Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IV  (Read 206660 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« on: December 22, 2007, 09:57:51 AM »
Tukaj nadaljujemo iz strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,274.390.html
Pa prijetne sanje vam želim. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IV
« Reply #1 on: December 22, 2007, 01:58:06 PM »
Reginica... jaz sem danes v sanjah popolnoma uzivala! Kaj pomeni, ce sanjas noro velike valove na morju (do 30metrov), morje popolnoma razburkano, jaz in se nekaj ljudi (jih ne poznam) nekaj casa opazujemo te valove, potem pa brez zadrzkov pograbimo surfe in skocimo v morje...(pa v real lifu nimam pojma o surfanju  ;D) nikomur se kljub moci morja ni nic zgodilo (kar bi bil v resnicnem zivljenju samomor). Vsi smo prisli na obalo nazaj zivi, zdravi in polni adrenalina.

Naj pa sicer povem da tako morje tudi v resnicnem zivljenju obozujem, vecji kot so valovi, in bolj kot je razburkano, bolj mi je vsec  8)

Patrik

• Guest
« Reply #2 on: December 22, 2007, 02:02:48 PM »
Hej, hej ;)

Resnicno imas oz. bos imela se naprej razburkano in zanimivo zivljenje. Morje vedno naznanja na podzavest oz. na zivljenske situacije sploh. Verjemi, ne bo ti dolgcas in sama si dovolj kreativna, da iz zivljenja resnicno potegnes najboljse.
Le tako naprej... Zivi zivljenje!!! :D

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #3 on: December 22, 2007, 02:52:09 PM »
Mmmm Patrik! to pa se lepo slisi...da bo razburkano zivljenje, no ce bo le pozitivno razburkano, potem se resnicno ne bom nic pritozevala  ;D Bom kr skakala v take valove in morje  ;D

Patrik

• Guest
« Reply #4 on: December 22, 2007, 03:11:08 PM »

<Ja, veselje v sanjah vedno pomeni pozitivno. Sploh, ce je morje cisto in globoko- kaze na tvoj globoki Jaz. Fajn, da si tako odprta in pripravljena na zivljenje! :) Ostali ljudij, prijatelji pa pomenijo, da tudi drugi mislijo nate in so ti vedno na voljo. Kot v pozitivnem kot v negativnem :)

Lep dan se naprej in pa,pa*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #5 on: December 22, 2007, 03:30:32 PM »
Naj pa sicer povem da tako morje tudi v resnicnem zivljenju obozujem, vecji kot so valovi, in bolj kot je razburkano, bolj mi je vsec  8)

Razburkano morje ima vedno dva predznaka, kajti za človeka, ki ima rad dinamično življenje in polno strasti, ni nujno, da ga kot takega tudi živi ali pa je tako previden, da se v stvari, za katere se nikoli ne ve, če se bodo zanj dobro ali slabo končale, sploh ne spusti.
Mislim, da se v tvoji podzavesti dogaja prav slednje, sploh če si pred kakšno pomembno spremembo, sanje opisujejo tvoj pristop k urejanju nekega življenjskega vprašanja. Ko je odločitev nujna, vendar tudi polna dvomov, najprej dobro razmisliš in natančno pretehtaš, kaj ti bo sprememba prinesla, šele potem si prizadevaš, da jo uresničiš. To pomeni, da se ne izgubljaš v domišljiji in iluzijah, ampak se trudiš za rezultat.
« Last Edit: December 22, 2007, 08:49:30 PM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #6 on: December 22, 2007, 03:39:37 PM »

Ojla, Reginca! :)

Itak, kdo pa bi si brez razmisleka upal na visoke valove... Fajn ta simbolika! :D :)

lep pozdrav vsem! :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #7 on: December 22, 2007, 06:16:10 PM »

Itak, kdo pa bi si brez razmisleka upal na visoke valove... Fajn ta simbolika! :D :)

Hehe, marsikdo, Patrik.  ;D
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #8 on: December 22, 2007, 06:17:15 PM »

Se definitivno strinjam s teboj! :D :D

Lp

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #9 on: December 22, 2007, 11:45:22 PM »
O madoniš a smo že cele 3 teme nasanjal :o
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #10 on: December 23, 2007, 12:29:34 AM »
O madoniš a smo že cele 3 teme nasanjal :o

Jaz nisem nič kriva, Tejka.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #11 on: December 26, 2007, 09:41:40 AM »
Jaz sem koncno zadihala! So me tile prazniki cisto okupirali, da mi se na forum ni uspelo priti :-\

In danes sem toliko sanjala!

Najprej sem bila v druzbi moje sosolke iz osnovne sole in sva sle v en kao elitni lokal, kar to sploh ni bil. Smo zunaj cakali na eno cudno dvigalo in ko smo prisli v lokal je ta bil temen- stoli i oprema je bila temna, res zamorjen lokal. Sosolka se spomni, da je nekaj pozabila in greva ven.
nato sva pred mojo hiso in vidim na vznozju hriba, da se je nekaj vnelo- par plamenckov. Nekaj me je vleklo, da grem do ognja, ker sem ga morala ugasnit. Ko sem prisla do tja, se je sam od sebe ugasnil. In s sosolko sva sle nazaj do lokala oz. pred lokal. Konec tega dela.

Potem sem bila v porodnisnici in je zame skrbela ena babica, za katero sem kasneje ugotovila, da je malce zoprna. Jaz sem normalno rodila, ona me je zasila in sem jo vprasala, kaj imam- pa je rekla: puncko. Sem jo vprasala, ce me je sivala in me je malo nadrla: tako kot vasa mama, ki je zadnjic prisla v bolnico...(se ne spomnim vec. Spomnim se samo primerjave z mojo mamo). V tem pride moj fant in mu povem, da imava puncko. Pa mu recem, da se ne spomnim imen, ki sva jih izbrala. Pa se ga on spomne. Potem mu recem, da naj poslje sms in da naj pricakujeva reakcije na ime. Puncka je sicer bila sedaj velika kot moj mobitel, ampak v sanjah to ni blo nic posebnega.

Tole z rojstvom bi lahko predstavljalo idejo, ki jo imam, ko bo konec leta ukinjen nacin dela, kakor ga imam sedaj. O njej veliko razmisljam.

Kaj prve sanje?

Hvala Regina za vso pomoc, ki jo nudis!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #12 on: December 26, 2007, 10:38:01 AM »
Prve sanje govorijo o isti stvari kot druge, le da jo obravnavajo z drugega zornega kota in se ne spuščajo v podrobnosti kot druge. Verjetno nad to spremembo na delovnem mestu nisi najbolj navdušena, temu primerno pa je tudi ideja bolj vsiljena in ni najbolj "eksplozivna". Lahko celo, da se ne bo izkazala za najboljšo rešitev. Če bi se rada v službi dokazala in koga prepričala v svoje ustvarjalne sposobnosti, se še malo potrudi in idejo dodelaj.
Pa mirnejše praznike ti želim. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #13 on: December 26, 2007, 12:22:11 PM »
Spet je zatisje v mojem sanjskem svetu.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #14 on: December 26, 2007, 01:33:01 PM »
Spet je zatisje v mojem sanjskem svetu.  ;D

Ti, ti lenušček, ti.  :D
www.sepet-sanj.com