Pa se še malo jaz javim.

Pri nas je tako, da sva z možem skupaj v tem projektu

... mene je prvi dan rahlo bolela glava, a sem z kopeljo in malo več pitja vode tudi to premagala. Moj dragi pa se je zbudil prerojen

. Sama bi rekla, tako kot pravi Nena, da je moj um bolj umirjen... zavedam se sedanjega trenutka... prej sem pa z mislimi drvela en čas nazaj, pa pol naprej, pri vsem tem "dirjanju", mi je ostalo bolj malo časa za zavedanje življenja v sedanjosti

. Med nama z možem, se je zgodila sprememba

... več pozornosti si nameniva tokom dneva /saj ne da nisva imela prej ljubeč odnos/, pač ob dveh malih otrocih, si moraš včasih načrtovat čas za intimo z partnerjem in ti "ostanejo" le večeri, za sproščene pogovore, pa malo več crkljanja... sedaj se vse to dogaja spontano skozi ves dan

.
Kar se pa tiče fizičnega telesa, pa takole... zdi se mi žalostno /sedaj/, da si ne vzamemo zadosti časa za
biti sam s seboj . Žalostno zato, ker nas večina ne razmišlja o organih ali pa o delih telesa, dokler ni kaj narobe z njimi. Ne namenimo ljubeče energije, ali če hočete zahvalo organom, za njihovo delovanje, za to da smo, to kar smo... Ko pa kaj zaboli, pa smo tam..."ta presneti želodec,...uhh, pa me ja sakra....ki hrbet zgrabil....." in podobno
Naloge, ki nam jih je dala Nena, so bile zame najprej zelo očiščujoče /lahko dodam, da tudi za mojega moža/... klub temu, da sem se naučila živeti s svojim telesom in ga sprejemati in imeti rada takega kot je, se nikoli do sedaj nisem spustila do takih globin in tako daleč...
Ozavestila sem veliko vzorcev, bolečin, skratka balasta, ki se je dolga leta, kopičil po telesu in organih...in vse to spustila od sebe in nekatere stvari tudi odpustila sama sebi...
Moram pa rečt, da kljub vsemu dogajanju, proces poteka zelo lahkotno in milostno, se skoraj vse samo odvija /razen domačih nalog

/.
Hvala Nena

P.S. toliko o kratkosti..