Author Topic: sanje  (Read 168331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: sanje
« Reply #30 on: December 08, 2010, 08:54:16 AM »
Pozdravljeni!
Zanima me kaj pomeni, če sanjaš o belem zajčku?

Če v sanja vidiš zajca, to pomeni srečo, uspeh, plodnost. Beli zajec pa predstavlja še zvestobo in ljubezen ali pa te vodi v pravo smer.

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #31 on: December 08, 2010, 09:43:00 PM »
Jst mam pa moraste sanje zadnje čase, vedno mi en neki hudga hoče, ni všeč :S

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #32 on: February 04, 2011, 06:07:22 PM »
Ponoči sem sanjala, da sem v belem vedru videla 2 kači. Glave so bile odtrgane, a jezik na glavi je še kar migal in sikal. Obe glavi sta se premikali. Nato sem videla še našo psičko, kako iz noge krvavi. Obvila sem ji nogo. A kri je kar tekla in tekla. Nato sem se zbudila.

Kaj naj bi to pomenilo? ???

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #33 on: October 13, 2011, 07:02:43 AM »
Aja semle to spada...

Sanje o izgubi VSEH ZOB naenkrat. In to mlečnih. Pobirala sem jih po tleh, neka ženska mi je pri tem pomagala. In vse sva našli. Nič ni bolelo. Čist normalen občutek, ker sem vedela, da mi bodo novi zrasli.
Ampak vseeno... ima kdo kako idejo?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #34 on: October 13, 2011, 01:13:10 PM »
Nekaj starega preživelega boš odvrgla, nekaj kar ne rabiš več, kar ti ne služi več.
Pri tem ti bo pomagala neka ženska. Vse mlečne zobe si našla, se pravi vse znanje oz. izkušnje, ki si jih do sedaj pridobila, si našla in tega ne rabiš več-pa še bolelo ni nič, saj si vedela, da bodo zrasli novi.
Se pravi dobila si spoznanje, da bo prišlo nekaj novega.

Super ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: October 13, 2011, 04:42:00 PM »
Nekaj starega preživelega boš odvrgla, nekaj kar ne rabiš več, kar ti ne služi več.
Pri tem ti bo pomagala neka ženska. Vse mlečne zobe si našla, se pravi vse znanje oz. izkušnje, ki si jih do sedaj pridobila, si našla in tega ne rabiš več-pa še bolelo ni nič, saj si vedela, da bodo zrasli novi.
Se pravi dobila si spoznanje, da bo prišlo nekaj novega.

Super ;)

Fantastično!!
In ravno v kontekstu, ki se trenutno odvija.
Hvala!  :-*

Offline bizgec

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #36 on: December 14, 2011, 04:59:10 PM »
Ribica, oprosti za moj zapozneli odgovor. moje tolmačenje teh kač...po mojem misliš, da si dokončno rešila neke probleme, ki pa ti še vedno lahko naredijo veliko škode... ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: February 16, 2012, 04:35:51 PM »
  V sanjah bila noseča, taki lepi trebuh sem imela, všeč mi je bilo, kar smejalo se mi je, ves čas sem se božala po trebuhu. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #38 on: February 22, 2012, 02:19:11 PM »
  V sanjah bila noseča, taki lepi trebuh sem imela, všeč mi je bilo, kar smejalo se mi je, ves čas sem se božala po trebuhu. :)

Nekaj novega nastaja v tebi in veseliš se tega in prav je tako ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline pikapoka

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #39 on: February 23, 2012, 10:18:22 AM »
Jaz sem pa danes sanjala, da skocim iz visokega mostu v globoko vodo, temno modre barve. V vodi se pocutim zelo prestraseno, ker me je strah kaj je v globini. Z mano je moski, ki ga po videzu nisem spoznala, mi je bil pa znan po govorici, laseh in me je spominjal na prijatelja. Ko v naglici priplavava do kopnega, me je v zobeh zacel motiti zob, ki sem si ga s pomocjo jezika premaknila in je padel ven. Bolelo ni nic, odstranila pa sem pol zoba (del, ki je bil "gnil")...?

ima mogoce kdo kaksno idejo, kaj bi to pomenilo. Spomnim se, da mi je prababica vedno govorila, da zobje pomenijo smrt, ce pa ti izpadejo pa smrt sorodnika....???
hvala 

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #40 on: February 23, 2012, 05:37:16 PM »
Jaz sem pa danes sanjala, da skocim iz visokega mostu v globoko vodo, temno modre barve. V vodi se pocutim zelo prestraseno, ker me je strah kaj je v globini. Z mano je moski, ki ga po videzu nisem spoznala, mi je bil pa znan po govorici, laseh in me je spominjal na prijatelja. Ko v naglici priplavava do kopnega, me je v zobeh zacel motiti zob, ki sem si ga s pomocjo jezika premaknila in je padel ven. Bolelo ni nic, odstranila pa sem pol zoba (del, ki je bil "gnil")...?

ima mogoce kdo kaksno idejo, kaj bi to pomenilo. Spomnim se, da mi je prababica vedno govorila, da zobje pomenijo smrt, ce pa ti izpadejo pa smrt sorodnika....???
hvala

Res je, najpogostejša in razširjena razlaga sanj o zobeh. Moram povedati, da sem tudi sama sanjala o zobeh ravno v takih žalostnih primerih   :(.  Sem pa tudi že sanjala o zobeh, pa se nato nič ni zgodilo. Tako da....ne skrbi in ne pripisuj prevelikega pomena temu.

Ker pa si sanjala o vodi, ki pomeni čustva, bi prej rekla, da se moraš "potopiti" v globine nekega svojega strahu. Zob pa morda pomeni, da je ta proces delno že predelan, premagan (pol gnilega zoba je odstranjenega) in to je tisto, kar bi lahko "umrlo". Oporo pa najbrž tudi imaš...

Offline pikapoka

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #41 on: February 26, 2012, 10:33:56 PM »
Ful hvala za razlago in oprosti, ker se oglasam tako pozno...
Mi je dalo za misliti...trenutno se res nahajam v obdobju, ko v sebi cutim veliko strahu...moram pa se se bolj poglobiti vase, da ugotovim za kaj gre.
Hvala za pomiritev glede simbola izpadanja zob.

pozdravcek :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #42 on: April 04, 2012, 05:53:03 PM »
Sem sanjala veliko reko, ki je tekla po travniku in nato kar naenkrat poniknila.Bila sem presenecena,ampak sem vedela,da bo nekje spet ven pritekla,samo nisem vedela kje?Pomislila sem tudi,da je bilo na mestu,kjer je reka poniknila,vcasih tudi poplavljeno od velikih kolicin padavin.Lahko katera kaj komentira?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #43 on: April 04, 2012, 06:43:36 PM »
Hej Sanjalka, trenutno se "švercam" tule, ker čistim in nato moram naredit še nekaj za službo do jutri. Jutri še mal pucnge in vrt, v petek me ni... tako da...potem, ko bomo že posedali s polnimi trebuščki čez praznike, lahko poskusim  :D. Najbrž pa bo že prej  katera(i) imela kakšno idejo  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #44 on: April 06, 2012, 07:40:14 AM »
Rena,  bom vesela, če boš kaj pokomentirala :-*