Jaz sem koncno zadihala! So me tile prazniki cisto okupirali, da mi se na forum ni uspelo priti

In danes sem toliko sanjala!
Najprej sem bila v druzbi moje sosolke iz osnovne sole in sva sle v en kao elitni lokal, kar to sploh ni bil. Smo zunaj cakali na eno cudno dvigalo in ko smo prisli v lokal je ta bil temen- stoli i oprema je bila temna, res zamorjen lokal. Sosolka se spomni, da je nekaj pozabila in greva ven.
nato sva pred mojo hiso in vidim na vznozju hriba, da se je nekaj vnelo- par plamenckov. Nekaj me je vleklo, da grem do ognja, ker sem ga morala ugasnit. Ko sem prisla do tja, se je sam od sebe ugasnil. In s sosolko sva sle nazaj do lokala oz. pred lokal. Konec tega dela.
Potem sem bila v porodnisnici in je zame skrbela ena babica, za katero sem kasneje ugotovila, da je malce zoprna. Jaz sem normalno rodila, ona me je zasila in sem jo vprasala, kaj imam- pa je rekla: puncko. Sem jo vprasala, ce me je sivala in me je malo nadrla: tako kot vasa mama, ki je zadnjic prisla v bolnico...(se ne spomnim vec. Spomnim se samo primerjave z mojo mamo). V tem pride moj fant in mu povem, da imava puncko. Pa mu recem, da se ne spomnim imen, ki sva jih izbrala. Pa se ga on spomne. Potem mu recem, da naj poslje sms in da naj pricakujeva reakcije na ime. Puncka je sicer bila sedaj velika kot moj mobitel, ampak v sanjah to ni blo nic posebnega.
Tole z rojstvom bi lahko predstavljalo idejo, ki jo imam, ko bo konec leta ukinjen nacin dela, kakor ga imam sedaj. O njej veliko razmisljam.
Kaj prve sanje?
Hvala Regina za vso pomoc, ki jo nudis!