Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del  (Read 9289 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

February 19, 2011, 10:26:25 PM
Reply #30
  • Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
    • Email
Pozdravljeni,

ravno včeraj sem izvedela, da se zaradi službenih zadev nebom mogla s svojo sestro udeležiti theta healing seminarja v začetku aprila. Delava namreč skupaj in nikakor nemoreva manjkati ne ena in ne druga tisti vikend v službi (šele zdaj so se mogli spomnat na tuš fest :-\) tega seminarja sem se neznansko veselila in kar odštevala dneve do takrat in me je ob novici da nebom mogla iti neznansko potrlo >:( Bolj ste izkušeni na tem področju, zato me boste mogoče znali tudi malce potolažiti...mislite da je to znak da še nisem pripravljena na ta seminar (čeprav se ne počutim tako) in da naj vzamem to kot znak da bom morala počakati na naslednjega, ker je to v moje dobro. Zanima pa me, če ima kdo informacije, na kakšen časovni presledek potekajo ti seminarji. Oziroma Gaja, če mi boš imela čas odgovoriti kar tukaj, kdaj bo naslednji začetni seminar v Celju.

Lep pozdrav vsem,

Metka

Metka, včasih stvari ne razumemo, ko se zgodijo, ampak šele potem, zato se ne obremenjuj, kaj to pomeni, glej na vse z blagoslovom in živi v sedanjosti. ThetaHealing se množično množično širi in veliko ljudi je danes veliko bolj pripravljenih kot so bili pred leti. Če začutiš klic, potem si zagotovo pripravljena.

Zna se zgoditi, da bo naslednji začetni seminar že maja, odvisno od interesa in od moje zasedenosti. Vsekakor boš theta praktik prej, kot misliš.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

February 20, 2011, 09:35:45 AM
Reply #31
  • Uporabnik
  • **
Kot sem že rekla, sama včasih padem v tako globoko stanje, da sem že v delti, vendar gre za občutek razširjanja, vsaj jaz to tako čutim, in potem rabim odpreti oči, da se vmes malce prizemljim. Četudi si misliš, da si bila predolgo v theti, gre samo za trening, saj boš sčasoma vedno dlje in dlje. Potem boš lahko tudi z odprtimi očmi v theti. To je bistvo treninga.

Ja, to bi bilo pa fajn. Biti z odprtimi očmi v theti.  ;)
Koliko časa na dan trenirate theto - začetniki npr. In kaj dejansko ˝počnete˝v theti? ??? Jaz včasih sploh ne vem kaj naj se grem tam gor :), ampak trenirat je pa treba.  :)
Lahko delite malo mnenja, izkušnje kakšni so bili vaši začetki, s čim ste se ubadali - z vzorci,..?

Hvala.

Dovolj je že, da si gor. In če ti je dolgčas, potem nisi v theti in te ego vleče dol. Če menjaš prepričanja, previdno z njimi, da ne boš pretiravala, ker fizično telo rabi čas, da se navadi na spremembe. Theta je igra, zato jo jemlji kot tako.

Hvala, Gaja.
Ja v bistvu me preveč stvari zanima, pa pol ne vem katero naj "primem"  ;)
lahko pa tudi, da mi ego mal nagaja, ker ni več vedno ta glaven   ;D
S prepričanji pa sem zaenkrat zelo previdna, grem počasi naprej a sigurno.

Pozdravčke
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

February 20, 2011, 07:24:09 PM
Reply #32

Metka, včasih stvari ne razumemo, ko se zgodijo, ampak šele potem, zato se ne obremenjuj, kaj to pomeni, glej na vse z blagoslovom in živi v sedanjosti. ThetaHealing se množično množično širi in veliko ljudi je danes veliko bolj pripravljenih kot so bili pred leti. Če začutiš klic, potem si zagotovo pripravljena.

Zna se zgoditi, da bo naslednji začetni seminar že maja, odvisno od interesa in od moje zasedenosti. Vsekakor boš theta praktik prej, kot misliš.

