Hmmm, pijem veliko čaja (poleti pa več vode) .... mogoče bi morala začeti piti ustekleničeno vodo. Je pa verjetno res veliko kamna v vodi iz pip.
Pečejo podplati? Niti ne. Mi je edino dostikrat vroče v noge, tako da imam redko vezalke zavezane (ponavadi le, ko je res mrzlo), čeprav spim pa v nogavicah.

Ko bo bolj toplo, se bom šla bosa sprehajat, sedaj bi kako bolezen tvegala.

Kave ne pijem, pritisk je načeloma v mejah normale, ampak na zgornji meji.

Lubenice preprosto LJUBIM!!! Ampak jih žal ni mogoče dobiti celo leto, paradižnika tudi veliko pojem. Res pa ne maram melon, hrušk, gobice me pa napihnejo - verjeno se je moja aura kar obarvala, ko si na kaj od tega pomislil.

Jem pa dosti banan.
Živim v LJ, tako da apnenec odpade; predel, kjer živim, je izredno zelen, zraven imamo tudi Ljubljanico. Mogoče bi morala bojl čistiti stanovanje.

Res delam na javnem prostoru, z ljudmi; bolj me občasno šef razjezi, ker je ata malce .... hmmmm, kako naj to rečem....recimo ''na viagri''.
Stari spomini - imam lepe in grde, ampak je moj spomin tako slab, da je dosti stvari že šlo v pozabo, tudi dosti slabih in se tako s tem ne obremenjujem. Najljubša stvar je pa biti kje ob ali v morju, ko je toplo, lubenice, sprostitev.....sončni zahodi in zvezdnato nebo......

Aja, pa HVALA za pogled.