Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: poklic v astrološki karti  (Read 24791 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

August 22, 2011, 08:36:39 AM
Reply #240
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Pozdravček,

da se tudi jaz oglasim in bi se rada najprej zahvalila za vaše odgovore.

V Bojanovem opisu se vidim v tem, da mi je res pomembno za harmonijo življenja, da me moje delo navdušuje,  da je del mene in da mi tudi da energijo, zagon tudi za druge dele življenja, drugače, pa se mi zdi da imam tudi jaz domišljijo precej razvito in me rado ponese do tisoč idej in zamisli.

Sedaj opravljam pisarniško delo, ki je delno povezano tudi s strankami - se pravi ekonomska smer- vendar pa ni to moje sanjsko delo. Ampak se počasi privajam temu, da poklic je eno, drugi manjkajoči del pa lahko dopolniš z raznimi tečaji, seminarji ali različnimi hobiji.

Se mi pa zdi, da sem velik del življenja tako rekoč prespala, ker zaradi določenih zdravstvenih razlogov (daljša bolezen), sem se morala po preboleni bolezni ukvarjati predvsem kako preživeti nadaljnih 10let, pravilna prehrana, ipd. Tako, da sem bila s strani šole usmerjena v neko lažjo smer -ekonomijo, ki sem jo tudi delala in šla v službo v tej smeri. Vse ostalo, tudi kaj bi si želela v življenju početi, pa je bilo v ozadju.
Tako, da se sedaj šele počasi prebujam, odkrivam in  poizkušam nove stvari. :) :)

Ne vem, če je to razvidno iz natalne karte  ampak zadnje 2leti se precej ukvarjam s seboj (ali pa na to vpliva kakšna prisotnost planetov).

Lp

Ania

Tranzitni Pluton ti je prehajal AS in seveda zahteval od tebe popolno preobrazbo /med drugim/
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g