Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.Author Topic: THETA HEALING  (Read 106092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

 • Veteran
 • ****
 • Posts: 2532
Re: THETA HEALING
« Reply #165 on: June 06, 2008, 06:09:20 PM »
Hvala, Dunja,

tole sem morala prebrat!

Offline Andres

 • Administrator
 • Naša kri
 • ***
 • Posts: 13542
 • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
  • Nenavadno
  • Email
Re: THETA HEALING
« Reply #166 on: June 14, 2008, 05:30:50 AM »
Dunja. Tole si pa pred nekaj dnevi lepo napisala.  Na citiran del Kristusa in Marije in pa tisti tvoj, bi imel kakšno vprašanje, saj v praksi se to vse drugače doživlja in pa tudi izvaja, kot se nasproti tega bere ta tekst.  Vendar se ne bom spuščal v nadaljno razpravo v posameznih kosih teksta, saj bi s tem pokvaril namen teme, ki je brez dvoma dobra.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

 • Moderator
 • Lipicanec
 • *****
 • Posts: 22841
 • Sonček je
  • www.Astro-star.net
  • Email
Re: THETA HEALING
« Reply #167 on: June 16, 2008, 09:46:23 AM »
 Ali obstaja kakšen trden dokaz s strani znanosti, da ThetaHealing resničnoustvari izmerljivo, edinstveno spremembo v fizičnem telesu? Ja. Skozi analizo žive kapljice krvi, ki jo kot član Calivite International lahko opravite  tudi v Ljubljani.

 

Analiza žive kapljice krvi poteka tako, da ti iz prsta vzamejo kapljico krvi, ki jo na temnem ozadju s posebnim mikroskopom pregledajo. Preko velikosti, oblike, barve in združevanje v skupke krvnih celic se lahko določi izjemno veliko uporabnih informacij o zdravju posameznika.

 

Brent Phillips iz Amerike je na svoj osnovni seminar ThetaHealing metode oktobra 2006 povabil Philip-a Kinnard-a, profesionalnega analitika žive kapljice krvi, ki je analiziral kri številnim udeležencem pred in po seminarju. Philip Kinnard dela analize krvi že več let in je bil nad rezultati naravnost osupel.

 

Že samo prisostvovanje na seminarju ThetaHealing DNK 1 in 2 je povzročilo izjemno izboljšanje krvne slike, saj je bila le-ta po seminarju precej bolj zdrava!

 

Na priloženih slikah lahko vidite izboljšanje v krvi pred in po seminarju. Pomembno dejstvo je, da udeleženci v tem testu niso spremenili svoje diete, niso uživali dodatnih prehrambenih dodatkov ali na kakršen koli drug način vplivali na svoje telo med seminarjem - vendar pa se je njihova kri očitno, vidno in dramatično spremenila in kaže znake bolj zdrave krvi po seminarju.

 

Prva slika kaže kri pred seminarjem. Krvne celice so neizoblikovane, nepravilne oblike in temna barva kažejo na to, da niso v najbolj optimalnem zdravstvenem stanju.

 

Druga slika pa kaže stanje iste osebe po seminarju. Krvne celice so tukaj precej bolj izoblikovane, so bolj okrogle, bolj jasne in se zdijo bolj svetle in bolj zdrave.

 

 

 

V vseh letih svoje prakse analiziranja žive kapljice krvi Philip Kinnard ni doživel tako hitre in neverjetne transformacije krvne slike. In to brez posegov v dieto, prehrambene dodatke, gibanje ali karkoli drugega - edina razlika je bila ta, da so posamezniki, ki jih je testiral opravili vikend seminar ThetaHealing tehnike, ki je povzročila tako veliko spremembo.

