Ko sem se odjavila s foruma sem razmišljala kaj se je dogajalo včeraj na AGT, pa večer pred tem, kako naju je z Andresom kar zaneslo v pogovoru v iskanje sporočila, pa kako sva na koncu za "povrh" dobila še informacijo naj odpreva tole tematiko.
Zakaj, zakaj ravno takrat, zakaj ravno na tak način?
Mislim da zato, ker je vsaj za nekatere, tiste ki bodo to čutili, napočil čas, da se pridružijo tej pustolovščini.
Naključij ni, so le sinhroni dogodki. Ko razmišljamo o njih, ko jih opazujemo, povezujemo, spletamo mrežo, ki se širi, bolj ko jo negujemo.
Naj malo ponazorim kako jaz to vidim s par osebnimi primeri iz zadnjega časa (če se omejim na kontekst tega foruma)
- začelo se je s prihodom na ta forum, na Andresovo povabilo
- našla sem Tajin post z vprašanjem angelom
- imela sem na izbiro ali skočim v to reko ali ne, sem
- veliko sem pisala o angelih
- nakateri od vas ste se našli v tej tematiki, sodelujete s svojimi prispevki, mreža se širi z vašimi izkušnjami, krog sodelujočih se širi
- Andres mi je vedno govoril, da on pa nekako ne ve, če to z angeli res "kaj deluje", pa je nekega dne še sam kupil karte

- odprla sem tematiko izložbe, kjer stvari gledamo z neke točke zunaj sebe
- v pogovoru z Andresom pred dvema dnevoma mi je rekel, da nekaj vidi okrog sebe, kot bi bile neke sence, sem mu rekla da je angel, pa ni verjel
- rekla sem mu naj ga vpraša zakaj je prišel, pa je rekel da tega ne zna, da se ne zna pogovarjati z angeli, ker se še nikoli ni, pa sem vztrajala
- ko je angela vprašal, kaj pomeni njegov prihod je dobil sporočilo naj vzameva knjigo in iščeva besede (kode, sporočila)
- kako sva jih iskala ve Andres, ker ima on te sposobnosti da "vidi" knjige, kje so, kakšne barve, katera stran je to...
- ko se je zdelo da ne gre naprej sva angela vprašala kaj nama sporoča, pa sva včasih morala vzeti drugo knjigo, pa zemljevid...
- potem smo včeraj spontano na AGT zajadrali v te vode, pa je bilo prav fino
- zdajle sem pa hotela ugasniti računalnik pa mi nekaj ni dalo miru in sem ponovno odprla link, ki ga je v enem od postov predlagal Laomin, ki je bil včeraj tudi na AGT in v tem sporočilu se združuje razlaga dogajanja v večih tematikah (angeli, AGT, izložba, koda brezčasja... če omenim le te, ki so mi trenutno najbližje) obenem pa je neke vrste predpriprava za naslednjo tematiko AGT za tiste, ki se je boste udeležili
Uff, tako nekako, upam da je uspelo povedati tako, da bo razumljivo.
Sinhronost torej privlači delčke z različnih področij ko sestavljamo sliko našega življenja. V pričujoem linku in tekstu je pa zelo lepo povedano kako se to dogaja.
Uživajte ob branju, pa nasploh v življenju. Ta čas zdajle je pa več kot primeren tudi za takale, malo drugačna razmišljanja.
ps
tekst ima naslov "Pozdravi od doma"
tematiko naslednjega AGT smo pa po sporočilu ki sem ga dobila med AGT naslovili "Vrnitev domov. Gor"
Naključje?
http://transbeacon.lightworker.com/2007/2007_02-TwelfthDimension-si.php.htm