Pozdravljeni,
ravno včeraj sem izvedela, da se zaradi službenih zadev nebom mogla s svojo sestro udeležiti theta healing seminarja v začetku aprila. Delava namreč skupaj in nikakor nemoreva manjkati ne ena in ne druga tisti vikend v službi (šele zdaj so se mogli spomnat na tuš fest
) tega seminarja sem se neznansko veselila in kar odštevala dneve do takrat in me je ob novici da nebom mogla iti neznansko potrlo
Bolj ste izkušeni na tem področju, zato me boste mogoče znali tudi malce potolažiti...mislite da je to znak da še nisem pripravljena na ta seminar (čeprav se ne počutim tako) in da naj vzamem to kot znak da bom morala počakati na naslednjega, ker je to v moje dobro. Zanima pa me, če ima kdo informacije, na kakšen časovni presledek potekajo ti seminarji. Oziroma Gaja, če mi boš imela čas odgovoriti kar tukaj, kdaj bo naslednji začetni seminar v Celju.
Lep pozdrav vsem,
Metka
Metka, včasih stvari ne razumemo, ko se zgodijo, ampak šele potem, zato se ne obremenjuj, kaj to pomeni, glej na vse z blagoslovom in živi v sedanjosti. ThetaHealing se množično množično širi in veliko ljudi je danes veliko bolj pripravljenih kot so bili pred leti. Če začutiš klic, potem si zagotovo pripravljena.
Zna se zgoditi, da bo naslednji začetni seminar že maja, odvisno od interesa in od moje zasedenosti. Vsekakor boš theta praktik prej, kot misliš.

Gaja