Lepo pozdravljena, Rena,
prosila bi te za vpogled, glede na to, da začenjam življenje na novo in moram vse zgraditi iz nule (službo, poznanstva, ljubezen, itd.), zato sem malo živčna in negotova. Zanima me, kaj pravijo karte, kako se bo moje življenje odvijalo v bližnji prihodnosti.
Hvala in en topel objem! 
Življenje v tvoji prihodnosti se bo predvsem odvijalo tako, kot boš do življenja sama pristopala. (to govorim brez kart

). Ali boš žalostna gledala skozi okno življenje, ki se odvija zunaj, ali boš razmišljala, da ti gre slabo ali pa si boš rekla, tu sem, to je dejstvo, zdaj pa naredimo kaj iz tega

.
Jp, negotova si, v krču in zaprta vase. Bojiš se dajati in sprejemati, da ne bi bila prizadeta. Bojiš se tudi za svojo finančno varnost. Poskusi se iskreno poglobiti vase, premisli, česa te je v novem življenju strah. Napiši na papir, iskreno, ne glede, kaj bi si o tem mislil kdorkoli. Saj to boš videla samo ti. Nato o vsaki točki premisli, kaj se ti res lahko zgodi. In če se zgodi, kako boš reševala, ukrepala? Ugotovila boš, da je v resnici v vsaki situaciji nek izhod in pot do napredka ter osebnostne rasti.
Glede znanstev boš na začetku res bolj sama, od tebe same pa bo odvisno, če boš vzela vajeti v roke, se potrudila poiskati poti do družbe (kaj vem, poiščeš skupno telovadbo, plesne vaje, odprtost do ljudi na novem delovnem mestu...), sicer boš samevala kot osamljena žalostna kraljica. Za službo ti kar dobro kaže, našla boš pošteno, stabilno vodstvo. Glede ljubezni ne sprejemaj manj kot si zaslužiš. Bodi ponosna, pokaži, da se ceniš. Tako, ravno prav, ne da se postavljaš, ampak tako, saj veš... Vse bo vredu pravi karta izida. Se boš našla in znašla