Pozdravljeni!
Sem nova na forumu, zato upam, da sem zadevo objavila v pravilni kategoriji ^^ Danes ponoči sem imela sanje, ki so me precej vznemirile, zato sem po internetu skušala najti razlago - a nekako ne najdem pravega konteksta.
Torej, sanje so bile naslednje: S skupino sošolcev sem se sprehajala po bivši srednji šoli - vem, da smo nekaj iskali, a je bila gneča neverjetna, zato smo se odpravili na dvorišče pred šolo. Bila nas je skupina petih ali šestih - prepoznala in dejansko v celoti videla sem samo dva ali tri sošolce, ostali so mi bili znani, a so bili 'brez obraza'. Z nami je bil tudi fant, s katerim sem se vedno zelo dobro razumela. Ko smo prišli na dvorišče sem ostala sama - sprehodila sem se od šole do ulice in nazaj - takrat so se ljudje spet pojavili. Skupina sošolcev se je spet zbrala, z razliko, da je prijatelj, ki sem ga prej omenila izginil, namesto njega pa se je pojavil mlad moški. V bistvu je bil popolnoma drug človek, a občutek o njem je bil zelo podoben prijateljevemu. Povedal mi je nekaj o tem, da me ocenjuje, da želi nekaj vedeti (ne spomnim se točno). Vsedli smo se torej na tla pred šolo in nenadoma sem postala omotična, zaspana (slika v sanjah je postala siva in zabrisana). Moški je stopil zame in me začel božati po laseh, kar mi je zelo ugajalo. Čez nekaj časa me je prijel za obraz in me zelo nežno poljubil na ustnice, ob čemer sem (precej hladen) poljub dejansko čutila in občutek je bil zelo ugoden. V sanjah sem glavo obrnila, tako da me je naslednjič še dvakrat poljubil na lice, nakar je moški izgledal oziroma, na obrazu, ki ga niti nisem videla imel razočaran izraz. Mislim, da sem v tistem trenutku, ko sem obrnila glavo imela občutek krivde, ker imam v resničnem življenju fanta.
Moram še reči, da nikoli nisem imela občutka, da v najini zvezi kaj manjka, niti nikoli nisem pomislila na to, da bi fanta prevarala ali se z njim razšla. Tudi zato so me sanje presenetile. Kar me najbolj bega je to, da sem imela občutek, da moškega v sanjah poznam - ni mi bil znan on, a njegov občutek - kako je izgledal niti nisem točno videla. No, od takrat naprej razmišljam o tistem poljubu in o moškem, za katerega niti ne vem kako izgleda - niti ne vem, zakaj so sanje name naredile takšen vtis. Kaj bi ta poljub torej lahko pomenil?
Hvaležna bom za vsako pomoč!
Lep pozdrav