Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Prodrite v kodo brezčasja  (Read 20832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

December 20, 2007, 03:12:31 AM
  • Sp.simbol
  • There's no such place as far away.
    • www.althea.si
Brezčasni pogovor je:

- pogovor z osebo ki je zanimiva, drugačna, nenavadna
- pogovor, ki vas lahko ponese v neslutene daljave, dimenzije, drug čas
- pogovor, ki vam da odgovore zakaj, kako naprej, kje ste bili prej

To ni bil najin prvi tak pogovor, verjamem da tudi zadnji ne.
Trajal je dolgo. Relativno. Naju je odneslo v času, to pa ja.
Začel se je pa kot vljudnostni klic z namenom polepšati večer.

Kje sva bila, kaj sva izvedela pa v naslednjem postu mojega sogovornika.
Kako naprej pa predlagaj kar ti, postavi pravila, ker si tudi pogovor začel in speljal v to smer.

Pa zelo spretno si ga vodil. Kompliment.  :-*

ps
bi se lahko imenovalo tudi "odštekani pogovori"  ;)

December 20, 2007, 03:48:58 AM
Reply #1
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Mnogim bo seveda neznano kaj pravzaprav je Nensi mislila ob tem, toda naslov teme bi pomenilo dovolj. Preprosto gre za telefonski klepet, ki se iz tega trenutka lahko prelevi v pretekli čas, oziroma v čas ki smo ga nekoč živeli, v čas, ki ga še bomo živeli. 

To lahko vzamemo kot skupna doživetja nekoč, kot ogranizacijo nečesa in nenazadnje naslo PRODRITE V KODO BREZČASJA je nastal po knjigi.  Pač z Nensi sva kot predhodno iskala na določenih straneh, v določenih poglavjih, stavkih črkah, besedah, skratka vedno se dobi kak namig in željeno se tako najde skozi knjige, ki jih imamo vsi doma.

Dva lista in več sem sicer popisal, vendar nekako ne morem objaviti na Putfile, a ne vem kaj bi bilo temu razlog. Pač ko bom nekje te slike kracanja naložil bo to tudi vidno tule.

Mimogrede.  Z Nensi sva nocoj spoznala, da se poznava nekje iz Irske, morda iz Španije, da je svet voden po pasje iz Washingtona, kar ni nič novega, prihodnost, oziroma nek začetek prihodnosti pa je v neki arabski državi nedaleč od Savdske arabije ali kar tam.

Andres

December 20, 2007, 07:30:10 PM
Reply #2
  • Sp.simbol
    • www.althea.si
Mogoče pa ne moreš objaviti zato, ker ti zapiski razen za najino osebno izkušnjo niso pomembni. Mogoče bi pa napisal, kar si predlagal v razgovoru, kako bi lahko tisti, ki jih to zanima sodelovali v kakem od teh razgovorov.

December 20, 2007, 08:34:01 PM
Reply #3
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Beremo in beremo, ampak očitno ne razumemo. Dajta vidva še to malo razložit.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

December 20, 2007, 10:02:54 PM
Reply #4
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
Regina. Bi morala priti na AGT kjer smo to isto delali po msn.  Iz dveh strani, smo dobili naslove nove teme naslednjega AGT.  Prvič je to sama od sebe predlagala Nensi, drugič smo dobili z zapisi iz knjig, ki so jih naši člani danes imeli ob sebi. 

Andres

December 20, 2007, 10:33:49 PM
Reply #5
  • Sp.simbol
    • www.althea.si
Meni je bilo noro dobro, sprva je zgledalo malo konfuzno, ko smo vsi naenkrat iskali po tvojih navodilih vsak svoje geslo, ampak na koncu so se "kocke" lepo zložile v sporočilo.
Andres imaš pa blazno koncentracijo, koordinacijo, ko smo "noter padli" se tega nismo niti zavedali, ampak koordinirat osem ljudi naenkrat... Kapo dol.

Regina deluje pa takole:
Andres dobiva sporočila, kode v tem primeru preko knjig. "Vidi" eno od knjig, ki jih imaš ob sebi in ti pove, katero stran, vrstico, besedo... poišči. Potem pa po občutku, sporočilih, intuiciji ki jo vsak dobi pač na nek svoj način, iz teh besed dobimo sporočilo.

Danešnja tema na AGT je bila družina, mir v družini in prvi del sporočila je bil povezan s to tematiko.

Drugi del sporočila se pa nanaša na tematiko, ki smo si jo izbrali za naslednji mesec.

Ena od udeleženk je preko svoje besede dobila osebno sporočilo.

Zelo različno, se pa dogaja.

December 20, 2007, 10:57:51 PM
Reply #6
  • Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Ja, zdaj mi je pa bolj jasno, kaj sta vidva v tistem prvem pogovoru počela. Škoda, da sem AGT zamudila. Naslednjič sem sigurno zraven.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

December 20, 2007, 11:53:49 PM
Reply #7
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
Priznam, da je koordiniranje z osmimi osebami težje, kot le z eno po telefonu. Razlika je pač v koncentraciji tipkanja, branja, zapisovanja na list papirja, ter brez dvoma spomina kaj in kakšno knjigo določena oseba ima, kje jo je treba odpreti in kako najti tisto besedo, ki stoji na določeni strani. 

Me pa veseli, da ti je znala Nensi bolj logično razložiti kot jaz.  Mislim tudi, da naj bi to ne bil del AGT, ali le občasno. Za podobno lahko naredimo posebne večere, ravno tako na MSN.