 

Informacije iz spletne strani www.thetahealingla.com

 

Več o metodi v članku spodaj iz spletne strani www.slovenia.calivita.com

 

PREGLED KAPLJICE KRVI V TEMNEM POLJU

2006 CaliNews november/december • #8.

Sodoben način ocenjevanja stanja homeostaze v telesu

 

Dokazano je, da lahko življenje in zdravje (življenjsko energijo) vsakogar od nas (posameznika) vidimo v kapljici lastne krvi. Z uporabo močnih videomikroskopov za proučevanje zdravstvenega stanja lahko po videzu vsebine žive kapljice krvi (krvne plazme, v kateri živijo krvne celice: eritrociti, levkociti in trombociti) zelo slikovito ugotovimo, v kakšnem psihofizičnem stanju je naše telo. Številnih dejstev, povezanih z videzom krvne plazme in krvnih celic, ne moremo opaziti, če uporabljamo tradicionalne oz. standardne mikroskopske metode. Kri je edino tekoče, živo tkivo v telesu. Sestavljajo jo naslednje celice: rdeče in bele krvničke ter krvne ploščice (45 %) v tekočini, ki se imenuje krvna plazma. Krvna plazma tvori 55 % krvi. Sestavlja jo 92 % vode, 7 % beljakovin ter manj kot 1 % anorganskih soli, organskih snovi, raztopljenih plinov, hormonov, antibiotikov in encimov.Ta dragocena tekočina prenaša kisik iz pljuč v vse organe, tkiva in celice, odnaša pa ogljikov dioksid iz celic v pljuča. Prav tako prinaša iz prebavil hranljive snovi v jetra in naprej po vsem telesu, obenem pa škodljive snovi, ki so nastale pri celični presnovi, odnaša v ledvice in druge organe, ki jih izločajo iz telesa. Zelo pomembna naloga krvi je tudi obramba, ki jo opravljajo bele krvničke in beljakovine – imunoglobulini, ki skrbijo za odpornost. Neizpodbitno dejstvo je, da kri vzdržuje homeostazo – ravnovesje notranjega telesnega okolja. Vzdrževanje homeostaze je pogoj za ohranitev zdravja. Če je to ravnovesje dlje časa porušeno, se pojavi bolezen. Proučevanje žive kapljice krvi nam lahko da zelo pomembne podatke tako o trenutnem zdravstvenem stanju kot tudi o verjetnih tveganjih v prihodnosti, ki nam grozijo, kadar je ravnovesje trajno porušeno. Pregled žive kaplje krvi na temnem ozadju zelo jasno pokaže, da je ravnovesje v telesu porušeno. Spremenjeni videz celic, pa tudi krvne plazme, ki jih obdaja, lahko velikokrat pod mikroskopom vidimo že dosti prej, preden se pojavi bolezen.

 

KAJ JE DIAGNOSTIKA DARKFIELD?

 

