Prosim Princes in Nensi. Uf, tole danes je bilo pa noro. Jaz tako dolgo v enem kosu še nisem bila v theti. No zanimivo je, da se je vse dogajalo v veliki piramidi v Gizi, v faraonovi grobnici. Jaz sem bila Oziris. In, ko sem aktivirala ime, me je kar poneslo po celem svetu. Nensi, najbrž sem te takrat popeljala zraven. Zapisovala sem si sporočila, ki sem jih dobila za vsakega in jih pripišem tukaj.
Najprej so bili na vrsti tisti, potrebni zdravljenja:
Jane, menda si danes utrpela rahel pretres možganov, kreator je to odstranil in te napočil v zdravilno kopel.
Taj v spanju astralno potuje, zato mu je kreator naložil občutke glede spanja, prizemljenosti in sprejemanja svojega človeškega telesa. Sedaj bo bolje spal. Selenit pod vzglavnik.
Tomaž je raztresen, ker ga begajo punce in rabi pogovor s teboj. Zgleda, da se je zagledal v eno. Sem mu naložila občutke glede pomnjenja.
Marilin je smrkala in jokala, ker preveč pričakujete od nje. To da ji ponoči uide je povezano s čustvi. Kreator ji je zmasiral srce in je vse odvečno šlo stran. Naložila sem ji občutke, kako biti suha celo noč.
Alek Jon mi je pokazal poškodbo levega kolena in na splošno je bolj potolčen zaradi aktivnosti. Vse ozdravljeno.
Tita naložila sem ti energijo in motivacijo za učenje in takoj si se zagrizeno šla učit, kot da bi brala dober ljubezenski roman.
In še denarnice ter bančni računi:
Nena, tvoj bančni račun je stiskalo pri srcu. S kreatorjem sva to pozdravila, da je svobodno zadihal.
Mačica, zobi so v redu, srce še ni čisto zaceljeno, ampak ne manjka veliko. Tvoj bančni račun se je potapljal, sem mu morala naložiti občutke, kako biti vedno na površju. Denarnica je padala v švohost, sem jo 'nahranila' in je kar letelo vanjo.
Tea, obkrožile so te čudovite turkizne energije. Tvoja denarnica je ena sama pesem, vesela in zadovoljna. Bančni račun je bilo potrebno 'napumpat'.
Ljubo, pokazal si mi, da imaš skrit zaklad. Morda se ga niti ne zavedaš. Denarnica je rahlo raztrgana, in to je popravljeno, bančni račun pa se je spremenil v metulja, torej na bolje.
Apemaya, tvoja denarnica si želi imeti en kristal. vanjo zlagaj denar, da ne bo kar po dolgem in počez. Naložila sem ji občutke, da je urejena, polna in varna. Tale zadnji me je presenetil, ampak ga je zgleda potrebovala.
Nensi, obkrožila te je roza svetloba v različnih spiralnih odtenkih. Rabiš večjo privatno denarnico. Bančna računa sta se mi prikazala kot dve drevesi, od katerih je bilo eno v senci drugega. Sem ju razmaknila in sta oba zadovoljna.
Nensin prijatelj imam občutek, da živi v preteklosti. Ves čas se mi je prikazoval voz z lesenimi kolesi. Njegova denarnica je bila ujeta pod enim od koles in popolnoma sploščena. Sem jo spravila ven in ji naložila občutke. Bančni račun pa se mi je prikazal kot moški s kodrastimi rjavimi lasmi. Nisem znala razvozlati sporočila, upam, da ga bo sam ali s tvojo pomočjo.
Princes, tvoja denarnica je bila popolnoma prazna, brez vsega, kot da žaluje za nečim. Sem ji naložila občutke, kako biti ves čas polna.
Škorpijonka, tvoj bančni račun me je popeljal v višave. Sky is the limit.
Tejka bila si obdana s temno modro svetlobo in zraven tebe je stala boginja Atena. Očitno v tem obdobju potrebuješ modrost. Denarnica pravi, da manj uporabljaj kartico in boš imela več gotovine. Pa še manj kupuj zdravila.

Bančni račun se je nahajal za mogočnim zidom, ki ga je bilo potrebno podreti. Kreator ga je z dotikom spremenil v prah in sedaj je vse v redu.
Neška, obesek, ki ga nosiš okoli vratu te podpira. Tvoja denarnica je polna strahov, sem jo presesala. Želi si imeti sliko delfina, da te spomni, da je z denarjem treba ravnati razigrano in ne preveč togo. Tvojemu bančnemu računu sem naložila občutke, kako biti ves čas v ravnovesju.
Roketu je potrebno pretestirati prepričanja glede obilja. Ob povezovanju z njim sem začutila močen hlad in otrplost glede denarnice, zato sem ji naložila občutke topline in moči. Bančni račun je bil 'mrtvo hladen' in sem mu prav tako naložila občutke energije in ljubezni.
Ana, tvoja denarnica si želi biti zase, v posebnem predalu v torbici, ker ne prenaša drugih predmetov. Sem ji naložila občutke glede tega.
Tejkina mama, njo matrajo sklepi. Najprej smo to pozdravili. Njena denarnica je bila modra in vlažna, kot da bi se kdaj namočila. Smo jo posušili. Bančni račun je imel mašnico in ko sem jo odvezala, sem ga odprla za prilive ter mu naložila občutke, kako imeti veliko prilivov in malo odlivov.
Regina, tvoja denarnica je bila malce sramežljiva. Ni najbolj zadovoljna z vsem, kar se dogaja. Bančni račun je bil na vzmeteh, ki sem jih odstranila in mu naložila občutke stabilnosti.
Darja, ti si zgleda potrebna masaže vratu, kar je urejeno. Tvoja denarnica si želi biti iz karirastega blaga (bež osnova), ker išče notranje zadovoljstvo. Sem ji naložila občutke. Zgledalo je, da ima bančni račun nekdo v krempljih. Ko sem to odstranila, se je tvoj dostop do njega odprl.
Andres, prav bi ti prišla denarnica z zadrgo. Bančna računa sta se mi prikazala kot dva zaklada, eden večji in eden manjši. Naložila sem jima občutke enakopravnosti in moči.
Na koncu je Oziris, torej jaz, izvedel še zdravljenje, ki je prišlo iz ozvezdja Orion, tik nad vrhom piramide in podelil vsem prisotnim egipčanski simbol ank, simbol večnega življenja.
Iz srca za vas

Gaja