Author Topic: Zeliščne kreme  (Read 144188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Zeliščne kreme
« Reply #90 on: February 04, 2008, 10:14:18 PM »
Če bo to kaj delovalo bom povedal jutri popoldan.  Sicer pa za najboljše opazovanje rezultata si nocoj sploh nebi smel s soljo izpirati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #91 on: February 05, 2008, 12:09:49 AM »
Za spermo pa se nisem pomislila ...  ::) preizkusi in povej, ker moram jaz tudi nekaj ukreniti.  ;D

Ta je samo za močne lase in svetlečo polt.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #92 on: February 05, 2008, 12:14:08 AM »
Za spermo pa se nisem pomislila ...  ::) preizkusi in povej, ker moram jaz tudi nekaj ukreniti.  ;D

Ta je samo za močne lase in svetlečo polt.  :D

Pa mal je Andres v prednosti, ker jo ima kar pri roki  ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #93 on: February 05, 2008, 01:19:16 AM »
Ah, pri roki imam miško. :) Tisto je samo delo. :)

Mimogrede.  Tačas opažam, da se mi morebiti herpes celi.  Po prvem premazu sem začutil nekakšno pekoče stanje ob ustinici nato pa ščemenje, ki je variralo po pulzu.  Mislim, da si bom nocoj že tretji premaz gor dal. Po tem bo še nekaj ostalo. Dam zamrzniti za v joto ali  za kakšno s herpesom?

Regina.  Hja ti si pa poučena. Kdo bi si mislil?  Škoda, ker je ta snov predraga za na lase metat. Še za na roke vedno ni. ;D

Andres.
« Last Edit: February 05, 2008, 01:21:19 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #94 on: February 05, 2008, 08:06:34 AM »
Oi!

Upam, da si herpes že pozdravil, a vseeno še z moje strani:
Širjenje herpesa takoj ustavi smrekovo mazilo - pri nas ga izdeluje en lokalec, ki ga uporablja za masaže in ostale terapije (sestavine: smrekova smola, čebelji vosek,...).
Ustavi ga tudi "31 - zelišno olje" od Justa (izdelano v Švici), najbrž se dobi po celem svetu. Samo pri 31ki je treba postopek ponoviti parkrat (pri smrekovem pa par minut peče, potem pa crkne  ;)).
Ko se širjenje ustavi, rano najhitreje zaceli ognjičeva krema.
Sem videla, da si spraševal (pred meseci) kaj pomaga za strije. Baje tudi ognjičeva krema - tudi če so strinje že "zastarane" (s kremo je treba strije masirati 2x dnevno 20 min).

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #95 on: February 05, 2008, 02:43:35 PM »
Naj napišem, da sperma za herpes kot kaže deloma pomaga. Ne vem sicer koliko ima svežost vpliv, toda neki rezultati so vidni. Sicer pa hvala Iza. Bi verjetno rajši tisto smrekovo kremo uporabil kot lastne izcedke. :)

Hvala tudi za nasvet glede strij. Bo treba na delo s sinom, toda kaj čem, če ni vsak dan pri meni, ne morem pa vsak dan diktirati na daljavo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #96 on: February 06, 2008, 06:01:31 PM »
 :o :o Sedaj imam pa še jaz to nadlogo! :(

Še vedno prisegam na Betanthen Plus, za celjenje rane. ;) Ter ostala pomagala pri teh neprijetnih nadlogah.

Izini predlogi so brez dvoma odlični, le kaj, ko teh mazil nimam vedno pri roki. Bepanthen Plus pa je doma že zaradi otrok vedno.
Just 31 je tudi super. Že preizkušeno. :) Krasna zadeva, ki pomaga pri več nevšečnostih.

Te zoprne mehurčke je potrebno najprej izsušiti, potem pa zdraviti rane, ki so jih pustili.

No, kdo se bo prvi rešil? :D :D ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #97 on: February 06, 2008, 06:51:31 PM »
Jaz sem si to sranje sinoči prenesel še na brado, tako da sem šel kar po neko mazilo v lekarno. Resda kemična spojina, toda drugače ni šlo, saj tisto smrekovo mazilo sem nekoč že imel doma, a ji je potekel rok in je šla tako v smeti. 
Barabe lekarniške so mi prodali za 10 evrov eno kremico vsega skupaj težko 2 grama, torej tubica dolga dva centimetra in pol, široka pa okrog 5 milimetrov.
Toda ta tubica tudi pomaga in kot kaže iizpod kože ven svinjarijo posesa, tako da se sčasoma na koži vidijo kapljice, ki so prišle ven.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #98 on: February 06, 2008, 07:37:19 PM »
No, evo sotrpinka se oglaša, Andres.

