Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« on: August 21, 2013, 11:12:51 AM »
Evo, se je men dvignil, a prou  :P

Nadaljujemo tukaj.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #1 on: August 21, 2013, 11:13:49 AM »
Tole je bilo nazadnje:

Lepo pozdravljena, Rena,

prosila bi te za vpogled, glede na to, da začenjam življenje na novo in moram vse zgraditi iz nule (službo, poznanstva, ljubezen, itd.), zato sem malo živčna in negotova. Zanima me, kaj pravijo karte, kako se bo moje življenje odvijalo v bližnji prihodnosti.

Hvala in en topel objem!  8)
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #2 on: August 21, 2013, 11:45:20 AM »
Jaz bi tudi še svoj piskerček pristavila :) bi prosila za vpogled, če bo kaj časa.

Spet sem v menjavi službe... Čakam na en razgovor, se mi zdi da bi lahko šlo skozi. Bi mi pa služba definitivno bolj ustrezala, kot zdajšnja. Kaj pa karte pravijo?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #3 on: August 21, 2013, 12:58:02 PM »
Jo, Luna, mam na umu...nisem zgrešila. Piki sem na hitro odgovorla, ker je danes šla na pot...tebi pa rajš ne bi pod vplivom šampanjčka  ;)
In Santo tudi imam v mislih  :D

Saša, dobro, da se ti je dvignil  :P

Offline Luna

• Mojster
« Reply #4 on: August 21, 2013, 01:26:20 PM »
Saj se mi je zdelo, samo sem za svaki slučaj še sem prilepila, pa še malo bolj pregledno je potem, da je vse v eni temi.

Hehe, šampanček pa zna biti kar fajn ja :P

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #5 on: August 21, 2013, 01:37:26 PM »
Jo, Luna, mam na umu...nisem zgrešila. Piki sem na hitro odgovorla, ker je danes šla na pot...tebi pa rajš ne bi pod vplivom šampanjčka  ;)
In Santo tudi imam v mislih  :D

potem pa raje uživaj v šampanjčku, dokler traja  ;) čin!

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #6 on: August 21, 2013, 07:35:55 PM »
Spet sem v menjavi službe... Čakam na en razgovor, se mi zdi da bi lahko šlo skozi. Bi mi pa služba definitivno bolj ustrezala, kot zdajšnja. Kaj pa karte pravijo?

Karte pravijo, da si dozorela za spremembe  ;D. No, za razgovor te spremlja karta Visoke svečenice, ki svetuje, da se zanesi na svojo intuicijo. Poslušaj svoje občutke, ki jih najdeš v svoji ženstvenosti, notranji modrosti. Glede službe res dobro kaže. As palic, pomeni nove, ustvarjalne začetke in da imaš v sebi dober potencial. Kot izid Paž novcev, ki pomeni možnost  nove službe, nove finančne priložnosti. Ker pa je paž še "mladec", pomeni, da imaš odlične možnosti, ampak tudi ti moraš storiti vse potrebne korake in trud za to situacijo, izžarevati pripravljenost, realno samozavest, mogoče imej pripravljene kakšne ideje za delo, pozanimaj se o podatkih podjetja ipd...  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #7 on: August 21, 2013, 07:57:42 PM »
Lepo pozdravljena, Rena,

prosila bi te za vpogled, glede na to, da začenjam življenje na novo in moram vse zgraditi iz nule (službo, poznanstva, ljubezen, itd.), zato sem malo živčna in negotova. Zanima me, kaj pravijo karte, kako se bo moje življenje odvijalo v bližnji prihodnosti.

Življenje v tvoji prihodnosti se bo predvsem odvijalo tako, kot boš do življenja sama pristopala. (to govorim brez kart  ;)). Ali boš žalostna gledala skozi okno življenje, ki se odvija zunaj, ali boš razmišljala, da ti gre slabo ali pa si boš rekla, tu sem, to je dejstvo, zdaj pa naredimo kaj iz tega  :).

Jp, negotova si, v krču in zaprta vase. Bojiš se dajati in sprejemati, da ne bi bila prizadeta. Bojiš se tudi za svojo finančno varnost. Poskusi se iskreno poglobiti vase, premisli, česa te je v novem življenju strah. Napiši na papir, iskreno, ne glede, kaj bi si o tem mislil kdorkoli. Saj to boš videla samo ti. Nato o vsaki točki premisli, kaj se ti res lahko zgodi. In če se zgodi, kako boš reševala, ukrepala? Ugotovila boš, da je v resnici v vsaki situaciji nek izhod in pot do napredka ter osebnostne rasti.
Glede znanstev boš na začetku res bolj sama, od tebe same pa bo odvisno, če boš vzela vajeti v roke, se potrudila poiskati poti do družbe (kaj vem, poiščeš skupno telovadbo, plesne vaje, odprtost do ljudi na novem delovnem mestu...), sicer boš samevala kot osamljena žalostna kraljica. Za službo ti kar dobro kaže, našla boš pošteno, stabilno vodstvo. Glede ljubezni ne sprejemaj manj kot si zaslužiš. Bodi ponosna, pokaži, da se ceniš. Tako, ravno prav, ne da se postavljaš, ampak tako, saj veš... Vse bo vredu pravi karta izida. Se boš našla in znašla  :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #8 on: August 21, 2013, 09:56:30 PM »

