Author Topic: Fantje, ki ne morejo postati moški  (Read 69595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Fantje, ki ne morejo postati moški
« on: November 02, 2010, 02:38:47 AM »
V drugi temi smo zašli s poti in tako sem se odločil, da namesto tam, nadaljujem v novi temi. Gre torej o fantih, ki so prevzgojeni v moške. Če želite, pičke.  Pri nas sem že napisal o dveh primerih. Prvi je bil slovenski par, drugi pa poljski, oba v starosti od  22-25 let, oba pa sta tudi nosila isto simboliko.  Po daljšem času opazovanja sem prišel do zaključka, da slovenska mladenka ne kuha, zadovoljuje se z Maggy župcam in še čim poleg. Le te kajpak pripravi moški, oziroma ženska fant, ki je to tudi moral postati.  Kot rečeno sem imel priložnost opazovati dva para, a sem se sedaj spomnil, da je tu še tretji.  Le ta je bil srbsko nemški cigan v razmerju s Poljakinjo.  Če bi glasoval in dodelil oceno od 1-10 bilo videti kot sledeče.

Srbsko-nemški cigan + Poljkanja  5
Pojlski par 3
Slovenski par 2

Ne vem sicer kaj je lahko slabšega. 1 Si verjetno zasluži tisti par, ko ženska descu v glavo krožnik za zahvalo vrže. Tega nisem doživel.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: Fantje, ki ne morejo postati moški
« Reply #1 on: November 02, 2010, 02:39:28 AM »
No, sedaj še limam iz teme kjer smo zašli.

Moje tut niso rdeče  :D

Drugače pa Andres, bi lahko vedel, da se v kozmetičnem salonu ne brije, ampak se voska  :P Sedaj je najbolj popularna depilacija s sladkorjem in medom, veliko bolj koži prijazna. Sicer pa glede na to, da mamo ženske veliko delov telesa, kjer se odstranjuje dlake, ni čudno, da jih je pač tudi po salonu nekaj. No, saj moški ne zaostajate veliko, ste tudi moderni in prihajate na voskanje  ;D

Drugače pa priznam, moja je pa flaša jegra   :D

:o :o :o  To pa ne morem verjeti, da moški prihajajo na voskanje.  Iz vojske so prestopili na voskanje.  Joj, duša moška, čisto pokvečila se je od ženskih pritiskov, ki bi naredila vse lepši izgled.   Mislim, da bo treba temo zamenjat, četudi tja v žensko emancipacijo, al kako se že reče tisti temi.

Andres

..od moških pritiskov  ;)

Včasih se spozabim, da nismo vsi v isti generaciji. Torej sta obe povedali kako je s fanti danes. Gre torej za poženščene fantičke, brez pičke, ki jim je mladost, mater, kasneje tudi partnerka ponudila ponudila parfumeraj in žensko estetiko.  Od njih žal ni niti kocina ostala, saj nenazadnje gre za poženščena bitja, ki bodo nekoč ženske. Moškost so že zamudili. Zaradi notranjega kompleksa večina takih bilda in se nažira raznih proteinov, saj nenazadnje globoko v sebi bi bili radi moški, kar ne bodo nikoli.  Vse te športne akcije s posameznimi preparati jim nenazadnje daje še manj kocin, saj celo plešo bodo dobili pred rakom. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2 on: November 02, 2010, 06:16:18 AM »
Andres, jaz to, da moški skrbi zase, niti ne bi enačila z poženščenostjo. Konec koncev, če nekdo ne mara dlak, ima za to na voljo vse preparate, da jih odstrani. mar ni tako? Je pa res, da opažam tudi pri svojih znancih, da moški, ki hodijo na fitnese in bildajo in se nažirajo proteinov in ne vem kakšnih še vse preparatov, so v veliki večini (pardon izrazu) pussyji. So kot mali otroci, ki jim samo bu rečeš in se ustrašijo. Niso deci deci. Da pa ne delam krivice, se najdejo tudi taki, ki so deci deci.

