Author Topic: Uvod ki je bil postavljen že pred šestimi leti  (Read 41729 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Uvod ki je bil postavljen že pred šestimi leti
« on: December 04, 2010, 05:37:48 AM »
Tole temo, oiroma dotik spolnosti vaših in mojega organa smo imeli že na starem forumu.  Vendar z leti je prišla nova generacija, ki kot bi se sramovala bolj kot mi ki smo tu od začetka. Resnica je kajpak drugačna.  Ta generacija ni nič bolj sramežljiva kot naša, a je res, da posebnega prostora pri nas za to nismo imeli.  No, naj bo v tej rubriki  vse to o vaših mokrih in naših trdih.  

Bi pa bil vesel, če bi mogoče malo predlagali o razporeditvi map in naslovih v le teh mapah.

Vaš portir.

Andres
« Last Edit: December 04, 2010, 05:43:50 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Uvod ki je bil postavljen že pred šestimi leti
« Reply #1 on: December 13, 2010, 09:32:46 AM »
Kako smo pa lahko tako temo sfalili  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #2 on: December 13, 2010, 09:55:21 AM »

Ni astro-theta-sanjsko-loška  ::)  :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: December 13, 2010, 10:07:12 AM »

Verjetno sem lih seksala takrat  :P
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: December 13, 2010, 10:09:32 AM »

Verjetno sem lih seksala takrat  :P

;D pridna  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #5 on: December 13, 2010, 10:32:39 AM »
Ooo, še sveža s sejma sem lih v zagonu, da kaj napišem  :D

Ma sramovanje... Bi rekla, da se naša mlada generacija res nekako malce sramuje vsega. Opažam, da ljudje moje generacije veliko manj govorijo o vsem tem, spolnost je še vedno nek tabu. Ravno zadnjič sem govorila z eno, ki ne daje oralnega seksa sploh nobenemu! Pravi, da zaradi slabe izkušnje v mladih letih, od takrat dalje se ji ustavi. In potem pomislim na njenega ubogega fanta... Med seksom mora prenehati, ker njej naredi blokada v glavi.

Opažam tudi, da mladi ljudje čedalje bolj "čudno" gledajo, če se nekdo odkrito pogovarja ali namiguje na seks. Jaz in moj kolega imava zelo direkten odnos, pravi tudi on, da zakaj bi okolišila, če enostavno veva oba, za kaj se gre. Se mi pa zdi, da potem čez čas le nekako prebiješ mejo tistega tabuja, o katerem vsi govorijo. Sedaj so se tudi vsi ostali ljudje okoli naju navadili, da pač tako govoriva in pika. Zakaj bi slepomišila, če konec koncev to VSI počnemo.

Hm... mapce kakšne. Mogoče bi lahko imeli kako rubriko, kjer se pogovarjamo o "težavah" in bi nato predlagali rešitve. Pa pomoje bi bolj bilo učinkovito, če bi lahko objavljali anonimno, ker kakor opažam imajo eni težavo direktno rečt, da jim nekaj ne štima v spolnosti.

No, sej če se bom še kej spomnila, bom rekla  ;D
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #6 on: December 13, 2010, 11:11:16 AM »
Ne bi se strinjal, da je sramežljivost generacijska, ampak vzgojno pogojena. Včasih tudi izkušenjsko, kjer se pojavi vprašanje, zakaj se nek seksualni šalabajzer spravi na popolno začetnico in soustvarja njene psihoze.
Osebno bi pustil da se razdelki sami organsko izoblikujejo. Zaenkrat naj bo samo eden. Tako kot Saša predlaga - z možnostjo anonimnosti.
Po nekaj deset prispevkih se bo videlo, če se da katere združit.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: December 13, 2010, 11:35:07 AM »
Jernej, lahko je tudi generacijsko, ker je to bil tabu pred nekaj leti in potem so starši tako vzgajali svoje otroke. No, pri nas doma je še vedno nekako tabu tema, se ne pogovarjamo ravno o tem, nikoli se nismo, naša mati se zgraža nad milijoni zadev, osebno niti ne vidim smisla, da bi se z domačimi o tem pogovarjala. Pri mojem je pa ravno obratno, lepo reče tkole in tkole je pa fertik. Ne gre nekaj v podrobnosti ampak vseeno.

