Ooo, še sveža s sejma sem lih v zagonu, da kaj napišem

Ma sramovanje... Bi rekla, da se naša mlada generacija res nekako malce sramuje vsega. Opažam, da ljudje moje generacije veliko manj govorijo o vsem tem, spolnost je še vedno nek tabu. Ravno zadnjič sem govorila z eno, ki ne daje oralnega seksa sploh nobenemu! Pravi, da zaradi slabe izkušnje v mladih letih, od takrat dalje se ji ustavi. In potem pomislim na njenega ubogega fanta... Med seksom mora prenehati, ker njej naredi blokada v glavi.
Opažam tudi, da mladi ljudje čedalje bolj "čudno" gledajo, če se nekdo odkrito pogovarja ali namiguje na seks. Jaz in moj kolega imava zelo direkten odnos, pravi tudi on, da zakaj bi okolišila, če enostavno veva oba, za kaj se gre. Se mi pa zdi, da potem čez čas le nekako prebiješ mejo tistega tabuja, o katerem vsi govorijo. Sedaj so se tudi vsi ostali ljudje okoli naju navadili, da pač tako govoriva in pika. Zakaj bi slepomišila, če konec koncev to VSI počnemo.
Hm... mapce kakšne. Mogoče bi lahko imeli kako rubriko, kjer se pogovarjamo o "težavah" in bi nato predlagali rešitve. Pa pomoje bi bolj bilo učinkovito, če bi lahko objavljali anonimno, ker kakor opažam imajo eni težavo direktno rečt, da jim nekaj ne štima v spolnosti.
No, sej če se bom še kej spomnila, bom rekla