Author Topic: Moja karta  (Read 9427 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pingo

• Trenutno v uvajanju
  • *
Moja karta
« on: February 04, 2011, 02:20:22 AM »
 :-\ Pozdravljeni

Že dolgo se ukvarjam sam s seboj in se gledam po satrološki karti, in berem takšne in drugačne razlege... zato sem malo zmeden . Sicer sem pristaš psihološke astrlogije... Mi lahkokdo prosim pove , kaj se dogaja z mano. Nimam ravno prave oreintacije...če se malo pogledam ( samo osnovno - kar mi je najbolj padlo v oko ) da so moje vodne hiše narimer zračne , ognjene hiše - v vodnih znamenjih , ognjene hiše - v zemeljskih in zemljine v ognjenih. Polno je tudi retrogradnih planetov v moji natalni karti... morda da omenim še da , večinoma srečujem ljudi , kateri imajo  povdarjena zračna znamenja.

Planet       Znamenje            Stopinje           Hisa
Sonce          Rak                23°41`55            9
Luna               Skorpijon        15°46`43            1
Merkur       Lev                04°42`11           9
Venera       Devica                05°29`58           10
Mars               Kozorog                15°51`24                3
Jupiter       Ribi                22°50`09           5
Saturn       Strelec                03°26`11           1
Uran               Strelec                19°03`53          2
Neptun       Kozorog                03°54`04            2
Pluton       Skorpijon        04°32`17           12

Astroloska hisa                                              Znamenje                Stopinje
I. hisa - Ascendent (ASC)                              Skorpijon             08°54`54
II. hisa                                                           Strelec                    07°40`29
III. hisa                                                      Kozorog                    12°22`50
IV. hisa - Imum Coeli (IC)                              Vodnar                    19°45`15
V. hisa                                                      Ribi                            22°35`18
VI. hisa                                                      Oven                    18°30`31
VII. hisa - Descendent (DESC)                      Bik                            08°54`54
VIII. hisa                                                      Dvojcka                    07°40`29
IX. hisa                                                      Rak                            12°22`50
X. hisa - Medium Coeli (MC)                              Lev                            19°45`15
XI. hisa                                                      Devica                    22°35`18
XII. hisa                                                      Tehtnica                    18°30`31

Hvala , za vaš čas in razlago.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Moja karta
« Reply #1 on: February 04, 2011, 05:40:54 AM »
Pozdravljen pingo

Na forumu imamo navado, da vsak prilepi svojo karto v podpis, potem pa jo tudi komentira. Kakšen povraten komentar na to, sigurno kdo od astrologov potem poda na tvoja razmišljanja.

Lep dan
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #2 on: February 04, 2011, 08:33:05 AM »
Takole je res težko... Sicer je verjetno tudi kdo, ki si tako izpiše postavitve, meni (verjetno večini) pa vizuelno hitreje kaj potegne...

Seveda v življenje vlečeš ljudi z veliko zraka, saj ga tebi primanjkuje. Tudi mene vedno najdejo zračno/zemeljske osebe ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline pingo

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #3 on: February 11, 2011, 05:48:43 PM »
Takole je res težko... Sicer je verjetno tudi kdo, ki si tako izpiše postavitve, meni (verjetno večini) pa vizuelno hitreje kaj potegne...

Seveda v življenje vlečeš ljudi z veliko zraka, saj ga tebi primanjkuje. Tudi mene vedno najdejo zračno/zemeljske osebe ;D

Hehe , mogoče vam bo to v pomoč :

http://www.shrani.si/f/1S/UB/3joUcVRQ/davidnatal.png

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: February 11, 2011, 11:04:45 PM »
In kaj konkretno te zanima?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline pingo

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #5 on: February 15, 2011, 06:34:29 PM »

Zdravo

Zanima me predvsem delo, kakšno delo naj si izberem oziroma kje bi lahko bil nadpovprečno zadovoljen in tudi uspel?

PPS: V preteklosti sem zamenjal ne malo služb :$

Hvala.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: February 18, 2011, 10:04:03 PM »

Zdravo

Zanima me predvsem delo, kakšno delo naj si izberem oziroma kje bi lahko bil nadpovprečno zadovoljen in tudi uspel?

Hvala.