Karte pravijo, da si dozorela za spremembe  ;D. No, za razgovor te spremlja karta Visoke svečenice, ki svetuje, da se zanesi na svojo intuicijo. Poslušaj svoje občutke, ki jih najdeš v svoji ženstvenosti, notranji modrosti. Glede službe res dobro kaže. As palic, pomeni nove, ustvarjalne začetke in da imaš v sebi dober potencial. Kot izid Paž novcev, ki pomeni možnost  nove službe, nove finančne priložnosti. Ker pa je paž še "mladec", pomeni, da imaš odlične možnosti, ampak tudi ti moraš storiti vse potrebne korake in trud za to situacijo, izžarevati pripravljenost, realno samozavest, mogoče imej pripravljene kakšne ideje za delo, pozanimaj se o podatkih podjetja ipd...  :-*

Rena hvala, kako je fajn prebrat tak odgovor. Imam v bistvu tudi jaz vse skozi dober občutek in se mi zdi, da sem res pripravljena, ampak definitivno se moram izdatno prpraviti pred razgovorom. Čakam zdaj na datum za razgovor, pa seveda poročam :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #9 on: August 22, 2013, 08:34:55 AM »

Ane  ;D  Če se ne dvigne tako, se pa tukaj na forumu  ;D
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #10 on: August 22, 2013, 08:40:02 AM »

Hehe, se strinjam.  ;D

Offline Luna

• Mojster
« Reply #11 on: August 22, 2013, 09:03:33 AM »

Haha, tole me je pa res nasmejalo :P

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: August 22, 2013, 09:07:37 AM »
Tudi dobro voljo je treba širit  ;D
9ZK 674

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #13 on: August 22, 2013, 04:05:03 PM »
Lepo pozdravljena, Rena,

Življenje v tvoji prihodnosti se bo predvsem odvijalo tako, kot boš do življenja sama pristopala. (to govorim brez kart  ;)). Ali boš žalostna gledala skozi okno življenje, ki se odvija zunaj, ali boš razmišljala, da ti gre slabo ali pa si boš rekla, tu sem, to je dejstvo, zdaj pa naredimo kaj iz tega  :).

Jp, negotova si, v krču in zaprta vase. Bojiš se dajati in sprejemati, da ne bi bila prizadeta. Bojiš se tudi za svojo finančno varnost. Poskusi se iskreno poglobiti vase, premisli, česa te je v novem življenju strah. Napiši na papir, iskreno, ne glede, kaj bi si o tem mislil kdorkoli. Saj to boš videla samo ti. Nato o vsaki točki premisli, kaj se ti res lahko zgodi. In če se zgodi, kako boš reševala, ukrepala? Ugotovila boš, da je v resnici v vsaki situaciji nek izhod in pot do napredka ter osebnostne rasti.
Glede znanstev boš na začetku res bolj sama, od tebe same pa bo odvisno, če boš vzela vajeti v roke, se potrudila poiskati poti do družbe (kaj vem, poiščeš skupno telovadbo, plesne vaje, odprtost do ljudi na novem delovnem mestu...), sicer boš samevala kot osamljena žalostna kraljica. Za službo ti kar dobro kaže, našla boš pošteno, stabilno vodstvo. Glede ljubezni ne sprejemaj manj kot si zaslužiš. Bodi ponosna, pokaži, da se ceniš. Tako, ravno prav, ne da se postavljaš, ampak tako, saj veš... Vse bo vredu pravi karta izida. Se boš našla in znašla  :-*

Najlepša hvala za vpogled, vse je točno tako, kot si napisala. Se bom potrudila ohraniti pozitivni odnos in bom delala na malenkostih, da se korak za korakom premikam naprej. Pa dejansko imam načrt vpisati se na plesne vaje :)

Glede novih ljubezni pa je točno tako, kot si napisala. Začenjam na novo in zahtevam več, ker se vedno bolj cenim in se počutim vedno bolje, kar se mi vidi tudi navzven in v reakciji ljudi okoli mene.  Prej sem bila dolgo samska in me nihče ni zanimal, zdaj pa sem od danes do jutri že spoznala zanimivega fanta. Sicer ne vem, če se bom kakorkoli zapletala z njim, ker je malo komplicirana situacija, on pa tudi, meni se pa nikamor ne mudi, sem pa ponosna nase, ker sem na tem področju napredovala: zahtevam drugačen, boljši odnos do sebe in ga tudi dobivam. Presenečena sem, kako se mi je vse začelo odpirati, tako da mislim, da mi je bil nov začetek usojen.

Predvsem me je razveselila pozitivna novica glede službe in glede končnega pozitivnega izida, ves čas imam občutek, da bo tako, potem pa človeka na vsake toliko zagrabi negotovost, ampak negativnih mislih se bom poskušala sproti znebiti. Tvoj zadnji stavek ga zmaga :) Tako da hvala, polepšala si mi dan  :D

Bodi v cvetju  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #14 on: August 22, 2013, 05:21:49 PM »
Santa, tudi mene veseli. Saj vemo, da bo že moralo bit, ampak fajn je dobit še kakšno podkrepitev, kajne.  :-*