Ne vem princes, po eni strani imam občutek kot da te poznam (mogoče zaradi dela), po drugi strani pa mislim, da si fino zasanjana in živiš v enem svojem svetu, ki obstaja v obstoječem, kot 2 dimenzija. Mogoče je to samo zaradi domišlije lahko pa da imaš resno sposobnost preklopa. Mogoče samo v sanjah. Verjetno si misliš, da si samo v sanjah svobodna ampak če si tudi v realnem svetu postaviš ogrodja za svoj svet, lahko živiš v njem kot je recimo Peter Pan živel v NIKJER IN NIKOLI istočasno pa v našem svetu. Se mogoče ali pa si želiš ukvarjati z umetnostjo in spraviti nekaj "iz sebe"?
Dragi Simbio,

fascinantno.
Meni bi bilo zelo po godu, da bi se poznala. Mislim, da še nisem srečala takega kot si ti. Če pa veš, da se poznava se mi javi na osebni mail.
Zasanjana - v resničnem svetu sem "zategnjena, racionalna, odločna.... skratka resnično kozorogovska", moj drugi svet je svet sanj. Če se zjutraj zbudim in se ne spomnim sanj, mi kar nekaj manjka. Sanje so moj notranji zaklad. Pa to že dolga leta.
Sposobnost preklopa? Tega pa resnično nisem dobro razumela

Ja, mogoče. V vsakdanjem življenju poskušam vidno, povedano, odreagirano povezati s tistim,kar ob tem občutim in nekako tisti trenutek "vidim". Drugače povedano, ko mi nekdo kaj govori, opazujem njegove oči, kretnjo in poskušam občutiti njegovo energijo. Včasih se pokaže čisto druga slika od povedanega.
"Spraviti nekaj iz sebe". DA. Ampak, tisto kar želim in se trudim spraviti iz mojih skritih notranjih kotičkov je ljubezen, toplina, božanski občutek bivanja. Spraviti na plano tisto, kar je očem skrito in lahko samo občutiš. Želim, da na plano pride tista prava bit, ki je topla, brezpogojna.
Skratka Simbio, če imaš voljo in čas, mi še kaj napiši, prosim.