Author Topic: Slikanje aure  (Read 68833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Re: Slikanje aure
« Reply #45 on: October 05, 2007, 11:51:55 AM »

TV sem predlagal, ker pri sebi če sem bol take volje si prižgem TV in dam kak dober film gor. Ja mogoče pa je res da si za sabo pustila "nekatere probleme".Sej pravim gledam trenutno stanje...

To se povsem strinjam, da si lahko z kaksno razvedrilno oddajo ali filmov posteno izboljsamo razpolozenje in s tem posledicno naso energijo.
Sicer pa Simbio, najlepsa hvala za tvoj odgovor in mnenje, bom vzela na znanje ;) Se bom potrudila malo bolj ukvarjati s seboj, s svojo energijo, poceti stvari, ki bi me spravljale v boljso voljo (posledicno bom upostevala Regino: manj dajala ljudem ki tega ne vidijo).

V kolikem casu pa se vidijo spremembe na auri? Tako bomo lahko videli ce delam v pravi smeri?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #46 on: October 05, 2007, 11:54:55 AM »
Ej Simbio, šment, pa se mi je res ves čas zdelo, da sva midva že bila na liniji. ;D
Tvoj predlog sprejemam z odprtimi rokami (ber podplati)  :D, ker bo res nekaj na tem. S temi svojimi podplati imam večne probleme. Ne samo, da me pri hoji nervirajo, ker me pečejo (v natalni karti Sonce, Neptun v 2. hiši - to mojo teorijo bi lahko Tea potrdila ali ovrgla  ::) ), ampak me lahko vanje zebe celo poleti. Trenutno imam oblečene termo zokne.  >:(
Imaš kakšno idejo za kremo?

Hvala ti.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #47 on: October 05, 2007, 11:56:25 AM »
Ej simbio, zdaj si pa še mene vznemiril. Radovedna postajam, daj še k meni malo poškili  ;)
Čeprav mi je sedaj malo padel imunski sistem in sem virozna, še sigurno kje drugje kaj škripa ;D

Pri tebi bo pa verjetno kar zaslepljen zaradi vse dobre in pozitivne energije ki jo oddajas :D

Hej, hej, tudi jaz sem krvava pod kožo. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: October 05, 2007, 12:04:23 PM »
Auro gledaš za sproti, za prihodnje pa moraš gledati znake. Recimo ti bom dal moj primer.
Kupil sem stanovanje, ki sem ga dobil ugodno, vendar so vsi znaki bili "proti" temu, da se tja selim (zamude, višja cena del,...). Stanovanje je u 3 nule zrihtano. Vendar kot sem rekel, je to začasno dokler ne bo $$$ za kaj večjega-hišo ipd. Glede vode me je opozorila Cofka in sem vse zavaroval tko da ni bilo sile. Zaenkrat mi odogovarja, če pa bo kakšen znak za "izselitev" pa bom to storil as soon as posible. Še vedno je stanovanje vredno (sedaj) cca 20.000€ več kot sem dal zanj. Še vedno sem hvaležen gospodu, ki mi ga je prodal in njegov fer odnos. Poleg tega je pri prodaji pomagala ena zelo znana Slovenska igralka, ki pa je žal ne morem omenit. Poleg tega je v tem bloku sedaj nekako 1/2 mladih in 1/2 starejših (okoli 70-80let). Gospa, ki je bila lastnicaje stara 87let!!! (in sma 60 let narazen) TOČNO. Zanimivo ne? :D

No uglavne. Za prihodnost moraš spremljati znake in če vidiš da gre "proti" tebi potem delaš nekaj narobe.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: October 05, 2007, 12:06:40 PM »
Simbio .... ker smo že na ON .... se je pri meni kaj spremenilo zdravstveno
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: October 05, 2007, 12:09:46 PM »
Ej Simbio, šment, pa se mi je res ves čas zdelo, da sva midva že bila na liniji. ;D
Tvoj predlog sprejemam z odprtimi rokami (ber podplati)  :D, ker bo res nekaj na tem. S temi svojimi podplati imam večne probleme. Ne samo, da me pri hoji nervirajo, ker me pečejo (v natalni karti Sonce, Neptun v 2. hiši - to mojo teorijo bi lahko Tea potrdila ali ovrgla  ::) ), ampak me lahko vanje zebe celo poleti. Trenutno imam oblečene termo zokne.  >:(
Imaš kakšno idejo za kremo?

Hvala ti.  :-*

Bi moral mal prebrat knjige, vedar po mojem nekaj kar odpira pore. Po mojem kej "pekočega-kopriva,.." mogoče Aloe Vera?Drugače sem tudi sam imel probleme s podplati vendar sem z mislim grel podplate. Ko me je zeblo sem si predstavljal, da stojim na vroči žerjavici. Sicer pa recimo spim z deko povito okoli stopal ko je res mrzlo, sicer pa imam raje da se mi "luftajo" (spim pri oknu).

Z toplo vodo odpiraš pore (za to sem predlagal)-prekrvavitev. Mogoče bi bilo dobro imeti 2. Eno toplo/hladno (Knajpanje). Sicer pa dosti pomaga tudi če si kupiš vložke za v čevlje (debelejše).

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #51 on: October 05, 2007, 12:11:14 PM »
Simbio .... ker smo že na ON .... se je pri meni kaj spremenilo zdravstveno
Dej mi msn (sem dal ta tvoj mail pa zgleda ne dela...) Popoldan bom gor...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #52 on: October 05, 2007, 12:14:32 PM »
popoldan mene najbrž da ne bo .... abrakadabratea@hotmail.com
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #53 on: October 05, 2007, 12:15:11 PM »
Sicer pa recimo spim z deko povito okoli stopal ko je res mrzlo, sicer pa imam raje da se mi "luftajo" (spim pri oknu).
Hvala enako. ::)

Z toplo vodo odpiraš pore (za to sem predlagal)-prekrvavitev. Mogoče bi bilo dobro imeti 2. Eno toplo/hladno (Knajpanje). Sicer pa dosti pomaga tudi če si kupiš vložke za v čevlje (debelejše).

Bom poskusila, pa tudi za kremo se bom pozanimala. Odprl si mi oči. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #54 on: October 05, 2007, 01:50:58 PM »
Živjo Simbio

a se lahko še jaz postavim v vrsto za "pregled", preden se podaljša, pa bo taka kot v našem zdravstvu.
Hvala ti, pozdrav Nensi

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #55 on: October 05, 2007, 03:38:37 PM »
Živjo Simbio

a se lahko še jaz postavim v vrsto za "pregled", preden se podaljša, pa bo taka kot v našem zdravstvu.
Hvala ti, pozdrav Nensi

Kaj pa tebe zanima? Ljubezen?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #56 on: October 05, 2007, 04:23:07 PM »
Ljubezen ne sploh ne, zdravje, področje dela ki bi mi najbolj ustrezalo, če je to pravilno postavljeno vprašanje. Pa hvala za prijaznost. Pozdravček.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: October 05, 2007, 10:18:40 PM »
Prek ZSja...

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #58 on: October 06, 2007, 10:07:43 AM »
Hvala ti.