Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: moški/ženska  (Read 21778 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

February 07, 2009, 03:00:57 PM
Reply #75
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Lord. Na posameznih delih tvojega posta sem videl dele ki bi jih lahko citiral in odgovoril, vendar načeloma velja, da vsakdo od nas piše iz sebe in svojih izkušenj, le te pa so zelo različne od človeka do človeka. Glede  na te izkušnje se oblikujejo tudi teksti tule. 
V tvojih odgovorih ne manjka navodil, manjka pa poudarek na pasti, kamor se lahko ujame eden od dveh ali kar oba partnerja.

Bom kakšen del tvojega teksta še citiral.

Andres

February 07, 2009, 03:16:09 PM
Reply #76
  • Trenutno v uvajanju
  • *
    • Email
No do sedaj, si lepo opisal vse kar misliš da je bilo treba storiti, si storil praktično in teoretično.
Torej popolnost je pri tebi popolna. Super.
Joj, še nekaj. Kdaj se bosta pričela kurbat? ;) Oziroma kateri se bo pričel prej od vaju, ti ali partnerica?

Samotar

Popravek, za kurbarijo nimaš pogojev ker si preveč dober moški. "Ženske ljubijo barabe" in moške, ki jih "lahko obvadujejo". Če tega ni lahko samo lepo opisuješ svoje razmerje. To o čemur pišeš,  tekšne "pametne" razumevajoče" štose ženske težko  prenašajo. Šasoma se jim "obrne".
Daj ukreni nekaj čim prej, za tvoje dobro.

Samotar

February 07, 2009, 08:39:28 PM
Reply #77
No do sedaj, si lepo opisal vse kar misliš da je bilo treba storiti, si storil praktično in teoretično.
Joj, še nekaj. Kdaj se bosta pričela kurbat? ;) Oziroma kateri se bo pričel prej od vaju, ti ali partnerica?

Samotar

Popravek, za kurbarijo nimaš pogojev ker si preveč dober moški. "Ženske ljubijo barabe" in moške, ki jih "lahko obvadujejo". Če tega ni lahko samo lepo opisuješ svoje razmerje. To o čemur pišeš,  tekšne "pametne" razumevajoče" štose ženske težko  prenašajo. Šasoma se jim "obrne".

Samotar

Ko bi ti vedel, koliko sem se kurbal....
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

February 07, 2009, 08:49:37 PM
Reply #78
  • Trenutno v uvajanju
  • *
    • Email

Samotar

Samotar

Ko bi ti vedel, koliko sem se kurbal....

To, to, pravilno in še se daj. Enkrat se živi. Pa še daj kakšno nabriši, pa ne po tisti teoriji, ki si jo napisal.  :D
Pameten si ti človek. Ovladaš.
Samotar

February 07, 2009, 09:30:19 PM
Reply #79
To, to, pravilno in še se daj. Enkrat se živi. Pa še daj kakšno nabriši, pa ne po tisti teoriji, ki si jo napisal.  :D
Pameten si ti človek. Ovladaš.
Samotar

Stvar je v tem, da sem eno preveč in sem spoznal, da obstaja nekaj več, kot ga kar tu pa tam vtikat. In tisti občutki so noro dobri. NE moreš jih pa kar z vsako za eno noč...
Zato hočem nekaj več. In ko pišem, po tvoje tako osladno, nisem zanalašč omenjal sexa, ker to je tema, ki jo bom posebej obdelal. In nekaj sem probal tega, da tudi to zelo dobro obvladam. Tako da morebitna dama, lahko mi verjameš, se ne bo "s časoma obrnila"... Ker tu smo začeli debato o odnosu. kako ga začet. Nadaljevanje v spalnici in kjerkoli se da to počet, bom drugič obdelal. Vsekakor iz izkušenj, pa ti verjel ali ne.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.