IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kaj pa je to teleportacija?Andres
Quote from: Andres on September 19, 2009, 04:23:59 PMKaj pa je to teleportacija?Andresstar trek pa to...
Quote from: nensi on September 19, 2009, 05:53:45 PMQuote from: Andres on September 19, 2009, 04:23:59 PMKaj pa je to teleportacija?Andresstar trek pa to...haha Nensika, si me nasmejala teleportacija, ko se prežarčiš v trenutku na drug konec ali planet...
Quote from: nensi on September 19, 2009, 05:53:45 PMQuote from: Andres on September 19, 2009, 04:23:59 PMKaj pa je to teleportacija?Andresstar trek pa to...haha Nensika, si me nasmejala teleportacija, ko se prearči v trenutku na drug konec ali planet...
A tako?? Saj za te stvari se pa res ni treba učiti. Prestavljam se k tebi Goga, ki si sedaj v ležečem položaju. ............................Malo sem bil torej pri tebi in sedah hitim k Nensi. Nima pojma kaj se dogaja okoli nje, saj je preveč v jabolko ali tisto stvar, ki jo ima v roki zaljubljena. Andres
Quote from: Andres on September 19, 2009, 10:34:37 PMA tako?? Saj za te stvari se pa res ni treba učiti. Prestavljam se k tebi Goga, ki si sedaj v ležečem položaju. ............................Malo sem bil torej pri tebi in sedah hitim k Nensi. Nima pojma kaj se dogaja okoli nje, saj je preveč v jabolko ali tisto stvar, ki jo ima v roki zaljubljena. AndresV tistem času nisem bila v ležečem položaju. Sem šla zelo pozno spat. Drugače pa teleportacija pomeni, da se fizično preneseš nekam drugam, ne le, da greš na astralno potovanje. Gaja
Quote from: Gaja on September 20, 2009, 05:06:51 PMV tistem času nisem bila v ležečem položaju. Sem šla zelo pozno spat. Drugače pa teleportacija pomeni, da se fizično preneseš nekam drugam, ne le, da greš na astralno potovanje. GajaUh mater. Sem te kiksnil potem. Aha, fizično se je treba prenesti. Kako pa gre to? Diši mi po potovanju iz časa v čas če gre za fizični prenos.Andres
V tistem času nisem bila v ležečem položaju. Sem šla zelo pozno spat. Drugače pa teleportacija pomeni, da se fizično preneseš nekam drugam, ne le, da greš na astralno potovanje. Gaja