Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: 29. stopinja - jasnovidnost  (Read 7742 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

July 17, 2010, 05:47:11 PM
Reply #60
Jaz sekstila med njima sploh ne gledam ... izjemoma, če je kateri imed teh planetov koten - sploh na ASC ali v konjunkciji s Soncem ali Luno. Potem malo poškilim .. drugače je pa tole aspekt, ki je dejansko trajal predolgo, ne moremo biti vsi jasnovidni. :) Jaz ga imam tudi - Pluton sekstil Neptun. :) S tem, da je Neptun eksaktno na Descendentu, a kljub temu na dotičen aspekt ne dajem poudarka. Na žalost ima večji pomen kvadrat na Sonce.  ;D

July 17, 2010, 05:57:01 PM
Reply #61
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija
Meni se je ta aspekt zdel pomemben zato, ker je pluton na 0 stopinji, njegovo znamenje je ujeto, poleg tega je pa neptun še kotni, kar še bolj pride do izraza. Zgolj zato, mi je v uč padlo, kaj pa vem.
Karmična astrologija. Medijstvo.

Moja astro karta
http://shrani.si/f/2g/K3/30rfYS9y/astro245gr04slavi2012124.gif

July 17, 2010, 06:13:45 PM
Reply #62
Meni se je ta aspekt zdel pomemben zato, ker je pluton na 0 stopinji, njegovo znamenje je ujeto, poleg tega je pa neptun še kotni, kar še bolj pride do izraza. Zgolj zato, mi je v uč padlo, kaj pa vem.
Jap, to je res, nisem gledala karte. Malo bi ga ošvrknila s pogledom.  ;D

July 17, 2010, 06:39:55 PM
Reply #63
  • Mojster

Jane, mi lahko malo razložiš to "ujetost znamenja" in "kotnost neptuna"? Kaj to pomeni?
Hvala!

July 17, 2010, 06:46:38 PM
Reply #64
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija
Ujetost znamenja pomeni, ko imaš eno celo znamenje v eni hiši, poglej recimo svojo tretjo hišo. Kotni pa pomeni če se kateri planet nahaja na osi AC IC MC ALI DC, to pomeni naj bi ta planet imel neko večjo veljavo, bolj pride do izraza, ga je treba bolj upoštevati.

Moja astro karta

July 17, 2010, 06:56:53 PM
Reply #65
  • Mojster
Ujetost znamenja pomeni, ko imaš eno celo znamenje v eni hiši, poglej recimo svojo tretjo hišo. Kotni pa pomeni če se kateri planet nahaja na osi AC IC MC ALI DC, to pomeni naj bi ta planet imel neko večjo veljavo, bolj pride do izraza, ga je treba bolj upoštevati.

Aha, vidim. A prav vidim, da imam ujetega tudi bika v 9. hiši? Pride cel noter.
Pri Lari - ujet vodnar v 3. hiši in lev v 9. hiši. Kaj pa to pomeni?

Hvala!

July 17, 2010, 06:58:33 PM
Reply #66
  • Mojster
Aja, tega ne sprašujem v zvezi z jasnovidnostjo. Bolj na splošno.  :)

July 17, 2010, 08:21:16 PM
Reply #67
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija
Ja res je, ponavadi če je eno znamenje ujeto je potem tudi tisto točno nasproti njega.

Sama nisem še toliko študirala teh ujetih znamenj, da bi ti lahko povedala celo sliko, vem da je Tea enkrat pisala, da se ta ujeta znamenja prenašajo preko staršev, bo mogoče kaj povedala na to temo, ko pride. Ali kdo drug,ki mu je ta tema bolj poznana.

Moja astro karta

July 17, 2010, 08:38:39 PM
Reply #68
  • Mojster
Joj, pa res. Zanimivo. Lara ima ista znamenja ujeta kot njen oče. Samo v različnih hišah.  :o

July 18, 2010, 05:47:47 PM
Reply #69
  • Sp.simbol
Ja res je, ponavadi če je eno znamenje ujeto je potem tudi tisto točno nasproti njega.

Sama nisem še toliko študirala teh ujetih znamenj, da bi ti lahko povedala celo sliko, vem da je Tea enkrat pisala, da se ta ujeta znamenja prenašajo preko staršev, bo mogoče kaj povedala na to temo, ko pride. Ali kdo drug,ki mu je ta tema bolj poznana.
Pri nas sta družinsko ujeta :B in  :Sk, Tomaž in moja mami tudi v istih hišah.
Kolikor sem razumela je to energija, ki se težje izrazi oziroma se izrazi šele po 40. letu, lahko pa da sem pobrkljala zadeve ;D

July 22, 2010, 02:20:00 PM
Reply #70
  • Mojster
Kar se tiče študija astrologije je ta 29. jasnovidna stopinja sploh zelo dobrodošla, če je mogoče merkur (učenje)ali pa uran (astrologija), ali vsaj eden od teh dveh na taki stopinji in da sta še v dobrem aspektu, potem ta oseba interpretira karto povsem bolj jasno in krasno. ;)
potem bi js mogla bit zelo zagreta za astro sceno in se jo tudi učit
sploh ker imam  :U na 29° v  :kon  :Me  :sek z :Lu in :Ma pa še uran je v  :te in to v 11h

v resnici mi je pa na trenutke astrologija sicer super, zelo zanimiva...nsaplošno pa mi je škoda časa, da bi se jo učila  ??? ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

July 22, 2010, 02:23:49 PM
Reply #71
nsaplošno pa mi je škoda časa, da bi se jo učila  ??? ::)
halo  :o  :-\      (  ;D)

July 22, 2010, 02:24:56 PM
Reply #72
  • Mojster
če pa je res ang: ;D

čist preveč zakomlicirano...skor preveč statično ang:
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta