Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Frigidne ženske  (Read 4985 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

October 22, 2007, 03:16:05 AM
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Nobeni ne piše na čelu, da ta pa ne more, kar dober delež pa jih nikoli  ne doživi orgazma. No, smilijo se nam slepi in gluhi, ki nikoli ne slišijo od rojstva, drugače pač je z ženskami, saj te vendarle vidijo in slišijo, svojo pomankljivost pa najpogosteje skrivajo.
Od sedaj bo kot kaže drugače.  Razvili so pomagalo za ženske, ki bi omogočila orgazem tudi v dveh minutah s čimer naj bi bila ženska še bližje moškemu kot je sedaj.  http://techdigest.tv/2007/05/vortex_vibratio.html

Mimogrede. Za vse, ki na aparate ne nasedate, naj poudarim, da pomaga tudi AGT.

Andres

October 22, 2007, 09:37:50 AM
Reply #1
  • Sp.simbol
  • There's no such place as far away.
    • www.althea.si
V tole rubriko pa potem paše Petanov aforizem o tem, kakšne ženske si želijo moški, sem vedela da mi bo še prav prišel, ko sem si ga pred davnimi leti zapisala:

Man's ideal is a virgin with experience.

::)

October 22, 2007, 10:01:53 AM
Reply #2
  • Moderator
  • Naša kri
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
    • Email
V tole rubriko pa potem paše Petanov aforizem o tem, kakšne ženske si želijo moški, sem vedela da mi bo še prav prišel, ko sem si ga pred davnimi leti zapisala:

A še vedno  , potem pridejo v poštev le zodiakalne device  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE
Theta Practitioner™
http://yfrog.com/17astro245gr14tea20107292g

October 22, 2007, 03:04:46 PM
Reply #3
  • Sp.simbol
  • There's no such place as far away.
    • www.althea.si

A še vedno  , potem pridejo v poštev le zodiakalne device  ;)

Pol sem pa sploh v pravi rubriki...  ::) zodiakalno namreč, da ne bo pomote, glede na naslov tematike, ha ha.

October 29, 2007, 08:04:44 PM
Reply #4
  • Trenutno v uvajanju
  • *
    • Email
Frigidnosti ne bi rešavala s tehnikami, pač pa bi raje pogledala v psihološko ozadje frigidnih žensk. Najpogosteje gre za slabe zgodnje izkušnje, ko otrok ne razvije bazičnega zaupanja, zato kasneje spolnemu partnerju ne more zaupati, saj si po ponavljajočem vzorcu izbere takšnega, ki ni vreden zaupanja. Da bi ga spremenil, naredil dobrega in mu posledično lahko zaupal. Povezano je s strahom pred penetracijo, pa spet nimam v mislih fizične, ta je le posledica, pač pa psihično, ko otrok ni izgradil dovolj močnega obrambnega sistema in je žrtev psihičnega nasilja, manipulacij še v odraslosti. Na simbolni ravni se to lahko pokaže v seksu.

Andres, zelo si nastrojen proti ženskam. Najbrž je to stvar tvoje osebne zgodovine, pa vendar... Nikoli ni prepozno, da pogledaš vase, morda ob pomoči strokovnjaka in se rešiš nepotrebne čustvene navlake preteklosti. Potem te tudi ženske ne bodo več toliko motile.

October 30, 2007, 01:34:09 AM
Reply #5
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Lilith. si dobro to napisala, priznam, vendar v tej temi sem podal le link in kako uspešno se svetovni proizvajalci potegujejo ravno za ženski delež pogače, saj znano je, da ste dobre potrošnice.

Moja nastrojenost ni proti vsem ženskam. Tu gre za desce s katerimi ni vredno imeti opravka.  Moja osebna zgodovina?  Ja, točno, res je in ta še traja. Strokovnjaka bi rad obiskal, pa ne vem katerega. Kdo pa odpravlja čustveno navlako iz preteklosti kot si se izrazila?

In vendarle če se odstrani mene, kot kritika nekaterih žensk bo morebiti samo ena slabše vzgajala otroke. Slednje ima kot priponko in ne iz ljubezni do tistega, ki ga je rodila.  Takih žensk pa ni malo, oboje frigidnih in dobro godnih. :)

Mimogrede. Leglo podobnih žensk imaš med drugim na Pozitivkah kjer so mi zablokirali dostop. Morda sem pa le preveč iskren do izjem družbe.

Andres