Hej, hej Iza!

Najprej, najlepša hvala za obširno razlago. Vse je tako, kot si napisala! Vse!

Res si pravi astrolog in ti zato čestitam. Delaj tukaj naprej, kot nameravaš. Naj te prav nobena stvar ne odvrne od tega. Ne pusti se slepiti in pojdi to pot naprej. To ti je kapital in prihodnost v hobiju!

Pa to že tako sama veš!

Hja, študiram v Gradcu prevajanje in tolmačenje!

Tujina in 9. hiša sta res zelo močno izraženi!

Res je, da sem rad med ljudmi, rad komuniciram in tolmačim o skupnih interesih in zanimanjih. Res pa je tudi, kadar je kdo v težavah, da mu pomagam in ga spravljam na prava pota. Že od nekdaj pa si želim, da bi postal učitelj in tako pazil na svoje ovčice!

Postavljam in zastavljam si lastne vzorce logičnega razmišljanja. Se pravi, težko znam spremeniti v lahko. In tega se najbolj držim in se še učim. Poenostavljanje in povezovanje pri meni ni španska vas!

Tako, da to tudi drži!

Res obvladaš!

Čustva pri meni kar vrejo na dan. Lahko jih prenesem na sogovorca in na inštrument. To je prisotno vedno, a prav ta opozicija me tudi svoje dni stane, saj se tega ne morem rešiti in je prisotno prav vedno!

Ampak to je moja narava!

In res je, da sem veliko potoval. Veliko je bilo poti in gibanja v mladosti, oja!

In ravno to mi je dalo željo, da študiram in prebivam v tujini. Tujina mi je domača in se počutim, kot doma.

Čeravno imam domotožje, le-to hitro mine. Hja, 9. hiša mi res dominira!

In hvaležen sem za to!

Sem trmast in kar hitro sem si postavil cilje, ja!

In ko se odločim, to tudi naredim oz. izpeljem. Imam nemara svoj svojevrsten način razmišljanja in izvrševanja. Zato me tudi malokdo razume, jaz pa njih. A svet ima sto čudov!

In ravno zato me vsi ne sprejemajo, kot bi me morali. Imajo me za nekaj več, za nekaj, kar presega njih. A meni to ne ustreza. Počutim se izrinjenega in res pred časom!

Ampak ljudji in časi se spreminjajo. Vse bo bolje. Ravno zato me tudi vidijo krutega in hladnega. V resnici sem pa mali amorček, ki vedno pomaga in želi le najbolje!

Uh, tile aspekti pa so res genijalni!

Čustveno pa sem se žal tudi že ločil od očeta, ki je dolgo služboval v tujini in se potem vrnil. A tiste vezi med nama že žal dolgo ni!

Ampak se trudim, da se ponovno vzpostavi. To je princip Plutona v 4. hiši!

A ima res svoje slabosti!

Dopade pa se mi Merkur kvadrat Uran. Stik z višjimi nivoji in inteligenco. Hja pa si me dobila!

Tudi to drži, a se komaj v tem uveljavljam. Zato bi te prosil, če še lahko tukaj samo malo to obrazložiš in povlečeš. Lepo, lepo prosim! Ta del me res predvsej zanima!

Iza, najlepša hvala. Res si genij!

Hvala ti tisočkrat, angeli ti bodo vse dobro povrnili!

Hvala, hvala, hvala!!!

Lep pozdravček in naj te angelci čuvajo!