Andres

December 21, 2007, 08:22:03 AM
Reply #8
  • Sp.simbol
    • www.althea.si

December 21, 2007, 08:26:25 AM
Reply #9
  • Uporabnik
  • **
Res je bilo zanimivo včeraj na AGT. Hvala Andres, za tvoj trud in čas, ki si ga vzameš za nas.
Mi je pa prav žal, da mi tako računalnik nagaja in sem izpadla ven.
Zanimivo mi se zdi tudi moje pošiljanje pisma na Katedralo v katerem zagovarjam g. Stojana. Hecno...
Me zanima, če bi bil računalnik bolj ubogljiv, če bi ga kritizirala - g. Stojana namreč.  Najbrž bi potem deloval s polno paro.
No, kakorkoli, lepo sta tole z nensi pogruntala.
Pozdravček :-*

December 21, 2007, 09:16:37 AM
Reply #10
  • Uporabnik
  • **
    • KALI
    • Email
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

December 21, 2007, 09:36:43 AM
Reply #11
  • Sp.simbol
    • www.althea.si
Ko sem se odjavila s foruma sem razmišljala kaj se je dogajalo včeraj na AGT, pa večer pred tem, kako naju je z Andresom kar zaneslo v pogovoru v iskanje sporočila, pa kako sva na koncu za "povrh" dobila še informacijo naj odpreva tole tematiko.

Zakaj, zakaj ravno takrat, zakaj ravno na tak način?
Mislim da zato, ker je vsaj za nekatere, tiste ki bodo to čutili, napočil čas, da se pridružijo tej pustolovščini.

Naključij ni, so le sinhroni dogodki. Ko razmišljamo o njih, ko jih opazujemo, povezujemo, spletamo mrežo, ki se širi, bolj ko jo negujemo.

Naj malo ponazorim kako jaz to vidim s par osebnimi primeri iz zadnjega časa (če se omejim na kontekst tega foruma)
- začelo se je s prihodom na ta forum, na Andresovo povabilo
- našla sem Tajin post z vprašanjem angelom
- imela sem na izbiro ali skočim v to reko ali ne, sem
- veliko sem pisala o angelih
- nakateri od vas ste se našli v tej tematiki, sodelujete s svojimi prispevki, mreža se širi z vašimi izkušnjami, krog sodelujočih se širi
- Andres mi je vedno govoril, da on pa nekako ne ve, če to z angeli res "kaj deluje", pa je nekega dne še sam kupil karte  ;)
- odprla sem tematiko izložbe, kjer stvari gledamo z neke točke zunaj sebe
- v pogovoru z Andresom pred dvema dnevoma mi je rekel, da nekaj vidi okrog sebe, kot bi bile neke sence, sem mu rekla da je angel, pa ni verjel
- rekla sem mu naj ga vpraša zakaj je prišel, pa je rekel da tega ne zna, da se ne zna pogovarjati z angeli, ker se še nikoli ni, pa sem vztrajala
- ko je angela vprašal, kaj pomeni njegov prihod je dobil sporočilo naj vzameva knjigo in iščeva besede (kode, sporočila)
- kako sva jih iskala ve Andres, ker ima on te sposobnosti da "vidi" knjige, kje so, kakšne barve, katera stran je to...
- ko se je zdelo da ne gre naprej sva angela vprašala kaj nama sporoča, pa sva včasih morala vzeti drugo knjigo, pa zemljevid...
- potem smo včeraj spontano na AGT zajadrali v te vode, pa je bilo prav fino
- zdajle sem pa hotela ugasniti računalnik pa mi nekaj ni dalo miru in sem ponovno odprla link, ki ga je v enem od postov predlagal Laomin, ki je bil včeraj tudi na AGT in v tem sporočilu se združuje razlaga dogajanja v večih tematikah (angeli, AGT, izložba, koda brezčasja... če omenim le te, ki so mi trenutno najbližje) obenem pa je neke vrste predpriprava za naslednjo tematiko AGT za tiste, ki se je boste udeležili

Uff, tako nekako, upam da je uspelo povedati tako, da bo razumljivo.
Sinhronost torej privlači delčke z različnih področij ko sestavljamo sliko našega življenja. V pričujoem linku in tekstu je pa zelo lepo povedano kako se to dogaja.

Uživajte ob branju, pa nasploh v življenju. Ta čas zdajle je pa več kot primeren tudi za takale, malo drugačna razmišljanja.

ps
tekst ima naslov "Pozdravi od doma"
tematiko naslednjega AGT smo pa po sporočilu ki sem ga dobila med AGT naslovili "Vrnitev domov. Gor"
Naključje?
http://transbeacon.lightworker.com/2007/2007_02-TwelfthDimension-si.php.htm
« Last Edit: December 21, 2007, 09:42:26 AM by nensi »

December 21, 2007, 09:37:55 AM
Reply #12
  • Sp.simbol
    • www.althea.si
Ko sem oddala post me je vrnilo na osnovno stran, kjer sem zagledala:
11 odgovorov v tej temi, 111 ogledov.

Tako da veste da deluje.  :D

December 21, 2007, 12:27:25 PM
Reply #13
  • Uporabnik
  • **
    • Email
 Bom pa danes dodal; ja pozdravi od doma-nazaj gor od koder ---brez hiearhije in zaslug.

Vsem polnosti sebe ,ki vedno  pove .kje smo.

Naj jo praznična srečanja ,dogajanja  obogatijo in osvetlijo tudi bolj "osamljenim" v dnevih odprtosti ,še za koga ob nas.

December 22, 2007, 01:56:47 AM
Reply #14
  • Administrator
  • Spletni Simbol
    • Nenavadno
    • Email
Tačas linkam sliko, ki je bila pravzaprav vzrok nastanka te teme. 

Andres