Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Astrološka znamenja - njihovo srečanje s smrtjo ( malo za šalo )  (Read 4895 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

December 10, 2007, 09:05:24 AM
Reply #15
  • Sp.simbol
BLIŽNJE SREČANJE S SMRTJO

Na pragu smrti naj bi snovno telo nemočno obležalo v svetu tukaj in zdaj,duša pa
naj bi po svetlobnem predoru bliskovito hušknila k Bogu.In kaj stori, ko se znajde pred njim?

OVEN, bo najprej glasno zakričal: 'Kdo je tukaj glavni?' Svetemu Petru bo nemara ukazal:' takoj želim govoriti s tvojim nadrejenim!' In se zapletel v samogovor:'nisem
verjel, da se to lahko zgodi tudi meni.Hej, a bi tudi jaz lahko dobil tako kristalno palačo?'
No kregala se pa res ne bom. Kristalno palačo itak dobim ane ;D
lp
T.

December 10, 2007, 11:01:13 AM
Reply #16
  • Sple. Simbol
  • ...que c'est beau d'aimer...
BLIŽNJE SREČANJE S SMRTJO

Na pragu smrti naj bi snovno telo nemočno obležalo v svetu tukaj in zdaj,duša pa
naj bi po svetlobnem predoru bliskovito hušknila k Bogu.In kaj stori, ko se znajde pred njim?

OVEN, bo najprej glasno zakričal: 'Kdo je tukaj glavni?' Svetemu Petru bo nemara ukazal:' takoj želim govoriti s tvojim nadrejenim!' In se zapletel v samogovor:'nisem
verjel, da se to lahko zgodi tudi meni.Hej, a bi tudi jaz lahko dobil tako kristalno palačo?'
No kregala se pa res ne bom. Kristalno palačo itak dobim ane ;D
lp
T.

Tejka, kristalna palača je garant tvoja  ;)  ;D
me, myself and I
http://www.shrani.si/f/3g/Nk/2igCbSRT/astronov2011.gif

Borrow eyes of the beloved...
Look through them and you’'ll see the beloved’s face everywhere.
Rumi

El Hob El Kebeer