Najlepša ti hvala Gaja za odgovor...si me potolažila :) Upam in držim pesti da bo maja seminar... :-*

Metka

February 23, 2011, 09:28:50 PM
Reply #33
  • Uporabnik
  • **
    • Email
Danes sem prvič v theto padla z odprtimi očmi...strange :) ampak tko fino, fascinirana. Sploh ta teden se odvijajo stvari, komi čakam še do konca tedna, bo popolno :)  ang:

February 24, 2011, 06:47:28 PM
Reply #34
  • Splet. Simbol
    • www.theta.si
    • Email
Danes sem prvič v theto padla z odprtimi očmi...strange :) ampak tko fino, fascinirana. Sploh ta teden se odvijajo stvari, komi čakam še do konca tedna, bo popolno :)  ang:

Yes! Bravo Zarja. :D
www.theta.si
DZK 519

March 01, 2011, 12:47:36 AM
Reply #35
  • Trenutno v uvajanju
  • *
Pozdravljeni, mene pa zanima, če lahko kdo pogleda, če je pametno da zamenjam obstoječo službo z novo, ki mi jo ponujajo?
Sprašujem pa zato, ker sam dobim nejasne odgovore.
Hvala!

March 01, 2011, 08:34:18 AM
Reply #36
  • Sp.simbol
Pozdravljeni, mene pa zanima, če lahko kdo pogleda, če je pametno da zamenjam obstoječo službo z novo, ki mi jo ponujajo?
Hvala!

Jaz osebno mislim, da ne, vsaj tak odgovor dobivam. Nekaj je še za to službo, tako da razmisli še malo.

March 01, 2011, 11:27:02 AM
Reply #37
  • Trenutno v uvajanju
  • *
Hvala!

Jaz osebno mislim, da ne, vsaj tak odgovor dobivam. Nekaj je še za to službo, tako da razmisli še malo.

Hvala Saša, drugače je pa meni tudi podobno prišlo.

March 01, 2011, 11:31:15 AM
Reply #38
  • Sp.simbol
Hvala!

Hvala Saša, drugače je pa meni tudi podobno prišlo.

Prosim, zato smo tukaj, da si pomagamo  ;)

March 01, 2011, 06:32:51 PM
Reply #39
  • Trenutno v uvajanju
  • *
    • Email
Imam eno vprašanje. Zanima me ali ste po theti utrujene, ali se počutite čisto v redu.
S hčerko sva govorili in pravi, da njeno prijateljico, ko dela theto  močno izčrpa. Zanima me zato, ker jaz nisem utrujena ampak se čisto v redu počutim. Se zahvaljujem za odgovor.

March 02, 2011, 10:45:27 AM
Reply #40
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Imam eno vprašanje. Zanima me ali ste po theti utrujene, ali se počutite čisto v redu.
S hčerko sva govorili in pravi, da njeno prijateljico, ko dela theto  močno izčrpa. Zanima me zato, ker jaz nisem utrujena ampak se čisto v redu počutim. Se zahvaljujem za odgovor.

Po theti nisem nikdar utrujena, sem pa polna miru in zadovoljstva. Je pa res, da včasih bi šla kar spat hehe ... pomeni, da nočem dol pridet in bi še malo odsanjarila .....

Tisto o izčrpanosti bodo kakšna prepričanja. Saj theto delamo skoz, pa če to vemo ali ne....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

March 02, 2011, 11:14:05 AM
Reply #41
  • Splet. Simbol
    • www.theta.si
    • Email

Če je izčrpana, potem ne dela s sedmo ravnjo obstoja. Izčrpajo nas lahko le vibracije četrte, pete in šeste ravni obstoja, saj vibrirajo višje od naše tretje. Sedma raven je del vseh ravni, zato ne moreš biti izčrpan, če delaš z njo, kvečjemu si vedno bolj poln energije.

www.theta.si
DZK 519

March 06, 2011, 10:33:49 AM
Reply #42
  • Trenutno v uvajanju
  • *
Joj ko takole prebiram...komaj čakam, da pridem do svoje izkušnje...

March 06, 2011, 08:05:12 PM
Reply #43
  • Sp.simbol

Vse ob svojem času  ;)

March 06, 2011, 10:12:20 PM
Reply #44
  • Splet. Simbol
    • www.theta.si
    • Email

Vse ob svojem času  ;)

Točno to. :o
www.theta.si
DZK 519