Ja lej, jst sem tudi mela izjemno slabo izkušnjo v otrošvu, pa sem vseeno šla čez to. Samo dovolj odločnosti je potrebno, pa greš čez vse. Če pa ti hočeš igrati žrtev, potem jo pa tudi boš.
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #8 on: December 13, 2010, 11:49:40 AM »
Saša, tisto, kar ti imenuješ generacijsko, imenujem jaz vzgojno. Ker se prenaša s staršev na potomce. V splošnem so mlajše generacije dosti bolj liberalne kot prejšnje.
Kako izgleda mračnjaška, nepotešena, oblastna, zaničevalna itd. mati, pa vem. Imam eno doma in redno skrbim, da ji povzročam vedno nove frustracije. Edina stvar, ki mi manjka, je primerna vsota €, da bi se lahko udobno preselil.
Se popolnoma strinjam, da je vse stvar osebne odločitve.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #9 on: December 13, 2010, 11:55:23 AM »
No ja, samo če pomisliš, da je ta zategnjenost prisotna predvsem pri eni generaciji, ki se potem posledično prenaša naprej, pa lahko potem govorimo o generacijskem razmišljanju. Sej veš, da obstajajo tudi zgodovinska in genetska prepričanja  ;)

Mah jaz opažam, da je predvsem pri generaciji naših staršev malo šokantno, ko začneš nekaj v podrobnosti razlagat ali pa ko si direkten. Mene lahko stric vedno "heca" ko se vidiva, a  že maš kakšnega frajerja, a maš že novega, si že druzga najdla itd, ko pa rečem, ja mam tri, da mi ni dolgčas, je pa potem tišina. Naša mati je zategnjena, samo se mi zdi, da ji mejo malce naša sestra prestavlja. Ker sestra je pa drug primer skrajnosti, ko že pri 10-ih letih pri nedeljskem kosilu sprašuje očeta, kako si ga drka, ko sprašuje naša dva, kako seksata, kdaj sta, kej sta itd, po drugi strani se pa naravnost zgraža nad analnim seksom, oralcem itd, povrhu vsega pa brez sramu prizna, da se že 2 meseca ni obrila in da pri seksu ona samo leži, njen pa opravlja delo.

Heh, da bi ti povzročal frustracije materi, to pa težko verjamem  ;D
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #10 on: December 13, 2010, 11:57:01 AM »
Tule, in seveda v temah, ki bodo v tej rubriki, torej "Noč ima svojop moč. Ne le o plodnosti, tudi o moči orgazma," bom pa seveda tudi sam kaj pristavil.  Čudno res, da smo tako pomembno mokro temo zgrešili.  Bržkone smo se sproti, že v hotelu zapisali.  Mnogo tega pa se vidi v astro karti, v theti in seveda nekaj malega je zapisano tudi v temi o sporočilih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #11 on: December 13, 2010, 12:05:09 PM »

Verjemi, da sem poslušal že zelo zanimive in čisto nič spodbudne pridevnike in samostalnike...
Zakaj misliš, da sem alergičen na ljudi, ki odobravajo tvoje početje samo takrat, ko ustreza njihovemu modelu sveta?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: December 13, 2010, 12:24:46 PM »

Verjemi, da sem poslušal že zelo zanimive in čisto nič spodbudne pridevnike in samostalnike...
Zakaj misliš, da sem alergičen na ljudi, ki odobravajo tvoje početje samo takrat, ko ustreza njihovemu modelu sveta?

Ja sej to je bilo sarkastično mišljeno  :P

A misliš, da jaz pa nisem poslušala spodbudnih pridevnikov in samostalnikov? Če prašaš mojo mati, očeta ali sestro, sem hujš kot pa vaški gonič, se dam dol z vsakim, ki pride mimo, ker sem pač lepo odkrita kar se teh tem tiče. Jaz si pa mislim, ah, whatever, se ne obremenjujem s tem. Po drugi strani pa, ko rečem, da sem bila v muzeju erotike na Danskem, naš oči reče jooj, a si kej slikala, naša mami se pa zgraža. Pol se pa pejt.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: December 13, 2010, 12:46:18 PM »
Ker sestra je pa drug primer skrajnosti, ko že pri 10-ih letih pri nedeljskem kosilu sprašuje očeta, kako si ga drka, ko sprašuje naša dva, kako seksata, kdaj sta, kej sta itd,

Si predstavljam tole situacijo ob nedeljskem kosilu  ;D ::)

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #14 on: December 13, 2010, 01:08:00 PM »
Ker sestra je pa drug primer skrajnosti, ko že pri 10-ih letih pri nedeljskem kosilu sprašuje očeta, kako si ga drka, ko sprašuje naša dva, kako seksata, kdaj sta, kej sta itd,

Si predstavljam tole situacijo ob nedeljskem kosilu  ;D ::)

Ja, je bilo ZELO zabavno  :D ;D
9ZK 674