Jaz ne bi rekla, da so moški postali preveč poženščeni, rekla bi zgolj to, da so moški nekako bolj začeli na plano dajati svojo žensko energijo. Saj veš, moška in ženska energija je v vseh nas, zato pa prihaja do takih razkolov in sprememb.
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #3 on: November 02, 2010, 12:53:25 PM »
BTW, eni moški v srednjih letih si odstranjujejo dlake, ker postajajo preveč sive in se ne želijo sprijazniti s staranjem. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: November 02, 2010, 02:02:47 PM »
No, sedaj še limam iz teme kjer smo zašli.

Moje tut niso rdeče  :D

Drugače pa Andres, bi lahko vedel, da se v kozmetičnem salonu ne brije, ampak se voska  :P Sedaj je najbolj popularna depilacija s sladkorjem in medom, veliko bolj koži prijazna. Sicer pa glede na to, da mamo ženske veliko delov telesa, kjer se odstranjuje dlake, ni čudno, da jih je pač tudi po salonu nekaj. No, saj moški ne zaostajate veliko, ste tudi moderni in prihajate na voskanje  ;D

Drugače pa priznam, moja je pa flaša jegra   :D

:o :o :o  To pa ne morem verjeti, da moški prihajajo na voskanje.  Iz vojske so prestopili na voskanje.  Joj, duša moška, čisto pokvečila se je od ženskih pritiskov, ki bi naredila vse lepši izgled.   Mislim, da bo treba temo zamenjat, četudi tja v žensko emancipacijo, al kako se že reče tisti temi.

Andres

..od moških pritiskov  ;)

Včasih se spozabim, da nismo vsi v isti generaciji. Torej sta obe povedali kako je s fanti danes. Gre torej za poženščene fantičke, brez pičke, ki jim je mladost, mater, kasneje tudi partnerka ponudila ponudila parfumeraj in žensko estetiko.  Od njih žal ni niti kocina ostala, saj nenazadnje gre za poženščena bitja, ki bodo nekoč ženske. Moškost so že zamudili. Zaradi notranjega kompleksa večina takih bilda in se nažira raznih proteinov, saj nenazadnje globoko v sebi bi bili radi moški, kar ne bodo nikoli.  Vse te športne akcije s posameznimi preparati jim nenazadnje daje še manj kocin, saj celo plešo bodo dobili pred rakom. 

Andres

Pa kaj zares misliš, da matere ponujajo svojim sinovom ženkse izdelke za nego? Ne vem zakaj bi nekega otroka sploh mazal z žavbami???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: April 04, 2011, 04:15:24 AM »
BTW, eni moški v srednjih letih si odstranjujejo dlake, ker postajajo preveč sive in se ne želijo sprijazniti s staranjem. ;)

Ah tudi pri meni se sive najdejo, ampak to ni razlog, za britje. Poženščen moški, se potemtakem brije povsod, ne samo po curi. Torej enako kot ženska.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: April 04, 2011, 04:27:07 AM »

Pa kaj zares misliš, da matere ponujajo svojim sinovom ženkse izdelke za nego? Ne vem zakaj bi nekega otroka sploh mazal z žavbami???

Narobe si razumela Jane. To je bilo  najbrž narejeno nezavedno s pretirano skrbnostjo matere do sina. Pri takih sinovih mater ni gledala da ima otroka, ki naj bi bil nekoč moški in posledično mož, skratka tisti, ki naj bi v družini in družbi opravljal moško vlogo.  Ta je potem še materi podobno  partnerko našel in rezultat je deklica s curo. :( Žal, vendar to se še najbolj poglobljeno dogaja ravno v tem času.   Veliko je tudi ločitev in samskih staršev, kar pomeni, da mnogi dečki očeta sploh ne vidijo. Torej, ker so zrastli z mamo, v šoli jih učijo 90% samo ženske, so samo dečki na igrišču tega spola. To žal ne zadostuje in spet smo pri deklicah, saj mnogo njih, torej prijateljev iz igrišča izhaja iz enakih struktur družine. Torej od tam kjer ženska na teden nameni 85 minut za otroka, vse ostalo pa gre za opravke, službo in za njo.   85 minut je zadnja britanska statistika.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: April 04, 2011, 04:28:11 AM »

Jaz ne bi rekla, da so moški postali preveč poženščeni, rekla bi zgolj to, da so moški nekako bolj začeli na plano dajati svojo žensko energijo. Saj veš, moška in ženska energija je v vseh nas, zato pa prihaja do takih razkolov in sprememb.

