Dnevna astrološka dešavanja za 62-ti dan godine - 2. mart 2012. by Jovana Lučić Gajić -
http://www.jovanalg-astrology.com/Amor je spremio “snajper”, skuvao kafu, zapalio cigaretu i čeka još 3.dana. I gleda kroz smeh kako svi već, gube živce.
Tokom pre podneva, razmena mailova, telefonski razgovori, kolaps u saobraćaju…. i trka u kojoj nema konciznosti, plana i metoda. Sve se duplira, dva puta pokušava I ništa ne stiže. Oko 15 stabilizuju se emocije, bar na kratko, i rešavaju se krupne stvari u domu. Trenutak za nabavku hrane, kućnih potrebština…
Oko 16.30 - duša u mraku, hoću reći tranzitni Mesec u Raku

)))
TRAKA se vraća UNAZAD! Porodica alarmira dan! Svi su razdražljivi i preosetljivi. U svesti je stalno prisutna misao o prošlosti. Ranija iskustva ponovo proživljavamo, velika je potreba za emotivnom sigurnošću, emocionalna zavisnost, kolebljivost і podložnost trenutnom raspoloženju і uticajima svih vrsta. Čak і mali neprijatan događaj, danas, može prouzrokovati neraspoloženje. Preemotivnost, kao і raspoloženje uslovljeno promenama u okolini, mogu biti uzrok zdravstvenih problema. Stomak, želudac... U kasnim, podnevnim satima satima tranzitni Mesec kvadratira Urana otežava međuljudske odnose dajući burne emocionalne reakcije. Razdražljivost і nervoza. U kasnijim nocnim satima ulazi u opoziciju sa Plutonom - nema sredine, niti kompromisa, sve je isključivo zasnovano na simpatiji iliі antipatiji. Aktivira se strah od gubitka (posla, emocija..) і od ugrožavanja. Vodi snažnim emotivnim krizama, u odnosu sa bližnjima ispoljavamo žestoke emocije. Zagrljaj deteta vraća optimizam! Ljubav je pokretač.
Merkurov ulazak u Ovna i naglašava ulazak u verbalni rat! Pero kao oružje. Informacija kao okidač za novi pokret u poslovnom pravcu. Ubrzava se misao, lakše se govori I brže se donose odluke. Vraća se misaona samostalnost, odlučnost i originalnost. Konačno se otvaraju misli i stavovi postaju jasniji, britkiji ali I afektivniji. Sposobni da brzo prepoznamo situaciju i munjevito reagujemo u skladu sa postojećim okolnostima, danas pravimo I prve korake u novom poslovnom ciklusu. Nagle promene stavova i impulsivnost koja može uzrokovati prenagljene poslovne odluke. Budite strpljiviji u komunikaciji I DOZVOLITE SAGOVORNIKU DA ZAVRŠI MISAO, koliko god bio dosadan.
Saturn i dalje pritiska Veneru. Voleo bih ja, ali mi vreme ne dopušta… voleo bih ja ali mi sudbina diže zid, voleo bih ja da hoće I druga srana mene da voli. “Ne diraj me tugo, rukom sudbine”.
Medjuljutski odnosi. Dve ćene u sukobu, jedna prekoputa druge. Jedna sudi, mudruje, druga morališe, napada i bahata je.
Mars se vratio do 14 stanice Device. Dosadi I Bogu I narodu. Ne, nikako nazad na stari posao! Ne, ne prekidaj trenutni poslovni ugovor. Ne ulazi toliko u detalje, ne padaj u vatru zbog sitnica. Ne bacaj stari sat, ne idi u pravcu malog noža. I ne kukaj što je tako malo plaćen posao koji radiš, neko bi voleo da ima I takav. Sukobi sa saradnicima se nastavljaju. Šefovi su “podvili rep”.
Srećno!