Ta mikroskopska metoda temelji na proučevanju živega, nefiksiranega vzorca krvi. Z njo so že leta 1901 diagnosticirali sifilis, ko so dokazali prisotnost bledih spirohet v proučevani krvi. V zadnjih tridesetih letih se je zanimanje zanjo zelo povečalo, ker omogoča ugotavljanje metaboličnega ravnovesja v telesu in s tem posredno vpogled v pravilnost prehrane, njeno usklajenost s krvno skupino, daje pa tudi podatek o količini vnosa tekočin. To raziskovanje temelji na mikroskopskem pregledu kapljice krvi, ki ga je treba opraviti v 20 minutah po odvzemu vzorca, saj krvne celice živijo zunaj telesa največ 20 minut. Če preparat zaščitimo pred izsušitvijo, ostane kri živa, kar omogoča opazovanje krvnih celic in tekočega dela krvi z vsemi sestavinami, ki jih z drugimi, tradicionalnimi preiskovalnimi metodami (pri katerih kri najprej osušimo, obarvamo in fiksiramo) ne moremo videti. Z mikroskopom, ki ima veliko povečavo in izredno kontrastno sliko, s tehniko temnega polja (angl. dark field), mikrokamero in računalniškim ali TV-zaslonom lahko poleg zdravnika tudi preiskovana oseba opazuje, kakšna je kapljica njene lastne krvi in kaj se v njej dogaja. To je izjemna priložnost, da vidimo, kaj se dogaja znotraj našega ožilja in posredno v vsem našem telesu, česar se v vsakdanjem življenju niti ne zavedamo, zlasti dokler smo še zdravi. Analiza žive kapljice krvi pod mikroskopom na temnem ozadju je orientacijski diagnostični postopek. Samo s tem pregledom ne moremo postaviti končne diagnoze nekega stanja ali bolezni, vendar ta metoda nakaže smer nadaljnjih diagnostičnih postopkov. Namen pregleda je hiter vpogled v splošno zdravstveno stanje in ugotavljanje posledic škodljivega vpliva zunanjih in notranjih dejavnikov na naše telo. Doslej skriti, neznani in skrivnostni ‘mikrokozmos’ razkriva svoje skrivnosti. Ko vstopimo v skrivnostni svet svojega telesa in vidimo, kako je ohranjeno njegovo notranje ravnovesje (homeostaza), nam postane jasno, zakaj potrebujemo zdrav način življenja, pravilno prehrano in kakovostne prehranske dodatke. Vizualizacija _ prikaz našega zdravja v sveži kapljici krvi, ki jo lahko opazujemo na računalniškem zaslonu, nam pokaže, kaj moramo ukreniti za izboljšanje svojega zdravja.

 

Naročite se na tel. 01/420 16 02 Califit d.o.o.

 
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

 • Uporabnik
 • **
 • Posts: 563
  • Email
Re: THETA HEALING
« Reply #168 on: June 16, 2008, 11:28:32 AM »
Quote
...Doslej skriti, neznani in skrivnostni ‘mikrokozmos’ razkriva svoje skrivnosti. Ko vstopimo v skrivnostni svet svojega telesa in vidimo, kako je ohranjeno njegovo notranje ravnovesje (homeostaza), nam postane jasno, zakaj potrebujemo zdrav način življenja, pravilno prehrano in kakovostne prehranske dodatke. Vizualizacija _ prikaz našega zdravja v sveži kapljici krvi, ki jo lahko opazujemo na računalniškem zaslonu, nam pokaže, kaj moramo ukreniti za izboljšanje svojega zdravja.

Tea tole je zanimivo napisano...mislim vse kar si napisala, tale odstavek pa mi je posebej všeč.

Dodala bi samo še ščepec: že naše počutje in izraz na obrazu, telo in izgled nam pove veliko o stanju ravnovesja v našem telesu.

Kdor poterebuje dokaz preko kapljice krvi, tudi prav. Se pa je treba zavedati, da je tu že kar precej vmesnih dejanj, ki sliko lahko prikažejo tako kot si nekdo želi da bi bila videti  ;)

Pa ne me narobe razumeti. Kapljica krvi res pokaže veliko (tako kakor marsi kaj drugega) je pa od opazovalca odvisno kaj bo videl in kaj ne bo.

bodi mavrično


...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Iza

 • Uporabnik
 • **
 • Posts: 987
  • KALI
  • Email
Re: THETA HEALING
« Reply #169 on: June 16, 2008, 11:43:12 AM »
Živjo!
Naša cela družina je bila na testu žive kapljice krvi pred dobrim letom.
Ne bi rekla, da lahko vidiš kar želiš, saj nam je zdravnik na koncu pokazal tudi nekatere druge slike in ne-videti je nemogoče.
Je pa zelo zanimivo, ker je pri nas moj mož "najbolj priden" kar se tiče prehrane (skoraj nič sladkarij, redkokdaj je izven domače kuhinje - še za malico si nese s seboj v službo) in je imel tako sliko, da je zdravnik prosil, če slike lahko uporabi za predstavitveni material kot "zdrava kri".
Tole s Theto je pa zelo zanimivo. Da se zadeva tako opazno sščisti že po dveh dneh...  :o Zanimivo in super....  :D
Bi bilo uporabno ponoviti teste, sedaj, ko vsi vsak dan prejemamo "Theto"...

