Kako je že pri mrkih? Ali gledaš orbis kot za tranzite, maksimalno 1-2 stopinji glede aspektiranja na natalne planete?
Naprimer, ti imaš decembersko os Strelec/Dvojček in gre za vprašanje varnosti tvojega doma, tvoje intimnosti, ki bo doživela v procesu nek drugačen pogled, pa tudi na vprašanje tvojega statusa v družbi /tako osebnega, kot poklicnega/
Luna je v 10 hiši, čeprav je mogoče sončev mrk v opoziciji širok, pa se te bo dotaknil, še posebno, ker mislim, da imaš tudi P Luno v Strelcu /bi blo fajn, da obnoviš karto v podpisu/.
Jupiter kot vladar mrka in sovladar tvoje 4 pa bo naredil svoje:
- kvadrat na Venero
- konjunkcija na Saturna
in v Marcu trigon na Sonce
in mislim da s tem zaključuje svoj namen.
Se pa lepo sovpada z R Marsom preko tvoje 1 in konj. s Soncem itd. ......
Tudi jaz, Gaja

Hvala Tea, povezovat, na široko gledat vplive, razumem. Vem, da je ravno tu bistvo in vem, da sem tu prekratka.

Karto sem posodobila; tvojo razlago na primeru moje karte sem najmanj 3 krat prebrala in sedaj, četrtič videla, da si napisala da v marcu ( ne v marsu..nič bilo jasno ) trigon na sonce.
Upam, da bo končni rezultat premik. Sem že vajena preizpraševanja, borbe in tudi strahov glede mojega doma, intimnosti, družine, tudi čakanja, vztrajnosti. Tudi to je moja lekcija, vem...naučiti se potrpežljivosti.
Nekje konec januarja drugo leto, se tudi možu P luna premakne iz 12. hiše v 1., torej bo tudi ugoden čas, da se nekaj premakne.
Zdaj moram naštudirat, kdaj drugo leto bo ugoden čas za nadaljnji korak ( vloga za vizo ), ker tu pa ne bom šla na slepo oz. po principu čim prej. Malo ugodnega časa bo, to vem, za nove začetke. Sami mrki in retro planeti.
Hvala Tea za tvojo pomoč