun je stiskalo pri srcu. S kreatorjem sva to pozdravila, da je svobodno zadihal.

Hvala, Gaja :-* :-* Sicer sem v času thete imela še obiske, vendar sem poslala božansko ljubezen in podporo tvojemu delu :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

DZK 115

September 22, 2009, 10:13:24 AM
Reply #59
Gaja, hvala. :-* :-* :-*

Bila sicer prisotna, a že dolgo nisem bila tako nemirna. Zdaj vem, zakaj. Pojasnim ob priliki na ZS.

Pozdravček.