Malo dvorezno vprašanje si nam postavil.
Vprašanje je
1. kaj si pa ti sploh želiš delati?
2. kakšne imamo izobrazbene predispozicije
3. tvoj vozel v 6 hiši kaže, da se težko spoprijemaš z odgovornostmi in rutino
5. vladar 6 in vladar 10 sta v opoziciji
6. glede na težave v službah, mogoče tole kaže, da si toliko ambiciozen, da bi bil lahko samostojen itd.....

No, vsaj nekaj podatkov bi potrebovali za kakšen resen odgovor.
www.Astro-Star.net

Offline pingo

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #7 on: February 24, 2011, 04:48:20 PM »

Zdravo

Hvala.

Malo dvorezno vprašanje si nam postavil.
Vprašanje je
1. kaj si pa ti sploh želiš delati?
2. kakšne imamo izobrazbene predispozicije
3. tvoj vozel v 6 hiši kaže, da se težko spoprijemaš z odgovornostmi in rutino
5. vladar 6 in vladar 10 sta v opoziciji
6. glede na težave v službah, mogoče tole kaže, da si toliko ambiciozen, da bi bil lahko samostojen itd.....

No, vsaj nekaj podatkov bi potrebovali za kakšen resen odgovor.

Pozdravljeni,

Moje delo, katerega si želim delati je v povezavi s socialnimi dejavnostmi na eni strani ter mistiko, duhovnim življenjem, potovanji, dušo (psihologija ) na drugi strani.
Težave imam s koncentracijo in sem dislektik, zato sem težko dokončal in prišel do drugega letna srednje šole živiljske smeri in to opustil.  ???  :-\
Je to tisto kar je v povezavi z rutino?

Hvala za kakrenkoli odgovor. Pingo

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #8 on: February 24, 2011, 04:53:18 PM »
Pingo.

Karto bi vendarle šlo prilepiti. Ni res?  Pri nas jo vsi nosimo s seboj v podpisu zgolj zato, da imajo astrologi hitrejši vpogled kaj in kako sploh odgovoriti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #9 on: February 24, 2011, 05:12:37 PM »
6. :ov  :Ma - Rx in v :ko :op :So, ki je vladar MC-ja ... Pa še veliki vodni :tr  ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline pingo

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #10 on: February 27, 2011, 09:20:48 PM »
6. :ov  :Ma - Rx in v :ko :op :So, ki je vladar MC-ja ... Pa še veliki vodni :tr  ;)

He, he, he Tejka :) ko le bi lahko vedel , kaj je dešifracija tega kar si mi napisala :)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #11 on: February 28, 2011, 11:14:57 AM »
Zanimiva tale disleksija... imaš  :PL iz 12. v močnem  :kv :Me v 9. Pa še  :tr :Sa,  :ses :U in  :quin :NE

S  :So in  :Lu v vodi je čutno dojemanje sveta pravladujoče, kritična distanca, objektivnost je težje dosegljiva oz. bolje rečeno, reagiraš na emocinalne impulze najmočneje, to kak se počutiš je najvažneješe... ostali faktorji dojemanja generalno igrajo drugo violino.

MC v :Le je po eni strani želja po karieri kjer lahko daješ veliko drugim ljudem in izražaš pregovorno levovsko velikodušnost, a hkrati povečana potreba po priznanju.  :J :ri v kontaktu z :So in :Lu še doda željo po tem, da ljudem pomagaš v stiski oz. na nek način prinašaš olajšanje in izboljšanje v njihova življenja.

Interes za socialna dela, ki si ga opisal je torej kar razviden iz karte.
Hkrati pa zgleda, da socializiranje ni tvoja močna stran,   AC  :Sk kaže sicer na človeka ki se vtisne v oči oz. se ga ne spregleda, hkrati pa sporoča neko distanco oz. nevidne meje. Ta vtis je zate osebno realnost, ker  :Lu :Sk previdna zaskrbljena za svoje (emocionalno) varnost.  :Ve :kv :Sa prav tako kaže na lesen ali v veliki meri blokiran smisel interakcije... ne laufa spontano, ampak je potrebno vložit koncentracijo in trud. Pa  :PL v 12. je indikator da ne veš pokazati svoj pravi jaz oz. imaš dvome ali bi ga sploh. Kot prehod iz formacije jaz-a (1. hiša) v prvi stik le tega s socialnim okoljem (12. hiša) je  :PL težak učitelj, ki seje dvom in prekomerno napihne vse situacije. Še posebej zaradi kontakta z  :Me in :Ve.
Tudi vrednost tebe samega kot socialne osebe (:Ve 10.H.) je lahko nejasna in podvržena prekomerni samokritiki, zaradi  :tr :NE iz 2. hiše (vrednote) in že prej omenjenega  :kv :Sa

