Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Progresivna Luna  (Read 388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

August 03, 2011, 03:22:50 PM
Tukaj bi rada, da malo napišemo opazovanja kaj se nam je dogajalo v času P  :Lu.
Sem opazovala svojo P  :Lu:ov in sedaj v  :B.
Skratka, ko je bila v  :ov mi je delala  :op na N  :Lu in bila je v  :kon z N :Sa.
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku. Izkušnja je bila zelo močna in zame težka, čisto  :ov ;D.
No, potem je prišla P :Lu:B in začelo se je bolj ležerno, če ne že kar leno obdobje, z obilo užitki :D
V tem obdobju sem se uspela zrediti za 5 kg :o :o Vedno bila prej presuha kot premočna, tako da sama sebi ne morem verjeti kako mi je uspelo pridobiti te kg ;D, ki kar nočejo iti dol ::)
Bom še malo počakala, sedaj prihaja obdobje P :Lu:dv pa da vidimo kaj mi le-to prinese.
moja nova astro karta:
http://www.shrani.si/f/1B/bq/14TrvgLA/astro245gw83sanjalka2011.gif
9zk število 573

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se mu izpolni.

August 03, 2011, 03:24:34 PM
Reply #1
  • Mojster
Super, Sanjalka!
Zelo dobrodošlo za vse nas, ki smo bolj lunjeni.  ;)

August 03, 2011, 04:58:55 PM
Reply #2
  • Uporabnik
  • **
    • Email
Tukaj bi rada, da malo napišemo opazovanja kaj se nam je dogajalo v času P  :Lu.
Sem opazovala svojo P  :Lu:ov in sedaj v  :B.
Skratka, ko je bila v  :ov mi je delala  :op na N  :Lu in bila je v  :kon z N :Sa.
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku.

Me zanima sanjalka, kako si preživljala opozicijo med tranzitnim uranom in rojstnim. Glede na to, da je bila na udaru prva in sedma hiša, bi rekla, da prinaša v odnos prav uran precej nemira, marsikje še bolj raztura??