Author Topic: Uvod ki je bil postavljen že pred šestimi leti  (Read 41742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Uvod ki je bil postavljen že pred šestimi leti
« Reply #30 on: March 14, 2011, 02:02:50 PM »
Sem popolna srečnica glede tega  :P

kaj prakticirava v spolnosti, zame ni stvar debate v prijateljskem krogu niti po več popitih kozarčkih; to je najina intima...nimam tudi navade se zgražati in obsojati...nekaj je pač sprejemljivo za drugega kar zame ni in obratno...vsak naj sebe posluša... glede tega se strinjam...

tipična hipokricija je npr. ko je govora o sexu med dvema moškima in dvema ženskama...večina ( sploh moški se zgražajo, kako je to ogabno itd...a dve ali več žensk jaooo sanje ( skoraj ) vsakega moškega... kaj me briga, če nekdo prakticira gay ali biseksualen sex...ne bom se zgražala in tudi ne bom razglabljala z drugimi ( razen s partnerjem ) kaj so moje "skrite" fantazije..

ali pa npr. moški homoseksualen spolni odnos je fuj in fej za večino moških heteroseksualcev ( ali latentnih homoseksualcev ), v rit se ....  ??? na drugi strani pa  prepričujejo ženske v analni sex...a tu je pa rita ok  ;)

milijon stvari je v praksi takšnih....frustracija, zakompleksanost, ujetost v t.i." spodobno " spolnost znotraj " resnega partnerstva ( zakona ) je v našem prostoru posledica krščanske vladavine, samo da se danes ljudje tega pogosto ne zavedajo... zakaj so bile ženske proglašene za čarovnice ( in katere ), zakaj je Cerkev predpisala institut zakonske zveze in tako zajezila  žensko spolnost ( oz. potencial le te----sposobnost multi orgazmov), zakaj so ženske postale ( in so še vedno ) bile kurbe, če so menjavale spolne partnerje, moški pa frajerji itd...

po mojem ne širiš meja, da hodiš naokrog oblečen/-a kot , da služiš kruh s sexom ali da vse z vsakomu debatiraš kar se sexa tiče...glavni premik se zgodi, ko se v svoji glavi osvobodiš, se sprejmeš kot ženska ( ali moški ) in svoje otroke vzgajaš tako, da se počutijo lepe, sprejete, varne, pametne v svojem telesu in duši....potem gre zadeva naprej v tem duhu pz. je vsaj večja verjetnost za to..

sem za sredino kar se tudi tega tiče...definitivno za odprtost in širino  ;D nikako pa ne za stanje, da je vse na pladnju, vse odprto in prosto... npr. swinganje zame osebno ni sprejemljivo in ga ne razumem, ga ne odobravam, a ljudi ki to prakticirajo ne obsojam..enostavno ne sodim...vsak ima svoje in vsak ima razloge za to...

Nekoč sem imel na nekih straneh objavljene članke o gledanju na spolnost drugače. To je z zornega kota sramovanja in ne razkazovanja izključno zaradi erogenih točk.  Tam sem pač napisal, da če bi se ljudje ljubili z ušesi in če bi se orgazem čutil skozi nos, bi kajpak hodili brez gat, prijeti žensko za joške bi bilo normalno, roke bi bile samo za delat, namesto vseh današnjih seksualnih, erotičnih in razkazovalnih navad, pa bi imeli na nosu neka pokrivale, ravno tako pa tudi na ušesih. Ni res? 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #31 on: May 17, 2011, 08:12:07 AM »
Ker sestra je pa drug primer skrajnosti, ko že pri 10-ih letih pri nedeljskem kosilu sprašuje očeta, kako si ga drka, ko sprašuje naša dva, kako seksata, kdaj sta, kej sta itd,

Si predstavljam tole situacijo ob nedeljskem kosilu  ;D ::)

Ja, je bilo ZELO zabavno  :D ;D

Temu se reče pestro kosilo.
Theta Practitioner™

Offline moytsa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #32 on: August 29, 2011, 01:14:15 AM »
Tudi jaz opažam, da so ljudje glede seksa zelo zategnjeni. Vsaj pri nas. Z mojo mamo in očetom se doma nismo kaj preveč podovarjali o tem, spomnim se, ko sem dobila menstruacijo in mama mi je brez besed prinesla vložek, jaz pa v jok, da pleničk pa že ne bom nosila... Vse, kar sem o seksu izvedela, sem izvvedela iz drugih virov. Z mojima otrokoma nimamo takih "tabu ukrepov", pogovarjamo se o vsem, ravno tako o seksu. Tudi jaz imam nadobudnega dvanajstletnika, ki ga že krepko razmetava, pa mu včasih povem kako na to temo, če ga zanima. Mi pri tem res nimamo ovir.
Videla pa sem tudi, da se folk v seksu sploh ne zna sprostit. Ker sem bolj tantrično naučena, se pri seksu enostavno sprostim in pozabim na vse okoli mene in gledam, da je partner tudi zadovoljen....Mislim, da sem dokaj odprta pri tem, tudi ljudem dajem nasvete, kaj in kako, če me kdo vpraša...Ampak ne štekam pa nečesa: če se pogovarjamo o hrani, pijači, spanju itd....torej o osnovnih človekovih potrebah, zakaj se ne boi še odprto pogovarjali o seksu???? ???

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #33 on: April 04, 2013, 05:32:33 AM »
Kako smo pa lahko tako temo sfalili  ???

Ni astro-theta-sanjsko-loška  ::)  :P

Verjetno sem lih seksala takrat  :P

Jane. Tule si nam pravzaprav povedala kdaj ste ne le seksali pri vas. Celo kdaj ste zadnjega otroćka naredili.   Take sile arhiviranja noben forum, razen našega ne premore.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: April 04, 2013, 07:52:20 AM »
Zadnjega otročka nismo na ta datum nardili  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #35 on: April 04, 2013, 03:57:32 PM »
Malo sem verjetno falil Jane. Bržkone zato, ker nista rabila svečarja poleg. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858