Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: zanositev/otroci v natalni karti-študija primera  (Read 2623 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

August 03, 2011, 03:07:44 PM
Reply #60
  • Mojster
Hvala, Jane!
Kolikor sem razumela, naj bi imela oploditev nekako v začetku oktobra. Se pravi čez dva meseca.
Da ne bo jupiter takrat že v 4.? Luna v 8.?

Kaj pa govori Merkur v 12. hiši?

August 03, 2011, 06:33:52 PM
Reply #61
  • Uporabnik
  • **
    • Email
Torej, če prav zastopim, tole je njena četrta nosečnost. Gleda se druga hiša, ki se ji začne v  :vo,  vladar tega je pa  :U in ravno sedaj ima tranzit  :Sa čez. Ne vem, ampak meni se ne zdi ravno obetavno...

Meni v tem času ni všeč tranzit saturna na njen ASC- telo, hkrati tudi tranzit saturna čez rojstni uran, zato blokada umetne oploditve večja. Tudi prihajajoči pluton na njen ASC z energijo rojstnega plutona v osmi hiš- operacije, posegi, ni obetaven.
Včasih bi bilo boljše za nekaj časa ustaviti konje.

August 03, 2011, 07:51:00 PM
Reply #62
  • Mojster
Lunca, najlepša hvala!
Preden ji odgovorim (ne vem še niti, na kakšen način)... me še zanima.
Kdaj (če sploh) v prihodnosti pa astrološko pri njej vidite ugodne tranzite za zanositev?
Jane - te še vprašam - ali bi bila posvojitev pri njej dobra poteza že itak s karmičnega vidika... kot ena izmed "nalog", recimo?
Hvala!

August 04, 2011, 01:46:01 PM
Reply #63
Kdaj (če sploh) v prihodnosti pa astrološko pri njej vidite ugodne tranzite za zanositev?

En faktor bi znal biti T :J skozi 5. hišo, kar se bo začelo čez slabo leto.
Takrat bo aktiven tudi P ASC :trMC. Torej njeno telo, njen jaz bo vzpodbudno deloval na njen status.
To samo po sebi ni ravno močan faktor, če niso še kaj tranziti udeleženi.

:Lu in vladar 5.  :Me ne prejemata nekih aspektov v tem smislu, pa tudi tranzitov čez 5. in 10. ni več. Za naslednja 3 leta kolikor sem, na hitro, pogledal, ni nekih jasnih indikatorjev.

Kar sicer ne pomeni, da ne more postati noseča...

August 04, 2011, 02:11:38 PM
Reply #64
  • Mojster
Hvala, Bojan!
Bom počasi sestavila en mail zanjo...
Bom še počakala, če bo Jane iz karmičnega vidika kaj pokomentirala.