Author Topic: Slikanje aure  (Read 68837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
Re: Slikanje aure
« Reply #75 on: October 15, 2007, 08:58:40 PM »
Lepo,... :D

SEj vem dosti sam rabil bi nekoga ki se spozna na alternativno medicino, sicer moram sam začutit kaj pom,aga... :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #76 on: October 15, 2007, 10:02:39 PM »
sicer moram sam začutit kaj pom,aga... :D

Pa saj to je to in to največ šteje.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #77 on: October 16, 2007, 09:07:47 PM »
Kdaj si pa opazil, da lahko to počeš? Ali si se zavestno odločil, da bi rad videl aure in potem delal na tem?
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #78 on: October 16, 2007, 09:08:57 PM »
Že prej je bilo to, vendar je vsak mislil, da je samo moja bujna "domislija". :D
Se pa sam odločim če želim oz. nočem gledati...

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #79 on: October 16, 2007, 09:19:11 PM »
Pa še eno vprašanje: a to vidiš ti trenutno stanje ali bolj na splošno? Npr., če bi mene sedaj bolel trebuh (recimo, da bi kaj takega pojedla), bi me ti na to opozoril, ali bi moralo iti za neko stalno bolezen?
Moja astro karta:

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #80 on: October 17, 2007, 10:10:15 AM »
Nasplošno bolj. Ker tudi če te trenutno boli trebuh se aura ne obarva takoj drugače...
Recimo če te kdo ustreli, tudi ne postaneš takoj bled zaradi izgube krvi...

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #81 on: October 17, 2007, 09:46:46 PM »
Aha, razumem. Upam/Verjamem, da te domači in prijatelji podpirajo v tem.

A bi lahko še mene pogledal? Se pa ne mudi.
Moja astro karta:

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #82 on: October 18, 2007, 06:52:23 PM »
Simbio,

med tvojimi prvimi posti v tej temi si napisal, da ne ves tocno, kaj naj bi barve pomenile. A ce je kaj narobe, tam vidis kaksno doloceno barvo ( npr. crno, ali pac temnejso) ali kako drugace zacutis, da nekaj ni v redu?

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #83 on: October 18, 2007, 07:18:18 PM »
tukaj so opisane posamezne barve; črne ne najdem:

http://thiaoouba.com/see_aura_color.htm
Moja astro karta:

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #84 on: October 18, 2007, 07:21:44 PM »
hvala pikica! ;) Tole si bom pa prebrala- sploh, ker omenja koncentriranje na tretje oko :)

Vseeno pa me se vedno zanima, kako to dela Simbio- kako zacuti, da nekaj ni v redu?

« Last Edit: October 18, 2007, 07:27:59 PM by apemaya »

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #85 on: October 18, 2007, 10:45:02 PM »
Pikica, pri tebi če bi bilo povezano z tebuhom bi bilo glede vode, ker vidim da je pri tebi problem to kar piješ. Kot bi bilo veliko "kamna" v vodi ali pa klora. Drugače pa priporočam sprehode po travi (bos). Te pečejo podplati? Glavoboli povezani s kavo-> Visok pritisk?  Če bi sadje priporočal so to lubvenice, melone. Od ostale hrane: paradižnik, gobice, polnozrnat kruh, hruške... (čeprav boš rekla da eno od te stvari nimaš rada? ;) ) Najlubša stvar? Zrtje v sončni zahod -> veliko starih spominov (težki časi?) Predlagam, da greš enkrat na morje gledaš sončni zahod in ko se boš zbudila si obljubi da boš naredila nov korak. Veliko ti barva seka (Aura), kot bi utripala, ne vem sicer zakaj ampak imam občutek da je vse povezano z vodo... Tukaj bi sklepal 2 stvari. Umazano okolje ali pa živiš na krasu (apnenec).

No glede utripanja barve sem še študiral 1 stvar. Mogoče delaš na javnem prostoru in ko imaš "pokvarjeno" frizuro, si hitro "drugačne" volje?

For PIKICA
« Last Edit: October 18, 2007, 11:04:29 PM by Simbio »

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #86 on: October 19, 2007, 07:56:34 AM »
Hmmm, pijem veliko čaja (poleti pa več vode) .... mogoče bi morala začeti piti ustekleničeno vodo. Je pa verjetno res veliko kamna v vodi iz pip.

Pečejo podplati? Niti ne. Mi je edino dostikrat vroče v noge, tako da imam redko vezalke zavezane (ponavadi le, ko je res mrzlo), čeprav spim pa v nogavicah. :D Ko bo bolj toplo, se bom šla bosa sprehajat, sedaj bi kako bolezen tvegala. :D

Kave ne pijem, pritisk je načeloma v mejah normale, ampak na zgornji meji. :D Lubenice preprosto LJUBIM!!! Ampak jih žal ni mogoče dobiti celo leto, paradižnika tudi veliko pojem. Res pa ne maram melon, hrušk, gobice me pa napihnejo - verjeno se je moja aura kar obarvala, ko si na kaj od tega pomislil. :D Jem pa dosti banan.

Živim v LJ, tako da apnenec odpade; predel, kjer živim, je izredno zelen, zraven imamo tudi Ljubljanico. Mogoče bi morala bojl čistiti stanovanje.  :P Res delam na javnem prostoru, z ljudmi; bolj me občasno šef razjezi, ker je ata malce .... hmmmm, kako naj to rečem....recimo ''na viagri''. ;)

Stari spomini - imam lepe in grde, ampak je moj spomin tako slab, da je dosti stvari že šlo v pozabo, tudi dosti slabih in se tako s tem ne obremenjujem. Najljubša stvar je pa biti kje ob ali v morju, ko je toplo, lubenice, sprostitev.....sončni zahodi in zvezdnato nebo...... :D

Aja, pa HVALA za pogled.
« Last Edit: October 19, 2007, 04:33:28 PM by pikica »
Moja astro karta:

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #87 on: October 22, 2007, 09:49:41 AM »
Pikica,
tudi za ustekleniceno vodo pravijo, da ni dobra :)

Simbio,

a se ti potem veliko posluzujes gledanja aure, ko se za nekaj odlocas?

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #88 on: October 22, 2007, 09:35:37 PM »
Dosti ja. Vendar je tudi pri meni dostikrat tako da mi je kasneje žal za neko stvar, da se nisem odločil kot sem čutil ampak v "trenutku" slabosti. Čeprav pa je dobro, da lahko na "nezaveden" način vplivam na določene dogodke, ki mi kasneje prinesejo dobro v življneju... Recimo da policaji ustavijo nekoga pred mano, tko da mam mir ali pa če me kdo moti, da gre drugam delat,...

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #89 on: October 23, 2007, 08:12:24 PM »
a na nezaveden nacin vplivas na dogodke? Ali je tudi to povezano z avro?