Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #315 on: September 08, 2008, 02:28:13 PM »
Očitno si srečala svojega duhovnega vodnika, ki se lahko v sanjah pojavi v kakršni koli podobi. Za razumevanje sporočila je verjetno še prehitro.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #316 on: September 08, 2008, 02:44:38 PM »
Očitno si srečala svojega duhovnega vodnika, ki se lahko v sanjah pojavi v kakršni koli podobi. Za razumevanje sporočila je verjetno še prehitro.

Res sem spoznala eno osebo, ki jo obcudujem predvsem zaradi njenega pozitivnega nacina razmisljanja.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #317 on: September 08, 2008, 03:58:37 PM »
Torej opazuj, poslušaj in se uči.  ;)
Pa lep dan ti želim.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #318 on: September 08, 2008, 08:15:45 PM »
Torej opazuj, poslušaj in se uči.  ;)
Pa lep dan ti želim.

Ze opazujem, poslusam in se ucim. Njene besede mi vcasih vec dni odmevajo v glavi 8)

Tudi tebi zelim lep vecer (pac sedaj je vecer :D )

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #319 on: September 08, 2008, 09:36:12 PM »
Pridna  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #320 on: September 10, 2008, 02:54:04 PM »

Sanjala sem o dveh videokasetah žgečljive vsebine, ki sva jih posnela s fantom. pojavil se je problem, ker sem ju tako skrila za srajco, da ju nisem našla,eno sem takoj, eno sem takoj in  moja družina jo je hotela pogledat, zato sem zbežala,ker je nisem hotla pokazat, cela v paniki sem nato našla še drugo v srajci pri hlačah. Tako sem si oddahnila in seveda iz sanj zbudila.
Imajo kakšen pomen te sanje, ali samo,  da se bo nekaj srečno končalo??

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #321 on: September 10, 2008, 03:05:00 PM »
Super sanje. Ti pa direkt v naš hotel pašeš.  Komaj čakam, da bo Regina odgovorila na tvoje sanje. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #322 on: September 10, 2008, 04:55:38 PM »

Sanjala sem o dveh videokasetah žgečljive vsebine, ki sva jih posnela s fantom. pojavil se je problem, ker sem ju tako skrila za srajco, da ju nisem našla,eno sem takoj, eno sem takoj in  moja družina jo je hotela pogledat, zato sem zbežala,ker je nisem hotla pokazat, cela v paniki sem nato našla še drugo v srajci pri hlačah. Tako sem si oddahnila in seveda iz sanj zbudila.
Imajo kakšen pomen te sanje, ali samo,  da se bo nekaj srečno končalo??

Predstavljajo spomin, ki si ga skušaš "prilastiti" in kažejo na to, kakšen je tvoj pristop do seksualnosti. Z drugimi besedami: vajini pogledi in nagnjenja v spolnosti so samo vajina stvar in jih nisi pripravljena z nikomer deliti.
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #323 on: September 10, 2008, 05:44:45 PM »

hvala za tako hitro razlago.

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #324 on: September 15, 2008, 01:56:42 PM »
živjo,sem nova na forumu,amapk vas redno prebiram.
regina moje sanje danes ponoči so bile zelo krute.prav strah me je bilo.
kaj takega nisem še nikdar sanjala.res nenavadno.

da sva z možem ubila 4 ljudi,nisem videla dejanja ampak sem vedela kje so pokopana trupla,in po tv je bilo in sem slišala kako sprašujejo policiste,če so kaj bližje odkritju,in jaz sem vedela,ko bo pomlad in ko se bo stopil sneg,jih bodo odkrili in nas tudi in groza v meni.
in nato še en drugi prizor,da sem v tgovini, na blagajni  in ne vem ali bom imela zadosti denarja,in nekaj malega mi ostane.in potem od žalosti grem v eno veliko telovadnico in se uležem kar po tleh,nakar pride mimo en lep mlad fant(v resnici ga poznam),in meni je nerodno da bo zvedel da nimam denarja,on me pa tako nežno objame in poskuša potolažit.
kaj bi to pomenilo?upam da nisem predolga
lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #325 on: September 15, 2008, 04:25:50 PM »
Kako je pa s tvojimi križi in težavami? Vsega naenkrat se ne da rešit, ampak če zavihaš rokave, bi se morda do konec spomladi zjasnilo nebo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #326 on: September 16, 2008, 09:17:48 PM »
Pred kratkim se mi je sanjalo, da sem v velikem dvigalu, ki se je nekaj časa dvigovalo, nekaj časa spuščalo. Ko se je spušlalo, je včasih doseglo takšno hitrost, da me je kar dvigovalo od tal. S spreminjanjo hitrosti se je spreminjala tudi smer gibanja urinih kazalcev, ko sem pogledala na svojo ročno uro. Ko se je dvigalo peljalo počasi, so se gibali v pravo smer, ko pa je padalo hitreje, so se vrteli nazaj.

Čudno.

Kaj bi to pomenilo?
9ZK 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #327 on: September 17, 2008, 08:06:11 AM »
O teh sanjah bi se pa dalo naredit celo filozofsko razpravo, ampak se bojim, da bi se spustila pregloboko v tvojo intimo, zato samo na kratko.  ;)
Po Freudu je takšno divje in neenakomerno gibanje dvigala povezano s prijetnim seksualnim vznemirjenjem, ki hitro narašča ali pa počasi pojenjuje /povečan srčni utrip v spanju/, tako pa je tudi s časom, ki lahko predstavlja pravo nočno moro, če te skrbi, da življenje vse prehitro mine in boš "nekaj" zamudila.
Razmisli torej, kdo se te je pred kratkim tako vznemirljivo "dotaknil", se prikradel v tvoje sanje in če ti je v resnici sploh "dosegljiv". ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #328 on: September 17, 2008, 12:33:07 PM »
Lep pozdrav Regina,
zadnje mesece sem se sanj le redko spomnila. Ne vem, sprememba okolja ali kaj  :P
Danes se spomnim, da sem pisala sms-e in brskala po imeniku.
Hmmmm
Nic kaj plodne sanje.  :D
Lp
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #329 on: September 17, 2008, 12:50:15 PM »
Živio, Azra!
Sprememba okolja ali pa si malo padla iz središča dogajanja. Ko bo čas, boš že našla "stik".  ;D
Kljub vsemu se imej lepo.  ;)
www.sepet-sanj.com