S predpogojem, da so bili v to prisiljeni. Sami niso krivi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #8 on: August 20, 2011, 02:21:55 AM »
Zdaj vidim, kako dobra je za moške bila JNA ;)  O0

Sej ni čudno, da so moški bolj ženski od žensk samih... čista matematika ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #9 on: August 20, 2011, 03:25:31 PM »

Andres

Kako prisiljeni? Človek ima vedno izbiro. Tudi, če ti nekdo s pištolo grozi, imaš še vedno izbiro, da narediš po svoje.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #10 on: August 20, 2011, 03:27:59 PM »
Zdaj vidim, kako dobra je za moške bila JNA ;)  O0

Sej ni čudno, da so moški bolj ženski od žensk samih... čista matematika ;)

JNA ... Tole se spet strinjam s tabo. Ampak, da ne bo pomote - JNA, ne slovenska vojska.  ;D
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #11 on: August 20, 2011, 06:00:39 PM »

Andres

Kako prisiljeni? Človek ima vedno izbiro. Tudi, če ti nekdo s pištolo grozi, imaš še vedno izbiro, da narediš po svoje.

Ker je moški po naravi popolnoma mirno bitje le tega tudi želi imeti. In ker je ženska zaščitena kot beli medved se le njej ne more in ne sme zgoditi nič, čeravno želi svojega partnerja preoblikovati v punčko.  Da bi imel tak moški mir in ne kreganje doma je taki ženski tudi podlegel.  Pripomogla je še farmacija in kozmetična industrija in smo tu.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #12 on: August 20, 2011, 06:04:12 PM »
Tak tip je navadna copata, ne pa moški.
Oz. mu je že tako bolj ustrezalo. Rad je punčka, preprosto.

Zvračati krivdo na druge je itak vedno najlažje ...
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #13 on: August 20, 2011, 06:07:47 PM »
Saj točno copata je tisto kar ženske najpogosteje iščete.  Celo same javno in tiskano pišete en sam stavek, ki odločno govori kako butasta je ženska miselnost v tej smeri.   "Prav mu je, kaj se pa pusti da se ga manipulira."  Nisem še videl, da bi moški napisal tak stavek kadar je govora o partnerstvu in posledično spreminjanju našega spola.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #14 on: August 20, 2011, 06:29:18 PM »
Ane, "pravi moški", ki so/ste daleč od copat pa samski ...  ;D Dober izgovor za moški ego.

Očitno se moškim potem to poženščenje sploh ne zdi problem. Radi uživajo v udobju.

Odvisno, kakšna ženska išče copato ... Bi rekla, da taka, ki je tudi sama nesposobna in potrebuje nekoga, da jo ujčka in posluša njene muhe, trem in jokce ter nezadovoljstvo s seboj.
Imamo v službi tak primer ... Barbika s kužkom, ki zna skuhat samo čokolešnik, hoče si povečat joške, podaljšat noge ..., doma cuza denar, kasneje ga bo pri dedcu, ker išče takega, in pravi, da je ustvarjena za luksuzno življenje. Ne, bejbi, to ni to, samo nesposobna si. Taka išče sopato. Normalna ženska išče kompatibilnega, enakovrednega partneraj za odnos, ki ne bo temeljil na podrejenosti in nadrejenosti, temveč bosta v njem znala živeti tako kot zrela posameznika kot tudi partnerja.
« Last Edit: August 20, 2011, 06:41:28 PM by Maja »
9ZK 656