Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Punce se čudite, da je v naslovu "rak" toliko objemov, srčkov itd....
Quote from: Tea on October 11, 2007, 12:18:11 PMPunce se čudite, da je v naslovu "rak" toliko objemov, srčkov itd.... Samo da ne boste potem govorili, da smo osladni. Kdo je pa zacel? Jaz ze ne, pa sem Rak.
Quote from: apemaya on October 11, 2007, 12:21:25 PMQuote from: Tea on October 11, 2007, 12:18:11 PMPunce se čudite, da je v naslovu "rak" toliko objemov, srčkov itd.... Samo da ne boste potem govorili, da smo osladni. Kdo je pa zacel? Jaz ze ne, pa sem Rak. device še manj
ja, škorpijonka je vsega kriva...
Quote from: taja6 on October 11, 2007, 12:32:02 PMja, škorpijonka je vsega kriva... Se strinjam
ne ne Tea nikamor, zdaj moraš pomagati vzdrževati to stanje
Quote from: taja6 on October 11, 2007, 12:47:08 PMne ne Tea nikamor, zdaj moraš pomagati vzdrževati to stanje in spet se moram strinjat. Saj ce pogledas smo si skorpijoni in raki podobni- mi scipamo, vi picite. Imamo oklep- notri smo pa pravi cukri.
Quote from: apemaya on October 11, 2007, 12:50:18 PMQuote from: taja6 on October 11, 2007, 12:47:08 PMne ne Tea nikamor, zdaj moraš pomagati vzdrževati to stanje in spet se moram strinjat. Saj ce pogledas smo si skorpijoni in raki podobni- mi scipamo, vi picite. Imamo oklep- notri smo pa pravi cukri. No, saj sem že na začetku napisala, da smo najboljši pa ste imeli pripombe