Pri meni ni tako hudo, se pa spominjam svojega strica--stomatologa, ki je vse te nadloge takoj z domačim šnopcem zdrgnil, da so izginili, oz. počili vsi mehurčki, potem pa samo z dezinfekcijsko kremo mazal. In kaj kmalu je izginilo.

Tudi medicina je koristna. Ni kaj. :)

Kolikor sem trmasta kozoroginja še vedno svetujem uporabo kreme Bepanthen Plus, vendar šele takrat, ko bojo mehurčki počili in bo rane potrebno zdraviti in zaceliti.
Vroča voda pa resnično ubija virus herpesa. Prav tako milnica in sol.

Srečno,  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #99 on: February 06, 2008, 08:28:08 PM »
Tudi jaz sem včasih dobivala kar pogosto herpes, zadnja leta pa z zadovoljstvom ugotavljam, da vedno manj. Pravzaprav se sploh več ne spomnim, kdaj sem ga imela nazadnje. Ufff, hitro potrkam na les.  ;D

No, povedat pa sem hotela to, da sem si ga vedno odpravljala na nekoliko hecen način, kje sem pa za to varianto slišala, pa tudi ne vem. Skratka, takoj, ko sem začutila tisti pritisk in gomazenje, sem herpes podrgnila z moško vodico po britju. Res je bilo treba kar malo stisnit zobe, pa tudi ustnico nekoliko napet in prit z drgnjenjem do "živega", zadevo par krat na dan ponovit, po potrebi še naslednji dan, tretji dan pa se je že začel sušit. Aja, da ne pozabim. Pred spanjem sem ga še namazala z zobno kremo, da se ranica hitreje suši.
Pri meni je bilo supešno, poskusite še vi.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #100 on: February 06, 2008, 11:25:44 PM »
Danes ko sem se kopal, sem v banjo prinesel sol v skodelici kamor sem dal malo vode in tako čistil s slano vodo.  Sicer pa ta nova krema resnično nekako izsuši ta herpes, vendar je potrebno več dni mazati.  Sicer pa sem tudi jaz z brinjevcem sinoči gofjlo drgnil. :)
Pravzaprav mi je ta herpes nekako nova stvar, saj dobil sem ga nazadnje pred nekaj leti, prej pa tudi pred leti, torej le nekajkrat v življenju. Hmm.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #101 on: February 07, 2008, 12:50:20 AM »
Kaj zdaj je SS hotel okuzil herpes??  :D
No, jaz ga dobim enkrat letno in ponavadi ravno v tem casu ali pa jeseni.
Meni je zobna pasta vedno skodovala, ker se mi je izsusuila in potem je izgledalo groooozno, ce pa sem odtrgala pa tako veste posledice.  :P Herplex in pa propolis. S tem, da propolis samo ponoci, drugace izgledam kot da sem se namazala s cokolado.  ;D Brala pa sem, da za taksne nadloge pomaga lasten urin ali pa usesno maslo.
Hmmm  ;D kdo bo poizkusil?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #102 on: February 07, 2008, 12:59:31 AM »
Kdo bo poskusil? Le kdo drug bi na tem mestu to priznal kot ravno jaz. ;D  Je že pozno za scanje po ksihtu. ;D Lahko pa se malo po prstu, in namažem kar čez kremo. Kajpak pred spanjem :)
Ušesnega masla pa tačas nimam, oziroma si ga bom poskusil napraskat ven. 

Kot praviš Azra. Epidemija herpesa je zajela hotel Spletni simbol.  Najbolje da poiščemo pravo prenašalko. V poštev prideta le ti in Nataša. Razen če ostale zaposlene in zaposleni o svojem herpesu hudo molčijo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #103 on: February 07, 2008, 01:38:03 PM »
"Razen če ostale zaposlene in zaposleni o svojem herpesu hudo molčijo."

Bi morali povprasati.  :D
Jaz samo zase vem, da sem sedaj prikrajsana lupckanju!  :-X In je Huuuuuuddoooooooo!!!  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #104 on: February 07, 2008, 04:36:05 PM »
Oj, oj, oj! :D :D
Jaz sem zadnja dobila to nadlogo! In prav res je nadloga!
Če pa kaj ne maram, je pa to herpes. :(

Res pa je, da sem se zadnje čase počutila precej brez energije. Zato sklepam, da je herpes posledica temu obdobju. Padec energije oz. imunskega sistema.

Nič, neprijetno je, komaj čakam, da mine.
Celo propolis sem dobila od ene gospe, tako, da spiram z vročo vodo, milnico, soljo, na koncu pa namažam s propolisom in, ko se ta posuši s kremo, ki jo že itak nenehno imenijem. :D
Se mi zdi, da pomaga.

Kakšne so vajine izkušnje?

Pozdravček in čim prej se znebimo tega virusa! :) :D

Srečno in na skorajšnje ozdravljenje :) :-*