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

 • Moderator
 • Lipicanec
 • *****
 • Posts: 22841
 • Sonček je
  • www.Astro-star.net
  • Email
Re: THETA HEALING
« Reply #170 on: June 16, 2008, 12:32:27 PM »
joj se oproščam

POZABILA SEM NAPISAT DA JE TO S TAJINE STRANI

Ko bodo rezultati Iza mi pa povej  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

 • Mojster
 • ***
 • Posts: 1391
Re: THETA HEALING
« Reply #171 on: June 20, 2008, 10:34:43 AM »
Moram obvezno poročati, mogoče pa je kdo med vami isto doživljal:

V tem tednu sem bila ena sama bolečina: prvo je bolel želodec, potem mi je na ustnici razcvetel herpes in včeraj me je usekalo v desno lopatico in posledično v desno roko, nakar se je vse skupaj preselilo v vrat.
Pri vsaki bolečini sem se pogovorila z Njim (pri tem mi je Nena pomagala) in najdaljši razgovor sva imela včeraj ob tej zadnji bolečini. 
Pri vseh debatah je bilo potrebno puliti in puliti in zamenjati prepričanja.

No, danes sem spet OK :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;DZK 151

Offline Nena

 • Grupa Biokibernetika
 • Sple. Simbol
 • *****
 • Posts: 4906
  • Email
Re: THETA HEALING
« Reply #172 on: June 20, 2008, 10:45:41 AM »
Pridna, pridna Princes. :)
Vidiš, da vedno dobiš navodila in pomoč, ko jo potrebuješ. Vse kar je potrebno je to, da se umiriš in prisluhneš... :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

 • Administrator
 • Naša kri
 • ***
 • Posts: 13542
 • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
  • Nenavadno
  • Email
Re: THETA HEALING
« Reply #173 on: June 20, 2008, 02:37:03 PM »
Nič takega ne opažam, razen morda da me sprednji zob boli po malem.  No, pa roko sem si pred tedni poležal in bolečina tudi še ni šla. Verjetno gre za živec v mišici. Toda vse to nebi Theti pripisoval.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

 • Veteran
 • ****
 • Posts: 2532
Re: THETA HEALING
« Reply #174 on: June 20, 2008, 05:23:31 PM »
Ker tukaj berem, da raztegujete cas, sem se vceraj spomnila na vas.

Bili smo na bazenu. Necaka sem vzela v narocje in hodila ob bazenu, ko mi je kar naenkrat spodrsnelo. Ne bi bilo nic takega, ce se mi ne bi zdelo, da je padec trajal zelo dolgo. Med padanjem sem se zavedla, da si lahko mali kaj naredi in sem ga med padcem malo privzdignila. Bilo je vse tako nerealno, se ko sva bila ze na tleh, se je vse odvijalo zelo pocasi in sem videla enega gospoda, ki me je gledal in se napotil proti meni. Takrat sem se "zavedla" in ko sem videla, da me necak sicer gleda cudno, ampak ne joka, sem se zacela ful smejat. Baje sem bila glavna atrakcija, saj so se vsi obrnili ;D

Offline Regina

 • Spletn. Simbol
 • *********
 • Posts: 7934
 • Ustavi se tam, kjer sije sonce
  • Šepet sanj
Re: THETA HEALING
« Reply #175 on: June 20, 2008, 06:09:10 PM »
Jaz pa lahko poročam, da nimam nobenih težav, niti bolečin. Kot po zadnji izkušnji z Neno, se mi tudi tokrat samo vse smeji.  ;D
Da ni kaj narobe z mano?  :o  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