Sta pa  :Ve in :Ma v zemlji tako položena, da dajeta vzdržnost in strateškost potrebno za soočanje s temi situacijami.  
 :Ma je tudi v močnem  :sek :Lu in tako potencialno dober filter oz. nosilec izražanja močnih emocij. Zaradi  :ko lahko le te bolje usmeri v funkcionalne oblike, vendar boš moral tu pazit, da ne bo prišlo do izbruhov in jeze, ki so tudi lahko plod tega kontakta.

Z načeloma močnim  :Me :Le v 9. bi vsekakor lahko bil nekdo, ki uporablja komunikacijo v svojem poklicu, imaš tudi vplive zunanjih planetov, k isem jih prej omenil, ki pa dodajajo globino tvoji miselni funkciji, ko so enkrat pod nadzorom oz. jih znaš uporabljati.
Torej imaš indikatore za socialno angažirano delo, če se tako široko izrazim, vendar hkrati indikatore da imaš težave s socialnimi situacijami oz. izražanjem sebe.
Očitno bo pot do prvega šla preko rešitve slednjega
« Last Edit: February 28, 2011, 12:01:09 PM by Bojan The Bojan »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #12 on: February 28, 2011, 11:40:51 AM »
Retrogradni natalni Merkur nakazuje takele zadeve: seslanje, jecljanje, dislekcijo ipd.....

Moj je npr. v 9 bajti in sem bila kot otrok nenavadno tiha, v nižjih razredih nekje v sredini - izredno težko sem se namreč izražala, ali pa me niso razumeli, kaj hočem povedat. S časom je tale stric postal moj največji prijatelj in prav preko njegovega simbolizma, si tudi "služim kruh". Kar je bil moj primanjkljaj je zdaj moja odlika: pisanje knjig, predavanje, simbolni jezik /ki ga R merkur oblada v nulo/ itd........

Glede na Plutonov /ki je tudi vladar karte in Lune/ kvadrat iz 12 hiše in glede na to, da je  :Me vladar tudi 8 hiše bi s takim aspektom bil npr. odličen seksualni terapevt hehe.  :D

Jod Lune, R Marsa na Kirona v 8 /dvojček/

Če pogledamo tud R Marsa bi se skozi tako dinamiko lahko razvila tudi moška stran oz. občutek primanjklajev na tem področju. Torej mišice bi lahko uporabil navzven, ne samo navznoter  :D. Spet čisto natančen sekstil na Luno govori o tem, da znaš čutiti ljudi in veš kaj jim manjka /tako globinsko/.

In če se še navežem na Bojanov zadnji ostavek.

Vsi psihiatri in terapevti so šli skozi proces samorazvoja, prav preko dejavnosti, ki so jo izbrali za poklicno področje.

V mnogih kartah opažam, da najmočnejše stolčene pozicije nakazujejo možnost največjih uspehov in samorealizacije.

Ne vem pa kaj se mi dogaja zadnje čase. Vedno dobivam nekako v obdelavo samo zračne in ognjene karte. Tako lepo postavljene natalno in obenem ljudi, z velikanskimi težavami.  ??? Hm. ::)
« Last Edit: February 28, 2011, 11:45:00 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: February 28, 2011, 12:58:13 PM »

Ne vem pa kaj se mi dogaja zadnje čase. Vedno dobivam nekako v obdelavo samo zračne in ognjene karte. Tako lepo postavljene natalno in obenem ljudi, z velikanskimi težavami.  ??? Hm. ::)

Hehe jaz pa same "totalno čudne" dvanajste  :D

Mogoče moraš samo ugotoviti, da je tvoje življenje čist easy, ker si se že navadila krmariti čez tiste kvadrate  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #14 on: February 28, 2011, 01:59:24 PM »

Hehe jaz pa same "totalno čudne" dvanajste  :D

Mogoče moraš samo ugotoviti, da je tvoje življenje čist easy, ker si se že navadila krmariti čez tiste kvadrate  ;)

Ja, poskušam tole na tak način jemati.... in boga molim, da je to res  ;D

A pol moram pa nehat jamrat, a ne da.  :P
www.Astro-Star.net