Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI  (Read 17400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

May 19, 2009, 02:04:04 PM
Reply #60
  • Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
Živjo!

Sem si šla računat in dobila osnovno število 8, ki po opisu sodeč res govori o meni ;D
Drugo število je 4, tretje pa ?? :( Ne znam oz. ne vidim, kje se da to izračunat.

May 19, 2009, 02:31:42 PM
Reply #61
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Na Vojkovi strani 9zvezd.com ti to izračuna samo avtomatkso. Ko najdeš svojo številko potem klikneš podznak, izbereš datum rojstva in prikažeta se ti še drugi dve številki. Tudi jaz sem 8 in Bik tudi.  Pa še kdo.

Andres

May 19, 2009, 02:47:39 PM
Reply #62
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
Živjo!

Sem si šla računat in dobila osnovno število 8, ki po opisu sodeč res govori o meni ;D
Drugo število je 4, tretje pa ?? :( Ne znam oz. ne vidim, kje se da to izračunat.

Ti si očitno rojena septembra, torej velja za tebe 849

Andres

May 20, 2009, 06:53:33 AM
Reply #63
  • Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
Živjo!

Ti si očitno rojena septembra, torej velja za tebe 849

Andres

U, hvala, točno tako je, 849 sem :)
Škoda edino, ker kar sred opisa zmanjka teksta  :( Je mogoče še kje drugje zapisano?

September 20, 2010, 11:59:24 PM
Reply #64

September 21, 2010, 05:49:50 AM
Reply #65
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
A seveda Fresita. Letos si doma, torej v karmičnem letu, kot bi rekel Vojko. Škoda, da mu njegov forum bombardirajo. Lahko bi pa tudi malo zaščite naredil.  Očitno nima interesa ali pa ne utegne.

Andres