 • Grupa Biokibernetika
 • Sple. Simbol
 • *****
 • Posts: 4906
  • Email
Re: THETA HEALING
« Reply #176 on: June 20, 2008, 07:50:40 PM »
Regina, vse je ok s tabo. ;) Naj je tvoj smeh nalezljiv in se razširi po celem planetu :D ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

 • Spletn. Simbol
 • *********
 • Posts: 7934
 • Ustavi se tam, kjer sije sonce
  • Šepet sanj
Re: THETA HEALING
« Reply #177 on: June 20, 2008, 08:58:56 PM »
Čaki, da dobim še esence. Potem bom verjetno po tem planetu kar poletela.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

 • Spletn. Simbol
 • *********
 • Posts: 7934
 • Ustavi se tam, kjer sije sonce
  • Šepet sanj
Re: THETA HEALING
« Reply #178 on: June 20, 2008, 09:14:34 PM »
Ker tukaj berem, da raztegujete cas, sem se vceraj spomnila na vas.

Bili smo na bazenu. Necaka sem vzela v narocje in hodila ob bazenu, ko mi je kar naenkrat spodrsnelo. Ne bi bilo nic takega, ce se mi ne bi zdelo, da je padec trajal zelo dolgo. Med padanjem sem se zavedla, da si lahko mali kaj naredi in sem ga med padcem malo privzdignila. Bilo je vse tako nerealno, se ko sva bila ze na tleh, se je vse odvijalo zelo pocasi in sem videla enega gospoda, ki me je gledal in se napotil proti meni. Takrat sem se "zavedla" in ko sem videla, da me necak sicer gleda cudno, ampak ne joka, sem se zacela ful smejat. Baje sem bila glavna atrakcija, saj so se vsi obrnili ;D

Nekaj podobnega se je meni zgodilo pred leti, ko sem si vtrgala mišico na nogi. Bila sem v telovadnici in ko smo za ogrevanje tekli v krogu, je bilo treba vmes skočiti čez neko gred, ki ni bila višja kot kakšnih 15 cm. Čez prvo je šlo normalno, pri drugi pa se mi je zdelo, da sem obvisela v zraku kot v filmu s počasnim posnetkom ??? in v tisti desetinski sekunde, ki je v moji glavi trajala celo večnost,  sem dobila preblisk, da se ta skok ne bo dobro končal. Ko sem pristala na nogah, sem imela občutek, kot da me je zagrabil krč, v resnici pa sploh nisem več mogla stat, kaj šele stopit. Bilo je sredi poletja, zdravnik pa me je vprašal, če sem bila na smučanju,  ker take poškodbe so menda tipične samo za vrhunske smučarje.  ;D  Mogoče sem bila v prejšnjem življenju Bojan Križaj.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

 • Mojster
 • ***
 • Posts: 1391
Re: THETA HEALING
« Reply #179 on: June 20, 2008, 09:15:23 PM »
Ker tukaj berem, da raztegujete cas, sem se vceraj spomnila na vas.

Bili smo na bazenu. Necaka sem vzela v narocje in hodila ob bazenu, ko mi je kar naenkrat spodrsnelo. Ne bi bilo nic takega, ce se mi ne bi zdelo, da je padec trajal zelo dolgo. Med padanjem sem se zavedla, da si lahko mali kaj naredi in sem ga med padcem malo privzdignila. Bilo je vse tako nerealno, se ko sva bila ze na tleh, se je vse odvijalo zelo pocasi in sem videla enega gospoda, ki me je gledal in se napotil proti meni. Takrat sem se "zavedla" in ko sem videla, da me necak sicer gleda cudno, ampak ne joka, sem se zacela ful smejat. Baje sem bila glavna atrakcija, saj so se vsi obrnili ;D

Hvala Bogu, da vama ni nič ratalo. Zgleda pa kot mali triler.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;DZK 151