Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Moja karta  (Read 1515 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

February 28, 2011, 02:00:50 PM
Reply #15
  • Moderator
  • Sple. Simbol
    • Karmična astrologija
Hehehehe se mi zdi, da sploh ne jamraš, tako da ne vem kje boš nehala  :D
Karmična astrologija. Medijstvo.

Moja astro karta
http://shrani.si/f/2g/K3/30rfYS9y/astro245gr04slavi2012124.gif

February 28, 2011, 02:02:28 PM
Reply #16
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
Hehehehe se mi zdi, da sploh ne jamraš, tako da ne vem kje boš nehala  :D

:-* 

Ti si tak angelček, da ti narišem eno čudovito mandalo  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

February 28, 2011, 07:13:35 PM
Reply #17
  • Trenutno v uvajanju
  • *
Zanimiva tale disleksija... imaš  :PL iz 12. v močnem  :kv :Me v 9. Pa še  :tr :Sa,  :ses :U in  :quin :NE

S  :So in  :Lu v vodi je čutno dojemanje sveta pravladujoče, kritična distanca, objektivnost je težje dosegljiva oz. bolje rečeno, reagiraš na emocinalne impulze najmočneje, to kak se počutiš je najvažneješe... ostali faktorji dojemanja generalno igrajo drugo violino.

MC v :Le je po eni strani želja po karieri kjer lahko daješ veliko drugim ljudem in izražaš pregovorno levovsko velikodušnost, a hkrati povečana potreba po priznanju.  :J :ri v kontaktu z :So in :Lu še doda željo po tem, da ljudem pomagaš v stiski oz. na nek način prinašaš olajšanje in izboljšanje v njihova življenja.

Interes za socialna dela, ki si ga opisal je torej kar razviden iz karte.
Hkrati pa zgleda, da socializiranje ni tvoja močna stran,   AC  :Sk kaže sicer na človeka ki se vtisne v oči oz. se ga ne spregleda, hkrati pa sporoča neko distanco oz. nevidne meje. Ta vtis je zate osebno realnost, ker  :Lu :Sk previdna zaskrbljena za svoje (emocionalno) varnost.  :Ve :kv :Sa prav tako kaže na lesen ali v veliki meri blokiran smisel interakcije... ne laufa spontano, ampak je potrebno vložit koncentracijo in trud. Pa  :PL v 12. je indikator da ne veš pokazati svoj pravi jaz oz. imaš dvome ali bi ga sploh. Kot prehod iz formacije jaz-a (1. hiša) v prvi stik le tega s socialnim okoljem (12. hiša) je  :PL težak učitelj, ki seje dvom in prekomerno napihne vse situacije. Še posebej zaradi kontakta z  :Me in :Ve.
Tudi vrednost tebe samega kot socialne osebe (:Ve 10.H.) je lahko nejasna in podvržena prekomerni samokritiki, zaradi  :tr :NE iz 2. hiše (vrednote) in že prej omenjenega  :kv :Sa

Sta pa  :Ve in :Ma v zemlji tako položena, da dajeta vzdržnost in strateškost potrebno za soočanje s temi situacijami.  
 :Ma je tudi v močnem  :sek :Lu in tako potencialno dober filter oz. nosilec izražanja močnih emocij. Zaradi  :ko lahko le te bolje usmeri v funkcionalne oblike, vendar boš moral tu pazit, da ne bo prišlo do izbruhov in jeze, ki so tudi lahko plod tega kontakta.

Z načeloma močnim  :Me :Le v 9. bi vsekakor lahko bil nekdo, ki uporablja komunikacijo v svojem poklicu, imaš tudi vplive zunanjih planetov, k isem jih prej omenil, ki pa dodajajo globino tvoji miselni funkciji, ko so enkrat pod nadzorom oz. jih znaš uporabljati.
Torej imaš indikatore za socialno angažirano delo, če se tako široko izrazim, vendar hkrati indikatore da imaš težave s socialnimi situacijami oz. izražanjem sebe.
Očitno bo pot do prvega šla preko rešitve slednjega

Hvala za zelo obširen oris. Zdi se mi , da je ta ne-socializacija zadela bistvo , katera nosi kar dobršen del , mojih "velikih sanj" da si med seboj lahko pomagamo na nešteto načinov, čeprav prividi , kateri se dogajajo v mojem življenju tako težko zgoščeno prehajajo in me nepustijo hladnega. Nekako sem se imel za zapostavljenega in nerazumnega, ševedno sem na tej točki, pa vendar, rad komuniciram z ljudmi - morda raje s tistimi, s katerimi bi lahko ustvarili , nekaj , kar bi držalo izključene skupaj in ne da bi jih držalo izven črede in bili prepuščeni samemu sebi.

February 28, 2011, 07:27:36 PM
Reply #18
  • Trenutno v uvajanju
  • *
Retrogradni natalni Merkur nakazuje takele zadeve: seslanje, jecljanje, dislekcijo ipd.....

Moj je npr. v 9 bajti in sem bila kot otrok nenavadno tiha, v nižjih razredih nekje v sredini - izredno težko sem se namreč izražala, ali pa me niso razumeli, kaj hočem povedat. S časom je tale stric postal moj največji prijatelj in prav preko njegovega simbolizma, si tudi "služim kruh". Kar je bil moj primanjkljaj je zdaj moja odlika: pisanje knjig, predavanje, simbolni jezik /ki ga R merkur oblada v nulo/ itd........

Glede na Plutonov /ki je tudi vladar karte in Lune/ kvadrat iz 12 hiše in glede na to, da je  :Me vladar tudi 8 hiše bi s takim aspektom bil npr. odličen seksualni terapevt hehe.  :D

Jod Lune, R Marsa na Kirona v 8 /dvojček/

Če pogledamo tud R Marsa bi se skozi tako dinamiko lahko razvila tudi moška stran oz. občutek primanjklajev na tem področju. Torej mišice bi lahko uporabil navzven, ne samo navznoter  :D. Spet čisto natančen sekstil na Luno govori o tem, da znaš čutiti ljudi in veš kaj jim manjka /tako globinsko/.

In če se še navežem na Bojanov zadnji ostavek.

Vsi psihiatri in terapevti so šli skozi proces samorazvoja, prav preko dejavnosti, ki so jo izbrali za poklicno področje.

V mnogih kartah opažam, da najmočnejše stolčene pozicije nakazujejo možnost največjih uspehov in samorealizacije.

Ne vem pa kaj se mi dogaja zadnje čase. Vedno dobivam nekako v obdelavo samo zračne in ognjene karte. Tako lepo postavljene natalno in obenem ljudi, z velikanskimi težavami.  ??? Hm. ::)

Zaveznik praviš? :)  :o sicer tale simbolni jezok mi je blizu , nekako nezdržim , da bi ne bil tuho , takrat ko gre tema pogovora vse nižje , morda izgleda celo filozofska in ko enkrat zadanem v terno se velika večina razbeži ostali pa radi prisluhnejo vsem tem ... to je opis neke situacije katero sem doživel skozi simbolni jezik kateraga omenjaš...
Kar pa se tiče sekrualnega terapevta sem se pa nasmejal skoraj dosolz ...  ;D no ja , mogoče ne ravno seksualni ... kak drug terapevt v smislu kateraga omenjaš z / čutenjem ljdi / na bolj globinski ravni.